Kuinka estää iPhone toistamasta musiikkia autossa

Yksi Bluetooth-stereojärjestelmän haittapuolista autossa on musiikin automaattinen toisto. Se tapahtuu minun kanssani koko ajan ja on saattanut tapahtua sinulle. Heti kun astut autoon ja kierrät sytytyksen. Puomi! Viimeisin toistettu kappale iPhonessa jatkuu ja alkaa räjähtää autoa kaiuttimien kautta. Tämä ärsyttävä hetki jo ennen matkan aloittamista voi liittyä meihin kaikkiin. Mutta olen löytänyt tapoja hallita sitä, ja olen varma, että se toimii sinulle. Haluan näyttää sinulle, kuinka estää iPhonea toistamasta musiikkia automaattisesti autossa.

 1. Vähennä äänenvoimakkuutta
 2. Etsi Automaattinen toisto -asetukset auton äänijärjestelmästä
 3. Käytä hiljaista musiikkikappaletta estääksesi Apple-musiikin toistamisen
 4. Kehota Siriä lopettamaan Apple-musiikin toisto autossa
 5. Sammuta CarPlay, jos haluat pysäyttää iPhonen Auto-play Apple Music -sovelluksesta
 6. Poista käytöstä musiikkisovelluksen solukäyttö
 7. Lähetä palautteesi Applelle

1. Pienennä äänenvoimakkuutta

Voit lopettaa musiikin toiston heti kääntämällä äänenvoimakkuuden nollaan. Tämä on järkevää, kun teet sen joka kerta ennen moottorin sammuttamista, joten kun käynnistät sen uudelleen, musiikki toistetaan edelleen, mutta et kuule ääntä.

Tiedän, että se saattaa kuulostaa räikeältä, mutta se on yksi parhaista vaihtoehdoista, joita voit harjoitella ennen kuin poistut autosta.

2. Etsi automaattisen toiston asetukset auton äänijärjestelmästä

Autosi älykkäässä Bluetooth-stereojärjestelmässä pitäisi olla mahdollisuus poistaa automaattinen toisto-ominaisuus käytöstä. Koska jokaisella autolla on erilaiset asetukset, sinun on skannattava kaikki musiikki- ja liitäntämahdollisuudet löytääksesi kytkimen, jonka avulla voit muokata ominaisuutta.

Kun se on löydetty, sammuta se, ja saatat olla vapaa siitä ärsyttävästä tilanteesta koko ajan! Jos tällaista vaihtoehtoa ei ole käytettävissä, sinun on todennäköisesti etsittävä toista hakkerointia!

3. Estä Apple Music -soitto hiljaisen musiikkikappaleen avulla

Voit aina järjestää soittolistasi ja kappaleesi toistettavaksi järjestyksessä musiikkisovelluksessa. Voit estää kappaleiden automaattisen toistamisen äänekkäästi asettamalla hiljaiset musiikkikappaleet suosikkikappaleidesi eteen. Koska Apple Music pyrkii toistamaan kappaleita aakkosjärjestyksessä, voit nimetä hiljaiset kappaleet uudelleen ja saada ne soittamaan ensin.

4. Käske Siriä lopettamaan Apple-musiikin toisto autossa

IPhonen ääniapuri vastaa nopeasti kaikkiin kyselyihisi ja tarjoaa nopean ratkaisun. Soita Sirille lopettaa musiikki, ja toimintosi suoritetaan nopeasti. Parasta olisi kuitenkin tehdä tämä aina, kun musiikki alkaa soida autoon astumisen jälkeen.

5. Kytke CarPlay pois päältä, jos haluat pysäyttää iPhonen automaattisen toiston Apple Music -sovelluksesta

Jos olet ottanut CarPlayn käyttöön iPhonessa, se alkaa automaattisesti toistaa kappaleita Apple Musicista, kun olet autossa. Voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä alla mainituilla vaiheilla.

 1. Avaaasetukset sovellus.
 2. MeneRuutuaika.
 3. MeneSisältö- ja tietosuojarajoitukset.
 4. ValitseSallitut sovellukset.
 5. SammuttaaCarPlay.

6. Poista musiikkisovelluksen käyttö matkapuhelimesta

Musiikki alkaa suoratoistaa automaattisesti, kun mobiilidata on käytössä iPhonessa. Voit estää musiikkisovelluksen datan käytön estääksesi iPhonen toistamasta kappaleita automaattisesti. Tehdä niin,

 1. Avaaasetukset sovellus.
 2. MeneMobiilidataasetukset.
 3. Vieritä alas sovelluksen nimeen ja sammuta kytkin.

7. Lähetä palautteesi Applelle

Jos luulet, että Applen tulisi antaa erillinen asetus automaattisen musiikin poistamiseksi käytöstä, voit ottaa yhteyttä Appleen ja jättää palautteen. Voit tavoittaa heidät myös Twitterin kautta ja ilmoittaa huolestasi samasta ominaisuudesta.

Kirjautua ulos…

Automaattinen toisto saattaa näkyä Bluetooth-stereojärjestelmän häiritsevänä ominaisuutena, kuten langaton yhteys ja helppo pariliitos. Mutta jos kokeilet jotakin yllä luetelluista toimista, voit olla varma, että haluat unohtaa haittapuolet ja nauttia eduista. Mitä mieltä olet siitä? Eikö sinun pitäisi kokeilla kaikkia selitettyjä tapoja? Jaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Voit myös lukea nämä

 • Kuinka luoda ja jakaa Apple Music -soittolistaa ystävien kanssa
 • Kuinka ladata musiikkia Apple Musicista iPhoneen
 • Kuinka lopettaa musiikin toisto taustalla Apple TV: ssä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found