Paras näytönsuoja iPhone XS: lle vuonna 2020

IPhone on jatkuva kumppani, kun käytät sitä useisiin tarkoituksiin. Sen lisäksi, että käytät sosiaalisen median sovelluksia, voit käyttää laitettasi arkaluontoisten tietojen ja henkilökohtaisten tietojen jakamiseen pankkien ja hallitusten kanssa. Prosessin aikana muukalaiset voivat hiipiä sinut varastamaan yksityisiä tietojasi. Yksityisyyden suojaamiseksi tarvitset yksityisyyden suojat iPhonellesi.

Verkkomarkkinat ovat täynnä lukemattomia vakoilunestosuojaimia. Elämäsi helpottamiseksi olemme listanneet joitain parhaita yksityisyyden suojaimia iPhone XS: lle. Koska molemmilla puhelimilla on samanlainen näytön koko, voit noutaa minkä tahansa karkaistun näytön lasin luettelosta ja asentaa laitteeseen.

Nopea pääsy:

 • Supershieldz
 • Pehael
 • Maxboost
 • TECHO
 • FlexGear
 • Missfeel
 • Mowei
 • Spigen
 • AILUN
 • ESR
 • Sameriver
 • ANYOYO

# 1. Supershieldz

Supershieldz on kaiverranut kapealla iPhonen näytönsuojat. Tuotemerkki on myös onnistuneesti tuonut markkinoille yksityisyyden suojakalvot uusimmille iPhone X: lle ja iPhone X: lle. Tämä paketti sisältää kaksi vakoojavastaista näytönsuojaa, joiden kovuus on 9H ja joka säilyttää alkuperäisen kosketuskokemuksen.

2,5D pyöristetty reunalasi tarjoaa paljon mukavuutta sormillesi ja käsillesi, kun olet vuorovaikutuksessa puhelimesi kanssa. Supershieldz on käyttänyt hydrofobista ja oleofobista pinnoitetta estääkseen tahrojen ja tahrojen vahingoittamasta näyttöä.

USP: 2,5D pyöristetty reunalasi

Tutustu Amazoniin

# 2. Pehael

Tämä käsitteellisesti suunniteltu yksityisyyden suojakalvo pitää henkilökohtaiset ja arkaluonteiset tietosi turvassa muilta ihmisiltä riippumatta siitä, kuinka pidät puhelinta. Tämä näytönsuoja on valmistettu 0,33 mm: n huippuluokan karkaistusta lasista, joka pitää puhelimesi näytön pöly- ja sormenjäljettömänä.

Päivittäiseen suojaan kulumiselta Pehael on käyttänyt 9H-kovuutta, joka voi estää naarmuja. Erittäin kestävä näytönsuoja on helppo asentaa, koska se on valmistettu kuplattomista liimoista.

USP: Kuplaton liimat

Tutustu Amazoniin

# 3. Maxboost

Pidätkö iPhonea vaaka- tai pystysuunnassa, Maxboost-näytönsuoja takaa arkaluontoisten tietojen ja selaamisen täydellisen turvallisuuden. Tämä näytönsuoja suodattaa osan näytön kirkkaudesta; Siksi puhelimesi näytön kirkkaus vähenee 35%. Puhelimen kirkkautta on suositeltavaa säätää päivän aikana.

Kun pidät puhelinta suoraan silmiesi edessä, näet sen sisällön. Kuten muutkin näytönsuojusten valmistajat, Maxboost käyttää myös hydrofobista ja oleofobista pinnoitetta suojaamaan puhelimen näyttöä öljyvärjäyksiltä ja sormenjälkien tahroilta. Lisäksi näytönsuoja suojaa näyttöä myös tahattomilta roiskeilta, kolhuilta ja muulta kulumiselta.

USP: Yhteensopiva 3D Touchin kanssa

Tutustu Amazoniin

# 4. TECHO

Yksityisyytesi on myös Applen ja TECHOn näytönsuojan ensisijainen huolenaihe. Siksi tuotemerkki on valmistanut vakoojavastaisen näytönsuojan iPhone X: lle ja XS: lle. Tällä täyden peiton ja koteloystävällisellä näytönsuojalla on 9H-kovuus puhelimen näytön suojaamiseksi.

Tämä näytönsuoja estää muita katsomasta yksityisiä keskustelujasi ja muita henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten viestejä ja sähköposteja pankeiltasi ja vakuutusyhtiöiltäsi. Kukaan ei voi katsella puhelimesi näyttöä vasemmalta ja oikealta puolelta 45 asteen sisällä.

USP: Koteloystävällinen näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

# 5. FlexGear

FlexGear on suunnitellut karkaistusta lasista suojatun näytönsuojan. Tämä tarjoaa paitsi täydellisen läpinäkyvyyden käyttäjille myös herkän kosketuksen. Lukemisen estämisen lisäksi näytönsuoja tarjoaa erittäin vahvaa puhelimen näyttöä 9H-kovuudellaan.

Pidä henkilökohtaiset tietosi piilossa tuntemattomilta ja nauti luonnollisesta katselukokemuksesta iPhonellasi. FlexGear tarjoaa pitkäaikaisen suojan naarmuilta. Sen erittäin ohut näyttö on joustava ja lupaa kosketusnäytön herkkyyden. Viimeiseksi, se on pakattu kahteen.

USP: Pitkäaikainen suoja

Tutustu Amazoniin

# 6. Missfeel

Missfeelin näytönsuoja ei ole kovin tunnettu alalla, ja se voi varmasti yllättää mahtavilla ominaisuuksillaan. Tämä vakooja estävä karkaistun lasin näytönsuoja on 9H-kovuudella suojaamaan näyttöä naarmuilta. Tämä 3D Touch -yhteensopiva ja kuplaton näytönsuoja tarjoaa korkean yksityisyyden ja pitää henkilökohtaiset tietosi piilossa ympäröiviltä muilta.

Olitpa hississä, liukuportaissa tai muulla suljetulla alueella, voit nauttia luonnollisesta katselukokemuksesta. Se on pitkäaikainen suoja iPhone-näyttösi naarmuilta. Joustava tuote, joka lupaa täydellisen yhteensopivuuden puhelimesi kosketusnäytön herkkyyden kanssa.

USP: 3D Touch -yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

# 7. Mowei

Tämä kaksisuuntainen iPhonen yksityisyyden suojakalvo on paras veto pitämään tirkistävät silmät käden ulottuvilla. Karkaistu lasinen näytönsuoja on tapausystävällinen ja tarjoaa täyden suojauksen iPhonellesi tallennetulle henkilökohtaiselle sisällölle. Mowei on tehnyt tämän näytönsuojan LG: n kaksisuuntaisen tietosuojasuodatinkalvon avulla, joten suoja ei tummenta puhelimesi näyttöä. Tämä ominaisuus säästää varmasti akun käyttöikääsi, koska sinun ei pitäisi lisätä kirkkautta.

Kun pidät iPhonea 45 astetta, vain sinä näet puhelimesi sovellukset ja sisällön sovelluksen sisällä, kun taas toiset näkevät vain tumman näytön. Voit muuttaa maisemaa, kun haluat jakaa puhelimen näytön.

USP: Kaksisuuntainen tietosuojafilmi

Tutustu Amazoniin

# 8. Spigen

Spigen on yksi johtavista iPhone-lisävarusteista. Spigen tekee käyttäjistä vaikutuksen ensiluokkaisilla tuotteilla suojakoteloista näytön suojaimiin. Tämä yksityisyyden suojaus pitää puhelimen näytön näkyvissä vain sinulle. Tämä karkaistu lasi tunnetaan kestävyydestään, koska sen kovuus on luokiteltu 9H.

Suojaavan lisäksi tämä suoja on yhteensopiva kaikkien Spigen-tapausten kanssa. Vaivatonta asennusta varten Spigen antaa sinulle automaattisen kohdistussarjan. Käyttämällä tätä sarjaa voit varmistaa näytönsuojan virheettömän asennuksen.

USP: Automaattinen kohdistussarja

Tutustu Amazoniin

# 9. AILUN

Suojaa arkaluontoisia tietojasi muilta linja-autoilla, metrolla, hisseissä tai muissa julkisissa tiloissa. Ihmiset ovat kiinnostuneempia nuhtelemaan muiden salaisuutta. Kun käytät iPhoneasi, lopeta tunkeutuvien silmien nauttiminen näytöltä käyttämällä AILUNin yksityisyyden suojaa. Näytönsuoja tummentaa puhelimen kuvaa, ja siksi sinun on säädettävä iPhonen kirkkautta.

Ennen kuin asennat suojuksen, poista pöly ja kohdista se oikein. AILUN on valmistanut ensiluokkaisen 0,25 mm karkaistu lasi näytönsuojan, jonka kovuus on 9H; Tämä erittäin kestävä näytönsuoja suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja pudotuksilta.

USP: 0,25 mm ohut

Tutustu Amazoniin

# 10. ESR

ESR on yksi uusista iPhone-lisävarusteiden tuotemerkeistä. Tämä ESR: n yksityisyyden suojakalvo on passi, jolla voit selata puhelintasi saamatta toivottua katsojien ja sivullisten huomiota. Karkaistun lasin valonläpäisyaste on 75%, joten se suojaa henkilötietojasi muilta.

Sinun on säädettävä laitteen näytön kirkkautta saadaksesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn tästä vakoojavastaavasta elokuvasta. ESR antaa sinulle helpon asennuksen kohdistuskehyksen. Puhdista näyttö ennen asennusta pyyhkimällä liinalla ja poista pöly kuplittoman levityksen varmistamiseksi.

USP: 75% valonläpäisyaste

Tutustu Amazoniin

# 11. Sameriver

Tämä 4D-kaareva sovituselokuva on suunniteltu erityisesti iPhone X: lle ja X: lle. Vakoilunestosuojaus tarjoaa yksityisyyttä julkisesti. Vaikka voit katsella puhelimesi näyttöä edestä, vieressäsi seisova henkilö ei ehkä näe mitään näytöllä. Tämä tuote on 3D Touch- ja Face ID -yhteensopiva.

0,3 mm: n erittäin ohuen profiilinsa ansiosta tämä näytönsuoja tarjoaa luotettavan kosketusherkkyyden ja täyden peiton. Näytönsuojan muiden merkittävien ominaisuuksien joukossa ovat naarmuuntumaton, sormenjälkien, öljyn, pölyn ja kuplien esto.

USP: Kasvotunnus yhteensopiva

Tutustu Amazoniin

# 12. ANYOYO

Pidä henkilökohtaiset keskustelusi, kuvaesityksesi ja verkkoselaimesi suojattuna ympärilläsi olevien ihmisten uteliailta katseilta käyttämällä ANYOYO-vakoojalasisuojaa. Kukaan ei näe puhelimesi näyttöä niin kauan kuin pidät puhelinta silmiesi edessä.

Puhelimen näytön suojaamiseksi ANYOYO on käyttänyt 9H kovuutta karkaistua lasia, joka kestää lujasti päivittäistä kulumista ja repeämiä. Mielenrauhasi varten näytönsuoja pitää myös hiki ja öljyjäämät poissa kosketusnäytöstä.

USP: Suuri iskunkestävyys

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi ???

Kun yksityisyyden suojakalvo kohtaa voimansa, siitä tulee yksi pakollisista iPhone-lisävarusteista kaikille käyttäjille. Valitse paras näytönsuoja yllä olevasta luettelosta ja älä koskaan altista puhelimesi näyttöä muille.

Voit myös tutkia:

 • Parhaat iPhone X / Xs -kotelot
 • Parhaat iPhone X / Xs -suojat
 • iPhone X / Xs -kotelot naisille
 • Parhaat iPhone X / Xs -suojakotelot

Minkä yksityisyyden näytönsuojan haluat ostaa iPhonelle X, XS? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit