Paras telakointiasema iPhone X: lle ja 8 Plus: lle vuonna 2021

En koskaan halua pitää iPhonea poissa! Olenpa sitten töissä toimistossa vai lepää sängyssä, haluan pitää välilehden uusimmista ilmoituksista ja saada kiinni suosikkivideoistani Netflixissä. Yksi lisävaruste, jota käytän enimmäkseen lataamaan iOS-laitteeni nopeammin ja nautin paremmasta handsfree-kokemuksesta, on latausteline. Ottaen huomioon omat käytännön kokemukseni olen valinnut parhaat telakointiasemat iPhone X: lle, iPhone 8/8 Plus: lle.

Joten mitkä ovat ominaisuudet, jotka tekevät tästä lataustelineestä vakavan ilmeen? Ne ovat kaikki hyvin rakennettuja ja tarjoavat turvallisen latausratkaisun. Ottaen huomioon erilaiset tarpeet, olen valinnut erilaisia ​​telakoita. Voit esimerkiksi valita työpöydän järjestäjän lataamaan useita laitteita kerralla, ja jos haluat mennä yksin, voit valita myös erittäin kannettavan laturin. Oletko valmis sukeltamaan kanssani? Nyt sitä mennään!

1. Twelve South HiRise 2

Kaksitoista etelää tiedetään tuottavan huippuluokan lisävarusteita. Ja HiRise 2 kantaa leimaansa ihailtavasti. Tässä lataustelineessä on vankka sisäänrakennettu. Sileän viimeistelyn ansiosta se näyttää tyylikkäältä. Se pysyy tukevasti pitäen kiinni laitteesta.

Yksi asia, josta pidän siinä, on se, että se tarjoaa mukavan katselukulman pitäen iPhonen pystyssä. Tämän seurauksena sinulla on sujuvampi video-aika.

USP: Kestävä rakennettu

Tutustu Amazoniin

2. Bestand

Bestand on 3-in-1-alumiininen telakointiasema iPhonelle, Apple Watchille ja myös AirPod-laitteille. Telakointiasemassa on myös langaton lataus ja nopea lataustoiminto. Kuten sanottu, päärunko on valmistettu alumiinista, kun taas pohja käyttää silikonityynyä, mikä antaa sille lujan otteen, kun se asetetaan pöydälle.

IPhone- ja Apple Watch -jalustojen korkeudet ovat riittävät, joten ne ovat käytettävissä jopa latauksen aikana. Viimeisenä on tarjolla laaja valikoima värivaihtoehtoja.

USP: Alumiinirunko

Tutustu Amazoniin

3. OMOTON

Ominaisuus, joka on saanut minut haluamaan OMOTON-lataustelineen, on vankka alumiinirakenne. Se on 4 mm paksu ja erittäin tukeva. Toinen merkittävä asia tässä telakassa on CNC-tekniikan käyttöönotto (joka löytyy myös Applen suositusta MacBook Prosta).

Liukastumattoman tyynyn sisällyttäminen varmistaa, että lataustelakka pysyy ehjänä kaikilla pinnoilla. Voit säätää katselukulmaa niin, että iPhonen kanssa käyttämäsi aika ei pysähdy. Lisäksi OMOTON on saatavana kolmena värivaihtoehtona: musta ruusukulta ja hopea.

USP: Kiinteä alumiinirakenne

Tutustu Amazoniin

4. Paina Toista yksi telakka

Press Dockin yksi telakka on monikäyttöinen lataustelakka Apple-laitteillesi. Vankka ja vakaa voimalaitos hallitsee tehokkaasti uusimpia iPhoniasi ja Apple Watchiasi. Näiden kahden lisäksi voit liittää muita salamalaitteita, kuten AirPods, iPad mini, Apple Magic Mouse, Apple Pencil ja Siri remote.

Tässä lataustelineessä on sisäänrakennettu alkuperäinen Applen salamaliitin; koska se on Apple-sertifioitu, voit ladata laitteitasi luottavaisin mielin. Tehokasta kaapelien hallintaa varten One Dockissa on oma piilotettu osasto. Voit pitää liian suuren kaapelin poissa näkyvistä.

USP: Piilotettu lokero

Tutustu Amazoniin

5. Hercules Tuff

Voit ladata jopa kuusi iOS-laitetta käyttämällä Hercules Tuff -telakointiasemaa. Ehkä tämä on syy, miksi kaikki äidit rakastavat tätä lataustelineä. Siirrettävien välilevyjen avulla koko perheesi voi laittaa laitteensa, vaikka niihin olisi kääritty raskaita koteloita.

Mikään muu latausasema ei tarjoa sinulle kaapeleita; Hercules Tuff tarjoaa sinulle kuusi lyhyttä kaapelia: neljä Applen salamaa, yhden Micro USB: n ja yhden Type-C: n. Riippumatta siitä, tulevatko perheenjäsenesi istumaan illalliselle yhdessä, heidän laitteensa muodostavat epäilemättä kokouksen.

USP: Kuusi porttia

Tutustu Amazoniin

6. Mercase

Mercase on suunniteltu erittäin toimivaksi ja virtaa tehokkaasti sekä iPhoneen että Apple Watchiin. Valmistettu lentokoneiden alumiinista, se on erittäin vahva.

Sen avulla voit pitää älypuhelinta sekä vaaka- että pystysuunnassa saadaksesi paremman katselukulman. Se on myös yhteensopiva kellon yöpöytätilan kanssa. Telakka tarjoaa älykkään kaapelihallinnan varmistaakseen, että telakka näyttää edelleen siistiltä. Lisäksi Mercase on saatavana kahtena värinä: ruusukulta ja avaruusharmaa.

USP: Lentokonelaatuinen alumiini

Tutustu Amazoniin

7. iHome

iHome on yksi suosituimmista tuotemerkeistä telakointiasemien maailmassa. IHomen valmistamat lataustelineet tunnetaan monista ominaisuuksistaan. Tällä on upea muotoilu ja älykkäät ominaisuudet vaikuttamaan sinuun.

Yksi tämän telakointiaseman älykkäistä ominaisuuksista on automaattinen synkronointikello, joka näyttää aina ajankohtaiset iPhonen aika-asetukset sekunteina. Voit kuunnella kuutta FM-radioasemaa, joilla on ennalta asetettu muisti.

USP: FM-kelloradio

Tutustu Amazoniin

8. Okra

Okra on yksi hienoimmista latausasemista, jotka olen löytänyt Amazonista. Telakassa on kuusi USB-porttia, jotka on optimoitu täydellisesti lataamaan paitsi iOS-laitteesi myös monia muita laitteita, kuten Bluetooth-kuulokkeet, virtapankit, e-lukijat, kannettavat kaiuttimet, MP3-soittimet, digitaalikamerat jne.

Naarmuuntumaton silikonipohja antaa sille tarvittavan vakauden. Kaikki portit pystyvät tuottamaan 2.4A-lähdön. Älykkään IC-piirisarjan avulla telakka pitää ylijännitteen ja muut vastaavat uhkat kurissa. Kaiken kaikkiaan Okralla on elinikäinen takuu. Lisäksi voit valita Okran neljässä värissä, kuten mustana, kultaisena, valkoisena ja ruusukullana.

USP: Optimoidut USB-portit nopeaa lataamista varten

Tutustu Amazoniin

9. BEACOO

Järjestä Apple-perheesi siististi ja siististi. BEACOOn lataustelakka pitää iPhonen vakaana, jotta voit nauttia FaceTime- tai Skype-puheluistasi, kun puhelinta ladataan. Pidä Apple Watch ja AirPods rinnakkain ja lataa kaksi Apple-tuotetta.

Luistamaton silikonityyny tukee mukavasti iPhoneasi ja suojaa sitä naarmuilta. Yksi tämän jalustan parhaista ominaisuuksista on koteloiden yhteensopivuus. Voit ladata iPhonen lataamatta koteloa.

USP: Koteloiden yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

10. Aerb

Se on käytännöllisempi muotoilu, joka tekee Aerbista niin arvostettavan puulaiturin. Bambuspuun rakenne on hyvin rakennettu ja siinä on sileät reunat.

Luistonestotyyny auttaa sitä pysymään vakaana useimmilla pinnoilla. Siksi telakka pitää iPhonea mukavasti, joten voit katsoa hälytyksiä ja tarkistaa uusimmat viestit ongelmitta.

Kaapelien hallinnan osalta uskon, että se on tehnyt melko hyvää työtä varmistaen, että latauskaapeli on poissa näkyvistä. Ja kyllä, siinä on myös paikka, jossa voit säilyttää korttisi kaltaisia ​​esineitä turvallisesti.

USP: Bambupuuta

Tutustu Amazoniin

Se siitä! Arvaa, että olet halunnut selata tätä luetteloa kanssani.

Käärimistä

Minkä telakointiaseman olet valinnut? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä?

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone X-, iPhone 8/8 Plus -autolaturit
  • Parhaat iPhone X, iPhone 8/8 Plus -virtapankit
  • iPhone X, iPhone 8/8 Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Paras iPhone X, iPhone 8/8 Plus autoteline

Uusimmat viestit