Parhaat lähetysten seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Tilasit juuri upouuden kannettavan tietokoneen, ylellisen lahjan tai minkä tahansa muun arvokkaan esineen etkä voi odottaa laittaa kätesi siihen? Tunnen melkein innostuksesi paketista. Haluat, että olet ladannut lähetysten seurantasovelluksen laitteellesi. No, toiveesi on täytetty! Voit käyttää joitain parhaita lähetysten seurantasovelluksia iPhonelle ja iPadille ja pitää silmäsi kallisarvoisessa tuotteessa.

1. Toimitukset: Pakettien seuranta

Toimitukset on monipuolinen lähetysten seurantasovellus. Pääluettelossa näkyy luettelo kaikista lähetyksistä ja lasketaan jäljellä olevat päivät. Jos haluat saada lisätietoja paketeista, valitse toimitus ja selvitä, missä se on tällä hetkellä kartalla.

Sinulla on myös mahdollisuus tarkastella varustamon verkkosivua. Asioiden tekemisen helpottamiseksi se lisää myös arvioidut toimituspäivät kalenteriin. Ilmoituskeskuksen widgetin avulla voit tarkistaa pakettisi tilan välittömästi. Se tukee joitain palveluita, kuten DHL, FedEx, UPS, US Postal Service ja paljon muuta.

Hinta: $4.99

ladata

2. Pakettirata

ParcelTrackilla voit pitää pakettien ja lähetysten välilehden vaivattomasti. Koska se integroi lähetyksesi yli 50 jakelupalveluun, tehtäväsi helpottuu. Push-ilmoitukset auttavat sinua pysymään ajan tasalla toimitustilasta.

Toimitusennuste antaa sinun selvittää, milloin toimitus todennäköisesti ajoitetaan. Syötä vain operaattorin numero, niin sovellus tunnistaa jakelupalvelun numeron automaattisesti. GPS: n ansiosta voit seurata pakettiautoa (premium-versio). Jos naapurisi on saanut pakettisi, sovellus voi jopa kertoa sinulle, kuka sen on saanut.

Hinta: Ilmainen (ParcelTrack Premium - 2,99 dollaria)

ladata

3. Paketti: Toimituksen seuranta

Mikä tekee Parcelista erittäin arvostetun iOS-lähetysten seurantasovelluksen, on mahdollisuus antaa sinulle pääsy nopeasti seurantatietoihin 300 jakelupalvelulle, kuten DHL, TNT, USPS, China Post jne. Se kerää kaikki seurantatiedot palvelimellaan anna sinun käyttää sitä nopeasti iPhonellasi.

Operaattorin automaattisen tunnistusominaisuuksien avulla voit lisätä uuden toimituksen nopeasti. Notification Center -widgetin avulla voit tarkistaa odotetut lähetykset myös käynnistämättä sovellusta. Sinun on päivitettävä sovellus, jotta voit seurata yli kolmea toimitusta kerralla.

Hinta: Ilmainen (Premium-tilaus - 2,99 dollaria)

ladata

4. 17TRACK

Toiminnallisuuden osalta 17TRACK voidaan helposti ryhmitellä alan parhaiden kanssa. Se on virallinen 17TRACK.net -sovellus, joka on yksi suurimmista pakettiseuranta-alustoista.

Lähetyksen seurantasovelluksen avulla voit seurata yli 220 operaattoria. Voit pitää välilehteä useilla operaattoreilla ja numeroilla kerralla. Auttaa sinua pysymään ajan tasalla, se tarjoaa reaaliaikaisia ​​ilmoituksia aina, kun toimitusmaksujen tila on. Usean kielen käyttöliittymä ja käännös-widget useille kielille eivät anna kielimuurin tulla omaan tielle.

Hinta: Ilmainen (Lahjoita - 0,99 dollaria)

ladata

5. Slice - Automaattinen pakettien seuranta

Ylivoimaisen ostosavustajan, kuten Slice, avulla toimitusten seuranta on erittäin helppoa. Se saa seurantanumeron automaattisesti sähköpostistasi ja pitää välilehden paketin sijainnista. Koska se näyttää päivityksiä kartalla, voit nopeasti selvittää toimituksesi tilan.

Ilmoitukset kertovat sinulle, kun pakettejasi lähetetään. Slice järjestää ostoksesi eri luokkiin ja pitää kirjaa kuitteistasi takuun lunastuksista, viitteistä ja helpoista palautuksista. Se ilmoittaa myös, jos CPSC (Consumer Product Safety Commission) on poistanut tuotteen käytöstä. Vielä parempi, hinnanlaskuilmoitukset voivat auttaa sinua säästämään paljon rahaa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. AfterShip-pakettien seuranta

Yli 600+ operaattorin tuella AfterShip iOS -sovellus voi seurata kaikkia verkkotilauksiasi ja lähetyksiäsi. Hienoa on, että sovellus tarjoaa ilmaisen seurannan ja push-ilmoitukset häiritsemättä mainoksia.

Älykäs ominaisuus tunnistaa operaattorin automaattisesti vain seurantatunnuksella, mikä säästää arvokasta aikaa ja energiaa. Lisäksi voit tarkistaa reaaliaikaisen tilan ja odotetut toimituspäivät yhdellä napautuksella.

Hinta: Vapaa

ladata

7. OneTracker

Kuten nimestä voi päätellä, sovelluksen avulla voit seurata useiden operaattoreiden paketteja yhdeltä sivulta. Nopealla ja suoraviivaisella käyttöliittymäsuunnittelulla lähetyksiäsi seurataan automaattisesti. Sinun tarvitsee vain lähettää lähetysposti sovelluksen luomaan erityiseen sähköpostitunnukseen.

Voit myös lisätä paketteja manuaalisesti viivakoodilukijan avulla. Sovellus tarjoaa myös rajoittamattomat, maksuttomat push-ilmoitukset, jotta sinut päivitetään säännöllisesti. Useilla alustoilla saatavilla olevan sovelluksen avulla voit tallentaa, synkronoida tai seurata paketteja kaikilla laitteillasi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. TrackChecker - pakettien toimitusseuranta

TrackChecker on tehokas lähetysten seurantasovellus yli 500 toimituspalvelun tarjoajan tuella. Voit nopeasti selvittää toimituksesi tilan ja tarkistaa useita postipalveluja yhdellä kertaa.

Lisää paketista vain valokuva saadaksesi lisätietoja toimituksestasi. Se laskee ja korostaa toimituspäivät pitääkseen sinut ajan tasalla lähetyksestä. Monikielinen käyttöliittymä tuo sille enemmän arvoa.

Hinta: Ilmainen (peruspaketti - 0,99 dollaria)

ladata

9. Oma paketti

Oma paketti on melko yksinkertainen mutta erittäin tehokas lähetysten seurantasovellus. Sen avulla voit seurata lähetystäsi tarvittavalla mukavuudella ja selvittää, missä se on.

Aloittaaksesi sinun ei tarvitse kirjautua sisään, jakaa sähköpostiosoitettasi tai edes kirjautua sisään. Kopioi ja liitä vain seurantanumero, niin se näyttää kaikki tarvittavat tiedot toimituksestasi. Mikä tärkeintä, voit seurata niin monta pakettia kuin haluat.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 0,99 dollaria)

ladata

10. Expeditorien lähetysten seuranta

Expeditorit tarjoavat nopeaa lähetysten seurantaa. Voit etsiä lähetyksestäsi nopeasti viitenumeron, myyntitunnuksen ja seurantanumeron perusteella.

Sen avulla voit myös laskea lähetyksen mittapainon. Push-ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla toimituksesi tilasta. Yksinkertainen käyttöliittymä ja siisti muotoilu tekevät siitä erittäin käyttäjäystävällisen.

Hinta: Vapaa

ladata

Tässä kaikki tältä erää!!

Nämä ovat suosikkini lähetysten seurantasovellukset iOS-laitteille, mikä erottaa heidät tarjoamastaan ​​helppokäyttöisyydestä ja ominaisuuksista. Jos sinusta tuntuu, että olemme unohtaneet minkä tahansa sovelluksen, kerro meille suosikkisovelluksestasi alla olevasta kommenttiosasta.

Tässä on mielenkiintoisempia iOS-sovelluksia, jotka tekevät elämästäsi yksinkertaisemman:

  • Suosituimmat viivakoodi- ja QR-koodinlukijaohjelmat
  • Parhaat iPhone-käyntikortinlukijat tai skannerit
  • iPhone-sovellukset vesileiman lisäämiseksi iPhone-valokuviin melkein välittömästi
  • Hämmästyttävät iPhone-sovellukset upeiden videoiden ja elokuvien luomiseen

Uusimmat viestit