Parhaat lapsiohjelmat iPadille ja iPhonelle vuonna 2021

Lapset nykypäivän digitaalisessa maailmassa ovat luonnollisesti taipuvaisia ​​älykkäisiin laitteisiin. Vanhempina voit hyödyntää tätä täysimääräisesti auttaaksesi pienokaisesi oppimaan ja kehittämään perustaitoja samalla kun pidät hauskaa. Tietenkin on ratkaisevan tärkeää rajoittaa lapsesi käyttöaikaa ja tekniikan saatavuutta, mutta oikeat työkalut voivat muokata lapsen kehitystä positiivisesti. Auttaaksemme sinua olemaan luettelossa joitain parhaat lapsiohjelmat iPadille ja iPhonelle.

 1. Taaperoikäisten oppimispeli - EduKitty
 2. Kids Academy
 3. Baby Shark parhaat lastenlaulut
 4. Papumban ensimmäiset sanat vauvoille ja taaperoille
 5. Matematiikan lapset
 6. Maatilan eläimet ja eläinten äänet
 7. Vauvan Flash-kortit
 8. Eläimet taaperoille
 9. Hauskoja eläinpelejä lapsille
 10. Tozzle Lite

1. Taaperoikäisten oppimispeli - EduKitty

EduKitty on suloinen virtuaalikissa, joka voi opettaa lapsillesi kaiken muodoista ja väreistä aakkosiin, numeroihin, aakkosten ääniin ja muuhun. Tarjolla on 13 hauskaa oppimispeliä, joilla on ammattitaitoinen ääni.

Lisäksi on olemassa kolme erilaista taitotasoa, jotka ovat täynnä värikkäitä HD-grafiikoita, groovista musiikkia, äänipuheluja ja äänitehosteita. Kaiken kaikkiaan se tarjoaa hauskaa lapsille ja tukee 12 eri kieltä, kuten englanti, persia, arabia, espanja, ranska jne.

Hinta: Ilmainen (Avaa kaikki pelit ja poista mainokset - 4,99 dollaria)

ladata

2. Lasteakatemia

Kids Academy on merkittävä koulutusohjelma varhaisille oppijoille. Se auttaa sinua valmistamaan lapsesi menestymään esikoulussa. Se koostuu yli 1300 opetuspelistä, videosta ja tulostettavasta.

Sovelluksessa on matematiikka-, kirjoitus-, foniikka- ja lukupelejä. Animoidut muistikortit ja sokkelot tuovat näytelmään hauskaa. Vauva oppii paljon lajittelemalla, luokittelemalla ja sovittamalla pelejä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

3. Baby Shark parhaat lastenlaulut

Esittele vauvallesi hauska kappale ja tanssi tämän suloisen sovelluksen avulla. Se on täynnä parhaita ja uusimpia päiväkodeja ja tanssivideoita, joissa on söpö Pinkfong Baby Shark. Lapset rakastavat kirkasta grafiikkaa ja ääniä.

Voit myös toistaa offline-kappaleita oppiaksesi ABC-foneja, numeroita, muotoja, eläimiä ja muuta. Ainutlaatuista uutta sisältöä lisätään joka viikko esikouluikäisille pikkulapsille ja lapsille oppimisen laajentamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,99 dollaria)

ladata

4. Papumban ensimmäiset sanat vauvoille ja taaperoille

Tämä opetusohjelma on hyödyllinen, kun lapsesi oppii jokapäiväistä sanastoa. Sen avulla nuoret oppijat löytävät hauskojen ja värikkäiden hahmojen maailman. Oppia on yli sata sanaa, kuten värit, eläimet, ruumiinosat, numerot ja paljon muuta.

Lisäksi on paljon pelejä, jotka tekevät oppimiskokemuksesta hauskaa. Vaikuttava grafiikka yhdistettynä helppokäyttöisiin ominaisuuksiin tekevät sovelluksesta sopivan 1–5-vuotiaille lapsille. Mikä parasta, se on saatavana yli 15 kielellä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. Matematiikan lapset

Tässä matematiikkasovellus, joka on suunniteltu kauniisti tekemään lapsestasi nopeasti poimia numeroita ja laskutaitoja. Se on ihanteellinen esikoululaisille ja lastentarhoille aloittamaan yhteenlaskemisen ja vähentämisen oppiminen.

Siinä on paljon hauskoja minipelejä, jotka vangitsevat lasten uteliaisuuden ja kehittävät matemaattisia taitoja. Lisäksi on useita ominaisuuksia, jotka auttavat vanhempia seuraamaan ja seuraamaan lapsensa edistymistä.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Maatilan eläimet ja eläinten äänet

Tämä sovellus sisältää erilaisia ​​palapelejä, eläinääniä ja muistipelejä, jotka pitävät lapsesi viihdyttävänä. Palapelin palaset ovat suuria ja helposti siirrettävissä ruudulla.

Lisäksi eläinkuvat ovat suloisia ja suunniteltu tekemään lapsista onnellisia. Siellä on myös vanhempien portti, joka estää lapsia siirtymästä sovelluksesta pois tai tekemästä vahingossa ostoksia. Kokeilu on ilmaista, mutta palapelipaketit ovat pieniä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

7. Vauvan Flash-kortit

Tämä on interaktiivinen peli pikkulapsille, joka auttaa heitä oppimaan eläinten, elintarvikkeiden, esineiden, kirjainten ja numeroiden nimet. Se on erittäin interaktiivinen sovellus, jossa on eläinten ääni- ja videoäänet.

Ilmainen sovellus on saatavana 13 eri kielellä. Voit päivittää maksullisen sovelluksen yhdeksällä muulla kielellä. Lisäksi siinä on suuria kuvakkeita, painikkeita, sanoja ja kirjaimia. Joten sitä on helppo käyttää pikkulapsille.

Hinta: Ilmainen (vauvan Flash-kortit ilman mainoksia - 4,99 dollaria)

ladata

8. Eläimet pikkulapsille

Tässä kiehtovassa pelissä on kuusi maisemaa, joissa on eläimiä ja yllätyksiä. Silmiinpistävä grafiikka tekee siitä erittäin jännittävän pelaamisen. Lapset koskettavat eläimiä vuorovaikutuksessa heidän kanssaan ja kuulevat heidän äänensä.

Se on luovaa ja hauskaa pienille lapsille. Samalla se opettaa heille eläimiä. Joten se on erityisen hyödyllinen esikoululaisille ja päiväkodeille. Kehittäjä lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia sovelluksen parantamiseksi edelleen.

Hinta: Ilmainen (Avaa täysversio - 2,99 dollaria)

ladata

9. Hauskoja eläinpelejä lapsille

Kids Animal Puzzles tarjoaa laajan kokoelman palapelejä ja aktiviteetteja. Siinä on yli 40 hienoa eläinpalapeliä neljässä luokassa, kuten maatila, metsäeläimet, hyönteiset ja trooppiset kalat.

Lisäksi käyttöliittymä koostuu kauniista leikkikentästä, jossa on pomppulinna ja keinu. Siellä on myös peli, jossa lapset voivat ruokkia värikkäitä feeniksilintuja ja murtaa pääsiäismunia. Hauskat äänet ja grafiikat houkuttelevat vauvaa varmasti.

Hinta: Ilmainen (Avaa koko sisältö - 2,99 dollaria)

ladata

10. Tozzle Lite

Tämä sovellus auttaa kehittämään lasten motorisia taitoja ja muokkaa tunnistamista. Siinä on yli 40 palapelikuvaa, joista voit valita. Lisäksi pikkulapset ovat testanneet sovelluksen, ja parannuksia on tehty sen varmistamiseksi, että se on hauskaa ja helppoa nuorille oppijoille.

Pelataksesi lapsesi täytyy yksinkertaisesti napauttaa Toista-painiketta ja vetää ja pudottaa sitten palapelin palaset. Siellä on myös nuoli, joka näyttää auttavan lapsia viimeistelemään pulmapeliä, jos he jumissa. Se on erityisen houkutteleva vähintään 2-vuotiaille lapsille.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona!

Haluatko käyttää sovelluksia ja pelejä iPhonessa tai iPadissa auttaaksesi lastasi oppimaan? Kerro meille suosikkisi alla olevissa kommenteissa.

Saatat myös pitää tästä:

 • Jotkut erittäin hienot interaktiiviset iPad-sovellukset lapsille
 • Parhaat iPhone- ja iPad-tiedesovellukset lapsille
 • Parhaat lasten sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • iPhone- ja iPad-pelit lapsille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found