Parhaat sisustussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Tilan visualisointi tai suunnittelu voi olla helppo tehtävä, mutta vision muuttaminen todellisuudeksi on vaikea pähkinä. Paljon voi mennä pieleen, kuten pöydät eivät mahdu, värit eivät näytä hyvältä, matot eivät sovi sohvan kanssa jne. Nämä parhaat iPhonen ja iPadin sisustussovellukset voivat kuitenkin auttaa; inspiraatioista, 3D-mallinnuksesta, värivalinnasta oikean huonekalun ostamiseen, ne ovat täällä järjestämään sinut.

 1. Kodinsuunnittelu 3D GOLD
 2. Planner 5D - Sisustussuunnittelu
 3. Homestylerin sisustus
 4. Houzz - kodinsuunnittelu ja uusinta
 5. Pinterest
 6. Morpholio Board - Moodboard
 7. Wayfair - Osta kaikki asiat kotiin
 8. Chairish - huonekalut ja sisustus
 9. Huonekalut - kodinsuunnittelu 3D
 10. PANTONE-studio
 11. Mittaa Apple
 12. Valokuvamittaukset
 13. Suunnittelukoti: talon remontointi

Se saattaa näyttää hyvältä mielestämme, mutta kääntääkö se niin hyvin paperille? Luonnokset auttavat sinua, ja asiakas ymmärtää suuremman kuvan. Ja vaikka AutoCAD on go-to-sovellus monille ammattilaisille, se ei ole niin monipuolinen ja käyttäjäystävällinen kuin nämä sovellukset.

1. Kodinsuunnittelu 3D GOLD

Tämä sovellus tekee kodin suunnittelusta 3D-tilassa erittäin helppoa. Konseptisi perusteella voit piirtää huoneesi jakajia, muuttaa korkeutta, luoda kulmia ja muuttaa erityiset ideosi houkuttelevaksi todellisuudeksi.

Voit myös vierailla luomuksessasi reaaliaikaisessa 3D-muodossa. Löydä sisätiloissa oleva tila ja näe, kuinka valo putoaa eri päivinä. Ja kun olet valmis, jaa mestariteos helposti sähköpostitse, OneDrive, Dropbox ja muut palvelut.

Hinta: $8.99

ladata

2. Planner 5D - Sisustussuunnittelu

Voit luottaa Planner 5D: n antamaan mielikuvituksellesi ihastuttavan muodon. Käyttäjäystävällisten ominaisuuksiensa ansiosta yksityiskohtaisten 2D- ja 3D-pohjapiirrosten luominen on helppoa. Lisäksi saat yli 5000 tavaraluettelon tilasi parantamiseksi.

Sovelluksen avulla voit myös mukauttaa lisävarusteita, huonekaluja ja sisustuselementtejä sekä soveltaa erilaisia ​​tekstuureja ja värejä.

Hinta: Ilmainen (kuukausitilaus alkaa 9,99 dollaria)

ladata

3. Homestylerin sisustus

Ota valokuva tilastasi ja koristele laadukkailla 3D-malleilla aidoista huonekaluista. Pue virtuaalihuone konseptisi mukaan, vaihda mitä tahansa väreistä huonekaluihin.

Ja jos tarvitset inspiraatiota, tutustu yhteisön ihailtaviin sisustussuunnitteluihin. Luo myös oma profiili saadaksesi palautetta ja arvostusta projektistasi ja rakentaaksesi seuraajia.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Houzz - kodinsuunnittelu ja uusinta

Houzz voi olla hyvä inspiraation lähde riippumatta kodin uudistamisesta tai rakentamisesta. Siinä on yli 20 miljoonaa korkean resoluution valokuvaa kodin sisätiloissa ja ulkotiloissa. Ja voit selata niitä tyylin, sijainnin tai huoneen koon mukaan.

Kätevä luonnosominaisuus antaa sinun merkitä ja piirtää valittuja valokuvia. Lisäksi yli 10 miljoonan tuotteen tarjouksessa Houzz toimii myös ostosovelluksena.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Pinterest

Mitä inspiroiviin sovelluksiin tulee, miten voimme unohtaa Pinterestin luettelosta? Etsitpä sitten jokapäiväistä inspiraatiota, itse tekemisiä tai tietyn teeman kuvakuvia, tällä sovelluksella on melkein kaikki.

Käsite on yksinkertainen, kiinnitä mitä haluat tallentaa myöhempää käyttöä varten. Eikä vain kodinsuunnittelu ja arkkitehtuuri, se on saanut ideoita melkein kaikkeen mitä tarvitset.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Morpholio Board - Moodboard

Moodboardsin tekeminen on hieno tapa koota kaikki ajatuksesi yhteen paikkaan ja saada oikea inspiraatio. Morpholio Board auttaa sinua luomaan ammattitason levyjä helposti iPhonesta.

Piirrä, piirrä tai kirjoita valokuviin, tee merkintä tai luo korkeakoulu, esitä ideoitasi juuri haluamallasi tavalla. Lisäksi se voi luoda automaattisesti laskentataulukoita, leikattuja taulukoita, PSD-tiedostoja, PDF-tiedostoja ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Wayfair - Osta kaikki asiat kotiin

Wayfairilla on melkein kaikenlaisia ​​huonekaluja, joita saatat tarvita tai miettiä. Yli 7 miljoonan tuotteen arsenaalissa oikean ottelun löytäminen on erittäin helppoa. Lisäksi voit etsiä huoneen, luokan tai tyylin mukaan ja tallentaa suosikkikohteita Idea-taululle.

Siinä on myös 3D-näkymäominaisuus, joka käyttää AR: ta, jotta voit visualisoida ja verrata huonekaluja läheltä. Lisäksi se pitää sinut ajan tasalla uusimmasta myynnistä ja reaaliaikaisesta tilaustilasta.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Chairish - huonekalut ja sisustus

Chairish-sovellus on yhden luukun tyylikäs, antiikki ja vintage-sisustustuotteiden ostaminen tai myyminen. Se tarkkailee päivittäin yli 1000 uutta saapunutta, joten vaihtoehdot ovat kirjaimellisesti loputtomia. Odottaa löytävänsä muun muassa Herman Miller, Knoll, Christian Liaigre.

"View In Your Space" -ominaisuuden avulla voit heti visualisoida, miltä se näyttää kotiisi. Mikä tärkeintä, puheenjohtajan kuraattorit tarkastelevat kaikkia huomautuksia, ja vain kelvolliset tekevät leikkauksen.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Huonekalut - kodinsuunnittelu 3D

Kun voimme puhua sisustuksesta ja huonekaluista, miten voimme ohittaa IKEA: n? Tämä älykäs AR-sovellus tuo IKEA: n huonekaluluettelon matkapuhelimeesi ja huoneeseesi / toimistotilallesi.

Sisäänrakennetut suunnitteluteemat tekevät huonekohtaisesta sisustuksesta melko saumattoman ja nopean. Lisäksi voit käytännössä lisätä tai poistaa esineitä huoneesta ja tarkkailla niitä eri näkökulmista ollaksesi täysin varma.

Hinta: Ilmainen (viikkotilaukset alkavat 4,99 dollaria)

ladata

10. PANTONE-studio

Ammattitaiteilijat ja suunnittelijat käyttävät Pantone-siruja yleisesti väriviittauksiin tuotantolinjoillaan. Voit tehdä saman PANTONE Studion kanssa, koska se koostuu laajasta kirjastosta, jossa on yli 10000 standardoitua sävyä.

Sen lisäksi voit poimia värejä puhelimen kuvista ja tehdä mukautetun paletin. Ja koska se liittyy ColorLovers-yhteisöön, inspiroivat ideat tai työ on vain napautuksen päässä.

Hinta: Ilmainen (PANTONE Studio -tilauksen hinta on 4,99 dollaria)

ladata

11. Mittaa Apple

Applen varastosovellus muuntaa iPhone- tai iPad-kameran mittanauhaksi. Voit nopeasti saada kohteen arvioidun koon tai henkilön korkeuden. Ja jos esität suorakulmaisen kohteen, se antaa automaattisesti sen mitat.

Lisäksi voit piirtää viivoja ja arvioida niiden pituuden sekä vaaka- että pystysuunnassa. Tämä voi olla hyödyllistä mitattaessa kahden pisteen välistä etäisyyttä.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Valokuvamittaukset

Napsauta kuvaa alueesta sen sijaan, että hahmottelisit pohjapiirrosta tai tekisit mittanauhalla. Jos laitteesi tukee laajennettua todellisuutta, sovellus antaa arvioidut mittaukset välittömästi.

Voit myös piirtää mittoja suoraan tai kirjoittaa yksityiskohtia valokuvaan. Joten riippumatta siitä, onko kyseessä uusi runko tai sohva, tiedät tarkan koon koko ajan.

Hinta: $6.99

ladata

13. Suunnittelukoti: talon remontointi

Jos rakastat kodinsisustusta, mutta sinulla ei ole välitöntä projektia, tämä hauska peli voi auttaa sinua. Osallistu päivittäisiin suunnitteluhaasteisiin ja muunna kolmiulotteiset tilat tyylikkäiksi, kunnioitusta herättäviksi tiloiksi, joissa on aitoja, huippuluokan huonekalu- ja sisustustuotteita.

Peli on suunniteltu hioamaan suunnittelutaitojasi ja kouluttamaan sinua erilaisista sisustustyyleistä. Kirsikka yläosassa on, että voit myös ansaita brownie-pisteitä ostamaan kauniita kodinsisustustuotteita omaan kotiin.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

Hyvää kodinsisustusta!

Olitpa ammattimainen sisustussuunnittelija tai harrastaja, joka haluaa uudistaa tilaa, nämä upeat iPhone- ja iPad-sovellukset voivat auttaa sinua paljon. Kerro meille, minkä näistä valitsit projektillesi.

Ja jos sinulla on joitain ehdotuksia, voit jakaa ne alla olevaan kommenttiosioon.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat iPhone-sovellukset
 • Tiedostonhallinta iPhonelle ja iPadille
 • Mind Mapping -sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit