Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset elokuvantekijöille vuonna 2021

Sillä ei ole väliä oletko aloittelija vai ammattilainen, sinun ei pidä unohtaa parhaita iPhone- ja iPad-sovelluksia elokuvantekijöille, koska ne voivat tarjota hämmästyttävän kätevän tavan elokuvaamiseen. Niiden avulla voit suorittaa tärkeimmät asiat, kuten käsikirjoitukset, elokuvat ja elokuvien muokkaamisen tehokkaammin.

Usein joudut peruuttamaan kuvauksen huonon sään takia? Voit käyttää älykäs sovellusta antamaan sinulle sopivimman ajan ja paikan romanttiselle kohtaukselle. Näyttääkö jumissa kirjoittaessasi käsikirjoitusta? Ohjaamattomien ehdotusten avulla käsikirjoitussovellus voi auttaa sinua kirjoittamaan merkittävän käsikirjoituksen elokuvallesi. Hyppää tutustumaan hienoimpiin elokuvantekijöille suunniteltuihin iOS-sovelluksiin ja tee valostasi, kamerastasi ja toiminta-ajastasi miellyttävä kokemus!

1. iMovie

Applen iMovie on pitkään ollut fantastinen elokuvien tekeminen iOS-sovelluksille. Tämän sovelluksen avulla voit luoda upeita elokuvia ja Hollywood-tyylisiä trailereita kivuttomasti. Laaja valikoima ylivertaisia ​​työkaluja tarjoaa sinulle haluamasi vapauden kaunistaa luovuuttasi.

Voit valita 14 houkuttelevasta perävaunumallista, jotta voit luoda vaivattomasti mielenilmaisia ​​perävaunuja. Sen avulla voit muokata myös elokuvastudion logoja, näyttelijöiden nimiä ja hyvityksiä.

Sinulla on kahdeksan ainutlaatuista teemaa, joista voit valita sopivat otsikot, siirtymät ja musiikin. Tarjolla on kymmenen videosuodatinta, joten sinulla on runsaasti vapautta kokeilla videoidesi ulkoasua.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Intro Maker Tehosteet Video Edit

Kuten nimestä itsestään käy ilmi, tämä on hyvä veto kiehtovien elokuvien introjen, ilmoitusten ja merkittävien elokuvahyvitysten luomiseen. Sovelluksella on valtava luettelo, jossa on yli 1000 videomallia, ja jokaisella niistä on vaikuttava muotoilu.

Ja satojen silmiinpistävien liiketarrojen myötä voit suunnitella videosi tyylikkäästi. Voit lisätä valmiita siirtymiä kullekin tekstinimikkeelle, ja on myös mahdollisuus asettaa alkamisaika ja kesto.

Lisää niin monta otsikkoa kuin sinä ja muokkaa otsikon kokoa, viivaa ja varjoa täydellisesti, jotta elokuvasi erottuu. Lisäksi voit myös käyttää mahtavia ääniraitoja ja jopa luoda omia ääniohjelmasi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. FiLMiC Pro

Upealla videokameralla varustettu FiLMiC Pro v6 tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tallentaa kiehtovia videoita. Voit kuvata LOG-gammakäyrällä saadaksesi paremman sävyalueen ja joustavuuden jälkituotannon aikana. Kaksoiskaaren liukusäätimellä voit säätää tarkennusta ja valotusta virheettömästi.

Hyödynnä valkotasapainon säätömatriisia parhaalla mahdollisella tavalla ennalta määritetyillä ja mukautetuilla esiasetuksilla varmistaaksesi, että elokuvasi sopii parhaiten odotuksiisi. Live-analytiikka, jossa on seepra-raidat, leikkaus, väärät värit ja tarkennuksen huippu, takaavat, että voit tallentaa taitavasti. Sinulla on neljä melko hyvää koodausvaihtoehtoa tasapainottamaan laadun ja tiedostokoon välillä. Vielä parempi, FiLMiC Pro v6 on yhteensopiva useiden äänimuotojen, kuten AAC, AIFF tai PCM, kanssa.

Hinta: $14.99

ladata

4. Ammuttu Lister

Elokuvantekijänä sinulla on tuhansia tehtäviä loppuun, ja vihaat kirjoittaa ne muistiin paperille. Unohda tämä vanhan koulun tapa ja lataa Shot Lister iPhoneen tai iPadiin. Tämän sovelluksen avulla voit hallita kaikkea laitteellasi - esituotannosta aina minuutti minuuttiin.

Sovellusta on saatavana kahtena vaihtoehtona: Shot Lister ja Shot Lister PRO. Jos käsittelet elokuvaprojekteja itsenäisesti, voit mennä Shot Listerin kanssa. Monimutkaisemmissa tuotannoissa voit luottaa Shot Lister Proon.

Hinta: $13.99

ladata

5. MovieSlate 8

MovieSlate 8 on suunniteltu erinomaiseksi ammattimaiseksi tuotantotyökaluksi, jonka avulla voit tallentaa materiaalia ja tehdä muistiinpanoja helposti kuvattaessa. Se säästää paljon aikaa otettaessa / muokattaessa materiaalia ja luoda raportteja.

Voit muokata tuotantotietoja napauttamalla nopeasti kenttää. Valitse tiedot oletus- / mukautetuista katkelmista, yhteystiedoista ja tallennetusta historiasta. Ota kaikki irti optimoidusta näppäimistöstä ja anna helposti numeeriset tiedot, kuten rulla, kohtaus, kuvaus, aikakoodi jne. Jotta pysyt täysin vaativan laadun mukaisena, voit arvioida äänen / kuvan laadun ja pystyä myös kirjoittamaan useita ampui muistiinpanoja.

Hinta: $29.99

ladata

6. ProRemote

Onko mielestäsi hieman hankalaa hallita paremmin äänisovelluksia? Sinun tulisi valita ProRemote hallita niitä langattomasti. Se tarjoaa reaaliaikaisia ​​mittaritietoja varmistaaksesi, että pystyt käsittelemään laitettasi huoneen eri puolilta vaivattomasti.

ProRemoten mukana toimitetaan virtuaalinen hiiri ja näppäimistö, joiden avulla voit mukauttaa äänikonetta mukavasti. Toinen tämän sovelluksen merkittävä laatu on tuki useille sovelluksille, mukaan lukien ProTools, Apple Logic, Ableton Live, Soundtrack Pro ja Digital Performer.

Hinta: $42.99

ladata

7. Switcher Studio

Switcher Studion avulla voit luoda huomiota herättäviä videoita tarvitsematta viettää paljon aikaa. Jos etsit sovellusta lyhyiden mainosten tekemiseen sosiaalisen median jakamiseksi, tämä voi olla tarkastelun arvoinen.

Voit siepata 1080p tai 4K TV -laatuista videota ja jopa pystyä tuottamaan videota projektoriin tai ulkoiseen näyttöön. Sen avulla voit tallentaa videoita jopa 50 Mt: n bittinopeudella. Vielä parempi, voit viedä elokuvasi Apple Final Cut Pro X: ään edistyneiden työkalujen käyttämiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Scripts Pro

Scripts Pro on juuri se, mitä haluat kirjoittaa elokuvasi käsikirjoituksen tien päällä! Siisti käyttöliittymä tekee käsikirjoituksesta purjehdus. Sovellus tarjoaa sinulle haluamasi vapauden mennä omaan tahtiisi.

Tarvitsetko reaaliaikaisen etukäteen saadaksesi työnsä täydellisesti? Ei ongelmaa. Sovellus tarjoaa keskeisiä ehdotuksia, joiden avulla voit kirjoittaa nopeammin. On myös esikatselutila, jonka avulla voit tarkistaa käsikirjoituksesi studiomuodossa. Lisäksi Scripts Pro antaa sinun synkronoida tiedostosi iCloudin ja Dropboxin kanssa, jotta voit käyttää niitä millä tahansa laitteellasi.

Hinta: $9.99

ladata

# 9. Auringonmittaaja

Etkö enää halua, että säällä Jumalalla on ratkaiseva rooli ammunnan suunnittelussa? Auringonmittaus olisi hieno vaihtoehto saada heti selville tarkat tiedot auringonnousun, auringonlaskun ja kuun vaiheista. Voit siis suunnitella täydellisesti paikkasi elokuvien kuvaamiseen.

3D-kompassi, reaaliaikainen kameranäkymä ja interaktiivinen kartta auttavat sinua löytämään ihanteellisen valonlähteen kuvaamiseen. Lisätyn todellisuuden avulla voit tarkastella auringon ja kuun polun todellisia ennusteita.

Voit myös selvittää ajan, jonka aurinko on tietyssä paikassa taivaalla. Tämän seurauksena sinulla ei ole mitään ongelmaa saada kansasi valmistautumaan kuutamaiseen tai romanttiseen ampumiseen auringonlaskun aikana.

Hinta: $9.99

ladata

# 10. Auringon partiolainen

Onko auringonvalo välttämätöntä pelillesi? Haluaisit Sun Scoutin selvittävän nopeasti missä aurinko on ja milloin se on siellä.

Joten miten tämä siisti sovellus toimii? No, Sun Scout tarjoaa iPhonen kompassin avulla tarkkoja tietoja. Toinen tärkeä ominaisuus, joka tällä sovelluksella on, on puhdas käyttöliittymä ja luotettava toiminnallisuus.

Hinta: $9.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Nyt kun olet saanut kaikki välttämättömät työkalut, jatka ja valmistele menestystarina, joka saa lipputulot raivokkaaksi. Ja kyllä, muista kertoa meille elokuvanvalmistussovelluksesta, joka on kiinnittänyt silmäsi.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • iPhone- ja iPad-sovellukset muusikoille
  • Videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Musiikin muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPone- ja iPad-sovellukset kitaristeille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found