Parhaat käynnissä olevat sovellukset iPhonelle ja Apple Watchille vuonna 2021

Aiotko nousta sängystä vähän aikaisin tai vain tulla aktiivisemmaksi ja haluat lyödä maahan? Jos kyllä, nämä iPhonen ja Apple Watchin parhaat juoksijasovellukset voivat olla tärkeä apu. Todella. Joten mikä tekee näistä ajon / toiminnan seurantasovelluksista erottuvan?

Sen lisäksi, että annat sinun seurata erilaisia ​​harjoitteluitasi, kuten patikointia, lenkkeilyä, ne toimivat jopa loistavana valmentajana. Tavoitteen perusteella voit mukauttaa sovelluksen, jotta saat kaiken irti jokaisesta juoksustasi. Oletko valmis siirtymään etsimään sopivinta juoksijasovellusta iPhonelle ja Apple Watchille? (Haluat ehkä myös mennä näihin parhaisiin kuntosovelluksiin.) Suoritetaan luettelo!

1. Kartta My Run

Kuten nimestä itsestään käy ilmi, “Map My Run” on ensisijainen apuväline, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti treenistäsi. Saat oivaltavan äänipalautteen jokaisesta GPS-radasta. Katso kartalla valitsemasi reitti.

Sinulla on mahdollisuus valita yli 600 eri urheilulajista. Käytä reittiominaisuutta parhaalla mahdollisella tavalla löytääksesi lähellä olevat juoksupaikat. Voit synkronoida tietosi useiden puettavien laitteiden kanssa, kuten Apple Watch, Fitbit ja muut.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Nike + Run Club

"Nike + Run Club" on tarkoitettu huippuluokan juoksijoille. Mukautetun valmennussuunnitelman avulla se pitää sinut rauhassa saavutettavien tavoitteiden kanssa. GPS tallentaa juoksusi jokaisella hienovaraisella yksityiskohdalla.

Tulostaulukoiden avulla voit kilpailla ystäviesi kanssa. Erityiset soittolistat takaavat, että olet aina henkinen. Hanki motivaatiota mahtavilta juoksijoilta, kuten Kevin Hart ja Mo Farah, ja jatka omien ennätystesi rikkomista.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Runkeeper

Yli 50 miljoonan käyttäjän Runkeeper on yksi suosituimmista juoksijasovelluksista. Erinomaisen GPS: n ansiosta se voi seurata harjoitteluasi tarkasti. Aseta tavoitteesi saavutettavaksi, ja sovellus opastaa sinut sinne.

Seuraa sinulle parhaiten sopivaa suunnitelmaa, jotta voit lyödä yli linjan. Käytä muistutuksia pysyäksesi ajan tasalla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus seurata edistymistäsi saadaksesi oikean käsityksen siitä, kuinka hyvin pärjäät asettamasi tavoitteen saavuttamisessa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Juoksu laihtuminen

Etsitkö sovellusta, joka auttaa laihtua nopeasti? "Juoksu laihtuminen" voi olla oikea vastaus pyrkimykseesi. Se on optimoitu laihtumiseen, jotta työsi olisi paljon helpompaa. Se tarjoaa henkilökohtaisen ruokavalion suunnitelman, joka on erittäin tärkeä kuntotavoitteen saavuttamiseksi.

Tavoitteen, tason tai mukavuuden mukaan voit valita ihanteellisen suunnitelman, joka voi tuottaa toivotun tuloksen sinulle. On paljon harjoitusmusiikkia, joka pitää sinut pumpattuna tiukan harjoittelun aikana. Lisäksi musiikin tempo sopeutuu ihanasti rytmisi seuraamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Strava-juoksu ja pyöräily

Haluatko lyödä maahan voimalla? Strava voi parantaa kokemustasi valtavasti ja saada aikaan kaivattua parannusta juoksussa. Iän ja painon mukaan hyödyllisten tulostaulukkojen avulla se antaa sinulle oikean kuvan sijainnistasi.

Voit tarkistaa viikoittaisen mittarilukemasi tai aikaperusteisen tavoitteesi ja pystyä seuraamaan edistymistäsi helposti. Yksityiskohtainen sykeanalyysi antaisi sinun parantaa suorituskykyäsi. Heti kun olet suorittanut juoksusi, se näyttää sinulle tavoitteen mukaiset suoritustulokset.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Runtastic

Runtastic on jo pitkään ollut paras juoksijasovellus. Sisäänrakennetun GPS: n avulla se tarjoaa sinulle tarkimmat tiedot toiminnastasi. Ja äänivalmentaja on aina paikalla tarkkailemaan harjoittelua tarkasti ja antamaan arvokkaan oppaan.

Sen avulla voit seurata kunto-aktiviteettien määrää, kuten pyöräilyä, hiihtoa, lenkkeilyä jne. Sinulla on myös mahdollisuus asettaa tavoite koko vuodelle. Integroitu musiikkisoitin ei koskaan anna sinun kyllästyä toimintaan.

Hinta: Vapaa

ladata

7. RunGo

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, RunGo täydentää ihastuttavasti tämän erinomaisen juoksijasovellusten luettelon. Mikä tekee tästä sovelluksesta erittäin hyödyllisen juoksijoille, on kyky vahvistaa suorituskykyään. Sen avulla voit luoda reitin laitteellesi.

GPS-ääniohjaus opastaa sinut polkusi läpi. Parasta siinä on, että se toimii myös offline-tilassa. Lataa reitti yksinkertaisesti, ja sovellus opastaa sinua, vaikka laitteesi ei olisikaan yhteydessä Internetiin. Lisäksi voit helposti jakaa sijaintisi ja juosta ystäviesi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Kävelyseurantatavoitteiden suorittaminen

Voit saavuttaa kuntotavoitteesi, parantaa terveyttäsi ja saada kuntoasi tämän erinomaisen juoksutavoitesovelluksen avulla. Se auttaa sinua seuraamaan erilaisia ​​mittareita, kuten polttamasi kalorit, kulkemasi matkan ja paljon muuta.

Lisäksi se kaksinkertaistuu käytettäväksi muiden toimintojen kanssa, kuten kävely, lenkkeily, pyöräily ja maastopyöräily. Voit kuunnella iTunes-suosikkimusiikkiasi sovelluksen käytön aikana ja hallita sitä Sirillä. Useat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen juoksukumppanin.

Hinta: Ilmainen (7,99 dollaria kuukausittaisille harjoitteluohjelmille)

ladata

9. iSmoothRun Pro

iSmoothRun Pro on juuri se, mistä haluat tulla erinomainen juoksija. GPS: n ja askelmittarin avulla iSmoothRun Pro pystyy seuraamaan jokaista askelta. Aloita luomalla harjoitus ja antamalla sovelluksen valmentaa sinua arvokkailla äänivihjeillä.

Se tarjoaa koko päivän vaiheiden seurannan iPhone 5s: ssä tai uudemmassa. Sovellus keskeytyy automaattisesti, jos satut pysähtymään käynnissä ja se käynnistyy, kun aloitat juoksemisen. Sen avulla voit viedä tietosi useissa muodoissa, kuten GPX, TCX, KML, PWX tai CSV.

Hinta: $4.99

ladata

10. C25K® 5K -valmentaja

Oletko sohva-peruna, joka haluaa liikkua ja saada kunnon? Sitten sinun täytyy tarkistaa tämä täydellinen juoksuharjoitteluohjelma sinulle. Se on suunniteltu erityisesti kokemattomille juoksijoille ja auttaa sinua nousemaan 5K-juoksulle.

Erikoissuunnitelma estää sinua luopumasta juoksun ja kävelyn yhdistelmän ansiosta, joka vähitellen rakentaa voimaa ja kestävyyttä. Monet toiminnot auttavat sinua matkan varrella, kuten kätevä äänivalmennus, ajankohtaiset hälytykset, juoksun kartoittaminen, valitsemasi musiikin kuuntelu jne.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Valintasi?

Olenko unohtanut tärkeän Runner-sovelluksen? Kerro meille siitä kommenteissa.

Et halua unohtaa myös näitä hienoja viestejä:

  • Terveyssovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Sleep Tracker -sovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit