Parhaat 11 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot vuonna 2020

Mikä on iPad Pro ilman tyylikästä näppäimistökoteloa? Ei muuta kuin hyvä tabletti ilman X-tekijää. Ottaen huomioon suuren kysynnän olen katsonut joitain parhaista 11 tuuman iPad Pro 2020 -näppäimistökoteloista (saatavilla markkinoilla juuri nyt). Ja he ovat näyttäneet hyvin ajoitetuilta virtapakkaukselliselle iPadille!

# 1. Boriyuan

“Boriyuan” -näppäimistökotelo tarjoaa halutun joustavuuden sekä käytännön kirjoitusvälineenä että välttämättömänä jalustana median kulutuksessa. Voit hyödyntää kolmea kirkkaustasoa ja seitsemää kirkasta väriä kirjoittaaksesi artikkeleita tai työskennellessäsi projektiisi myös heikossa valaistuksessa.

Toinen merkittävä ominaisuus on tukeva kotelo, joka voi toimittaa luotettavan suojan iPad Prolle. Siksi satunnaisilla putoamisillasi tai naarmuillasi ei ole mitään vaikutusta tablet-laitteeseesi.

Voit muuntaa kannen hyödylliseksi jalustaksi folion avulla. Koska se on täysin säädettävissä, sinulla on taatusti useita katselukulmia. Ja jos tummat värit ovat sinun juttusi, Boriyuanin kahdeksan värivaihtoehtoa voivat auttaa sinua löytämään paremman parin iPadille.

USP: Tukeva kotelo täysin säädettävällä jalustalla

Tutustu Amazoniin

# 2. IVSO

Jos haluat saada hyvännäköisen näppäimistökotelon iPad Prollesi rikkomatta pankkia, valitse tämä tarjous IVSO: lta. Pidän kompaktista muotoilustaan, joka pitää tabletin tyylikkyyden ennallaan.

PU-nahkapäällyste tarjoaa paremman otteen, kun taas pehmeä mikrokuituliina antaa sille tarvittavan tyynyn iskujen absorboimiseksi. Hyödyllisen jalustan ansiosta sinulla on saumaton kirjoituskokemus.

Avainten osalta ne ovat hienoja ja niiden pitäisi tehdä kirjoittamisesta helppoa. Aukot ovat tarkkoja ja mukana on myös pidike, jolla varmistat, että Apple Pencil pysyy turvallisena. Lisäksi IVSO-näppäimistökotelossa on kuusi kauniisti näyttävää väriä, kuten musta, kulta, sininen, punainen ja paljon muuta.

USP: Yksinkertainen ja kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. Apple Smart Keyboard Folio

Jos voit matkustaa hieman kauemmas huippuluokan rakenteen ja parannetun kirjoituskokemuksen hyväksi, Apple Smart Keyboard Folio voi olla loistava valinta.

Pidän eniten tässä tapauksessa täysikokoisesta näppäimistöstä, joka on suunniteltu antamaan sujuvamman kirjoittamisen. Avaimet ovat melko sileitä ja reagoivia, joten sormesi voi käydä liiketoimintaa helposti.

Toinen laatu, joka erottaa sen, on se, että se ei vaadi lataamista. Kiinteän rakenteen ansiosta kansi kestää pieniä putoamisia. Luotettavan jalustatoiminnon ansiosta se tarjoaa mukavat katselukulmat.

USP: Paras kirjoituskokemus

Tarkista Apple

# 4. Luibor

Luibor esittelee halvan mutta vaikuttavan näppäimistökotelon iPadillesi. Olen löytänyt tapauksen merkkiin asti sekä suunnittelun että kirjoittamisen suhteen.

Pehmeän mikrokuidun ja PU-nahan sekoitus on antanut sille hienostuneen ilmeen. Peite voidaan kuitenkin antaa kestämään vähäisiä iskuja.

Tukijalka on erittäin kätevä tarjoamaan paremman katselukulman. Applen lyijykynänpitimen ja automaattisen ON / OFF-tuen ansiosta se huolehtii perustarpeistasi melko hyvin.

Ja kyllä, kyky tarjota jopa 60 tuntia työaikaa tekee siitä turvallisen panoksen säännölliseen käyttöön. Lisäksi voit valita tämän edullisen näppäimistökotelon viidellä värillä, kuten punaisella, ruusukullalla, sinisellä ja muulla.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 5. Fintie

Kolme ominaisuutta tekevät Fintieestä kunnollisen kilpailijan iPad Prollesi. Ensinnäkin kannessa on kestävä rakenne, joka tarjoaa tarvittavan suojan tahattomilta kolhuilta.

Toinen, luistamaton ura varmistaa, että sinulla on vakaa katselukulma. Joten odota, että sekä kirjoittaminen että median katselu ovat parempia kokemuksia.

Kolmannessa, siinä on kotelo, on Apple Pencil -teline, ja se mahdollistaa myös digitaalisen kynän virran langattomasti. Viimeisenä voit valita tämän halvimman (27,99 dollaria) näppäimistökuoren kahdessa värissä, kuten mustana ja sävellyskirjana.

USP: Luistamattomat urat useille katselukulmille

Tutustu Amazoniin

# 6. YiMiky

Monista syistä YiMiky näyttää olevan yksi parhaista valinnoista. Ensinnäkin kannella on yksinkertainen muotoilu. PU-nahka, jossa on kumipäällysteinen sisustus, tarjoaa sille tarvittavan tyynyn iskujen hajottamiseksi.

Toinen näppäimistöasettelu tekee siitä mukavamman kirjoittaa. Ja seitsemän taustavalaistun värin avulla voit kirjoittaa jopa helposti myös heikossa valaistuksessa.

Kolmanneksi voit käyttää vakaata jalustaa pitämään tabletin vakaana kirjoittaessasi tai katsellessasi mediaa. Lisäksi YiMiky on saatavana useina väreinä, kuten musta, tummansininen, vaaleanruskea jne.

USP: Seitsemän taustavalaistua väriä

Tutustu Amazoniin

# 7. OYOSUOGG

OYOSUOGG-näppäimistön kansi näyttää olevan käytännöllisempi kuin monet sen kollegat. Matalaprofiilinen muotoilu tekee siitä paremman muodollisen retken.

Pehmeällä mikrokuituvuorella ja kestävällä nahkapäällysteellä on merkittävä rooli kannen sietämisessä. ABS-avaimet ovat tarkkoja ja helppo kirjoittaa. Magneettinen kansi automaattisella lepo- / herätystoiminnolla maksimoi tablet-laitteen akun keston. Lisäksi koteloa on saatavana neljänä värivaihtoehtona.

USP: Ammattimainen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 8. CHOETECH

CHOETECHin näppäimistökotelo ei ole ensiluokkainen. Toiminnallisuuden osalta se voi kuitenkin voittaa monet kalliista ikäisensä.

Kannettavan tietokoneen näppäimistö tekee kirjoittamisesta vähemmän vaivatonta. Joten sinun ei pitäisi olla mitään ongelmaa luoda lyhyitä muistiinpanoja ja jopa kirjoittaa pieni tarina liikkeellä.

TPU-kuori tarjoaa sille tarvittavan voiman selviytyäkseen sokista, kun taas PU-nahka tekee kädestäsi mukavan pitää iPadia. Ja siellä on myös kynänpidike, joka tarjoaa turvallisen paikan Apple Pencilille.

USP: Kannettavan tietokoneen näppäimistö

Tutustu Amazoniin

# 9. KVAGO

KVAGO: lla on ohut muotoilu ja se tarjoaa myös joustavuuden poistaa näppäimistö, kun haluat päästä eroon irtotavarasta. Näppäimistössä on sileät ja tuntuvat näppäimet, mikä helpottaa sähköpostin kirjoittamista tai jopa lyhyen teoksen luomista esitykseen.

Taustavalaistu näppäimet tulevat peliin, kun pimeys hiipii sisään, ja haluat silti viimeistellä tehtävän. Etukansi voidaan hienosäätää useille katselukulmille aktiivisuudesta riippuen.

Vaikka en odota paljoakaan tästä ohuesta kannesta, naarmut ja pienet putoamiset eivät voi vahingoittaa iPadiasi.

USP: Seitsemänvärinen taustavalaistu näppäin

Tutustu Amazoniin

# 10. Zagg slim book go

“Zagg” on keksinyt näppäimistökotelon, jota voidaan kutsua Apple Smart Keyboardin eniten varustelluksi kilpailijaksi. Ja 99 dollaria, se on paljon halvempi kuin Applen tarjous (179 dollaria).

Teknisten ominaisuuksien osalta "slim book go" on ohuemmalla puolella ja se kiihdyttää kannettavan tyylistä näppäimistöä, joka voi nopeuttaa kirjoittamista. Lisäksi kotelo on irrotettava ja tarjoaa joustavuutta käyttää sitä yksinkertaisena suojana varsinkin kun haluat pitää tablettia hieman mukavammin.

Seitsemän taustavalaistua väriä estävät pimeyden pysäyttämästä työtäsi ja Apple Pencil -ohjelmaa? Katso erittäin kätevä paikka pitää digitaalinen lyijykynä turvassa.

Jos etsit kestävää näppäimistökoteloa, Zaggin karu kirjamalli olisi hyvä valinta. Vaikka se on kalliimpi 149 dollaria, iPad saa täydellisen suojan odottamattomilta vaurioilta.

USP: Seitsemän väriä taustavalolla

Katso Zagg

Siinä kaikki, ihmiset! Kuten aina, jaa arvokkaat panoksesi yllä olevista tapauksista ja siitä, mikä näyttää ajoitetulta iPad Pro 11: lle.

Pysy kuulolla lisää…

Applen näppäimistökotelo näyttää hyvältä useilla rintamilla. Ja jos haluat saada saumattoman kokemuksen, sen pitäisi olla oikea tapa edetä.

Kolmansien osapuolten näppäimistötapauksia ei kuitenkaan pidä aliarvioida. Huolimatta siitä, että niitä on saatavana paljon halvemmalla, ne tarjoavat kunnollisen kirjoituskokemuksen.

Kun lisää lisävarusteiden valmistajia esittelee kannet vuoden 2018 iPad Prolle, päivitämme tätä viestiä lisäämällä siihen huippuluokan vaihtoehtoja. Joten, pysy kuulolla kanssamme.

Haluat vilkaista myös seuraavia viestejä:

  • Parhaat 11 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 11 tuuman iPad Pro -nahkakotelot
  • 11 tuuman iPad Pro -kotelot

Oletko valinnut Applen näppäimistökotelon iPadillesi vai oletko valinnut halvemman mutta toimivan vaihtoehdon? Voit vapaasti ilmoittaa siitä meille.

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit