Ilmaiset muistiinpanosovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

iPhone ja iPad ovat tehneet muistiinpanojen tekemisen joustavammiksi ja tehokkaammiksi. Vaikka se ei ole aivan yhtä helppoa ja siistiä kuin tavaroiden kirjoittaminen kynällä ja paperilla, se on paljon tehokkaampi. On tonnia muistiinpanosovellukset siellä App Storessa. Itse asiassa se on erittäin kylläinen. Mutta on olemassa ilmaisia ​​sovelluksia muistiinpanojen tekemiseen, jotka ovat todella hämmästyttäviä selkeillä käyttöliittymillä, upeilla ominaisuuksilla ja älykkäällä toimintatavalla. Tämä on luettelo sellaisista sovelluksista, joiden avulla muistiinpanojen tekeminen iPhonessa ja iPadissa on nopeaa ja helppoa.

# 1. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote on tehokas muistiinpanosovellus iOS: lle. Mitä olen henkilökohtaisesti pitänyt eniten tässä sovelluksessa, on yksinkertainen käyttöliittymä. Sen avulla on helppo tallentaa ideoita, lajitella muistiinpanoja ja pitää ne täysin järjestyksessä.

Unohdatko usein suorittaa joitain välttämättömiä tehtäviä? Voit myös luoda tehtäviä ja pitää niitä silmällä helposti, jotta et koskaan anna mitään mennä tutkastasi.

Sovellus synkronoi muistiinpanosi OneDriven ja SharePointin kanssa, jotta ne pysyvät turvassa ja myös helpommin käytettävissä. Vielä parempaa, voit käyttää OneNotea useilla kielillä, mukaan lukien englanti, arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti ja paljon muuta.

ladata

# 2. Evernote

Evernote on luokka toisistaan ​​sekä toiminnallisuuden että ominaisuuksien suhteen. Se on ihanteellinen sovellus, jonka haluat valmistaa muistiinpanoja erittäin helposti ja hallita niitä täydellisellä tavalla.

Sen avulla voit tehdä muistiinpanoja monissa muodoissa, kuten teksti, luonnokset, valokuvat, ääni, video, PDF-tiedostot, leikkeet jne. Lisäksi voit luoda muistioita, esityslistaa ja valmistella parhaan esityksen.

Tee tehtäväluetteloita, jotta pystyt suorittamaan kaiken ajoissa. Ajankohtaisten muistutusten ansiosta se pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä sinun on tehtävä.

ladata

# 3. Muistikirja

"Muistikirja" on erittäin tehokas muistiinpanojen, tarkistusluetteloiden ja luonnosten luomisessa. Voit järjestää muistiinpanosi parhaalla mahdollisella tavalla ja synkronoida ne laitteidesi kanssa.

Sinulla on myös mahdollisuus muokata muistiinpanojasi. Voit esimerkiksi valita mukavan nuotin kannen tai luoda vaikuttavan. Koska sovellus toimii myös Sirin kanssa, voit suorittaa useita asioita nopeammin.

Lisäksi sen avulla voit piirtää muistiinpanoja ja äänittää muistiinpanoja suoraan Apple Watchistasi.

ladata

# 4. Huomautuksia: Supernote-tallennin

"Muistiinpanot" on ihanteellinen haastatteluihin, konferensseihin ja kokouksiin, koska kyky tehdä muistiinpanoprosessista nopea ja helppo. Sinulla on useita värikoodattuja muistiinpanomalleja, joista voit valita.

Aiheeseen liittyvien muistiinpanomallien saatavuuden ansiosta voit tehdä minkä tahansa tyyppisiä muistiinpanoja. Kaikki muistiinpanosi on järjestetty automaattisesti ja lajiteltu päivämäärän tai luokan mukaan. Lisäksi voit asettaa muistiinpanoon muistiinpanosi, jotta et unohda suorittaa tärkeitä tehtäviä.

ladata

# 5. Karhu

Annettuani pitkän pyörähdyksen “Karhulle”, tiedän kuinka tehokas tämä muistiinpanosovellus voi olla sinulle. Sovellus pitää kaiken suoraviivaisena, jotta saat työnne tehtyä ilman mitään komplikaatioita.

Hyödynnä helppokäyttöisiä työkaluja kirjoittaaksesi täydellä mielenrauhalla. On mukautettu pikakuvake, joka tekee muotoilusta erittäin kätevää.

Voit lisätä tehtäviä muistiinpanoihin, jotta pysyt vauhdissa työnkulun kanssa. Kun käytettävissä on paljon monia teemoja, voit muokata tavaroitasi tavallaan. Lisäksi Bear tarjoaa useita vientivaihtoehtoja, kuten TML, PDF, DOCX, MD, JPG ja EPUB.

ladata

# 6. Yksinkertainen huomautus

Yksinkertaisin, Simplenote on niin yksinkertainen kuin muistiinpanosovellus voi saada ylittämättä minimalismin rajaa. Voit merkitä ja kiinnittää muistiinpanoja luokittelun helpottamiseksi.

Nautitko työskennellä kavereidesi kanssa projektissa? Simplenoten avulla voit tehdä yhteistyötä ystäviesi kanssa auttaaksesi sinua suorittamaan tehtävänsä täydellisesti.

Työnkulun perusteella pystyt lajittelemaan muistiinpanosi ja pitämään ne täysin synkronoituna tarpeidesi kanssa. Lisäksi se on yhteensopiva monien kielten, kuten japanin, korean, portugalin, venäjän, yksinkertaistetun kiinan, espanjan ja muiden kielten kanssa.

ladata

# 7. Luonnokset 5

Kun olet kokouksessa, muistiinpanojen tekeminen napauttamalla iPhone-näyttöä on ikävä tehtävä. Luonnokset ratkaisevat tämän ongelman. Se avaa näppäimistön ja voit kirjoittaa heti. Voit myös pyytää Siriä avaamaan Luonnokset ja aloittamaan muistiinpanojen tekemisen. Tässä sovelluksessa tekemäsi muistiinpanot voidaan jakaa helposti useilla jakamisvaihtoehdoilla.

Lisäksi voit sanella muistiinpanosi luonnoksissa ja se muuntaa ne tekstiksi. Tämä on kätevää, kun joudut tekemään paljon muistiinpanoja nopeasti. Viimeiseksi on paljon tekstin muokkausvaihtoehtoja, joita voit käyttää ja hyödyntää muistiinpanojen käyttökokemusta parhaalla mahdollisella tavalla.

ladata

#8. Google Keep

Yksinkertaisesti sanottuna, se olisi ollut huijaus, jos Google Keep ei sisälly tähän ahneeseen luetteloon parhaista muistiinpanosovelluksista. Olipa kyse kätevistä ominaisuuksista tai huipputason toiminnoista, tämä sovellus voi mennä varpaista liiketoiminnan parhaisiin.

Jotkut houkuttelevimmista ominaisuuksista, jotka olen löytänyt “Keep” -sivulta, ovat kyky tallentaa äänimuistio välittömästi ja saada se automaattisesti litteroida. Toinen tyylikkäin ominaisuus, josta pidän, on mahdollisuus järjestää muistiinpanot siististi käyttämällä erilaisia ​​tarroja ja värejä.

ladata

# 9. MetaMoJi Note Lite

Halusitpa sitten tehdä muistiinpanoja, merkitä PDF-tiedostoja tai tallentaa ideoita, MetaMoJi Note on se, mitä sinun pitäisi käyttää tehtävän yksinkertaistamiseen. Erilaisilla kynillä ja paperin asetteluilla voit luoda vaikuttavia muistiinpanoja.

Voit synkronoida kaikki kansiot tai valitut kansiot MetaMoji-pilveen (enintään 2 Gt vapaata), jotta voit käyttää ja hallita tiedostojasi helposti. Sovelluksen premium-versio sisältää tärkeitä ominaisuuksia, kuten äänitallennus, käsinkirjoituksen tunnistus, tekstin muuntaminen, asiakirjojen automaattinen synkronointi jne.

ladata

# 10. Tunnettuus

Suunniteltu modernilla mutta yksinkertaisella käyttöliittymällä, Notoriety on yksi erittäin käyttäjäystävällisistä muistiinpanosovelluksista. Voit tehostaa tuottavuuttasi, luoda nopeita muistiinpanoja ja mukauttaa niitä tarpeidesi mukaan.

Sen avulla voit järjestää muistiinpanoja tunnisteiden perusteella niiden selvittämiseksi nopeasti. Tarjolla on erilaisia ​​teemoja tyylisi ja makusi mukaan. Kätevän laajennuksen avulla sovellus antaa sinun käyttää nopeasti muistiinpanoja myös muista sovelluksista.

ladata

Joten nämä ovat tärkeimmät muistiinpanosovelluksemme iOS: lle!

Valintasi?

Joten käytä näitä tärkeimpiä muistiinpanosovelluksia eduksesi tehdäksesi muistiinpanoja, luomalla tarkistuslistoja tai tehtäväluetteloita helpommin ja nopeammin. Sovelluksen sisäisten ostosten avulla voit avata premium-ominaisuuksia ja saada paremman käyttökokemuksen. Olen varma, että nämä sovellukset voivat täyttää odotuksesi.

Tutustu myös alla oleviin sovelluskokonaisuuksiin:

  • Parhaat Evernote-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kirjoitusohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille

Mikä on suosikkisi muistiinpanosovellus iOS: lle ja miksi? Ota palautteesi kommenttiosioon.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found