Parhaat jouluohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Joulu on aivan kulman takana, ja iOS-laitteesi voi auttaa sinua tekemään asioista vieläkin mukavampia. Olipa kyse sitten ostoslistan järjestämisestä, herkullisen aterian valmistamisesta tai herra Joulupukin seuraamisesta, nämä parhaat iPhone- ja iPad-joulusovellukset voivat nostaa lomahenkesi uudelle tasolle.

 1. Joulun lähtölaskenta
 2. Yummly
 3. PicCollage: Grid & Story Maker
 4. Taustakuvat True 4K ja Full HD
 5. Puhu Joulupukille ™
 6. Joulun lakaisukone 3
 7. Postagrammi
 8. Joululista
 9. ElfYourself®
 10. Kuinka Grinch varasti joulun
 11. NORAD jäljittää joulupukin
 12. Joulukuvat tietokilpailu

1. Joulun lähtölaskenta: Paras jäljellä olevien päivien laskemiseen

Kun festivaali on aivan nurkan takana, on hauskaa merkitä jäljellä olevat päivät. Laskurisovellus voi auttaa sinua laskemaan tarkat päivät, tunnit, minuutit ja jopa sekunnit jouluun.

Rakastamme tätä, koska voit valita erilaisia ​​hahmoja, kuten Joulupukki, lumiukko, joulukuusi, poro ja luistelija. Lisäksi voit jopa laskea sydämenlyönnit ja unet 25. joulukuuta asti ja jakaa ne helposti eri sosiaalisen median alustoilla.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Yummly Reseptit ja reseptilaatikko: App for Christmas Cooking

Lomat ja namia, terveellistä ruokaa kulkevat käsi kädessä. Ja jos loistava kotitekoinen ateria tuntuu taivaalliselta, tämä on täydellinen reseptiohjelma tänä jouluna.

Tutustu joulun erikoisruokiin suosituimmista reseptisivustoista ja ruokablogeista, kuten Allrecipes, Smitten Kitchen, Epicurious ja paljon muuta. Ja jos sinulla on joitain ruokavaliomäärityksiä, Yummly voi myös ottaa sen vaivattomasti huomioon.

Hinta: Ilmainen, Pro-versio hintaan 4,99 dollaria

ladata

3. PicCollage: Grid & Story Maker: Christmas Collage Maker

Jos haluat kaapata valokuvia ja jakaa niitä sosiaalisen median kahvoissa, tämä sovellus on pakollinen tänä jouluna. Sen arsenaalissa on useita kehyksiä, tarroja ja suodattimia, joten se tekee kollaasista kakun.

Mikä tärkeintä, siinä on erityinen loma-sisältö, kuten kauniita kortteja, tarroja ja taustoja joulua varten. Kun mestariteos on valmis, jaa se muille tai edes tulosta se puhelinkoteloon!

Hinta: Ilmaiset sovelluksen sisäiset ostot alkaen 0,99 dollarista

ladata

4. Taustakuvat True 4K & Full HD: Paras joulutapetti-sovellus

Tässä on täydellinen sovellus niille, jotka viettävät kaikki loma-koristeilla ja peittävät myös iPhonen näytön. Siinä on mukava kokoelma loma- ja jouluaiheisia taustakuvia.

Parasta on, että saat ainutlaatuisen kokoelman laadukkaita taustakuvia, ja uusia julkaistaan ​​melkein joka tunti. Lisäksi sen WallCraft-osio on pakko nähdä kaikille taustaharrastajille.

Hinta: Ilmainen, Wallcraft PRO 1 kuukausi hintaan 0,99 dollaria

ladata

5. Puhu Santa-Pro Edition: lle: Ota yhteyttä rakkaaseen joulupukkiin

Pidä lapsesi jouluhenki korkealla ja järjestä videopuhelu pohjoisnavalta. Eikä vain yksinkertainen videotallennus, joulupukki tietää lapsen nimen, iän, suosikkivärin ja paljon muuta.

Hän tietää myös heidän lahjatoiveidensa luettelon ja onko heillä ollut tuhma vai mukavaa tänä vuonna. Mikä tärkeintä, voit tallentaa puhelun ja tarkastella vaalia muistia uudestaan ​​ja uudestaan.

Hinta: $6.99

ladata

6. Christmas Sweeper 3: Joulupeli vuodelle 2020

Christmas Sweeper 3 on klassinen yhteensopiva videopeli, joka sisältää kaiken tarvitsemasi loma-ajan. Sytytä kynttilät, etsi lahjoja lumen alla, tartu kirkas lumi, sytytä sähinkäiset tai työnnä joulupukki savupiippuun.

Näiden hullujen lisäksi sinulla on myös 2400 haastavaa tasoa. Ei henkiä menetettäväksi tai kilpailuja voittoon; voit rentoutua ja nauttia pelistä niin kauan kuin haluat.

Hinta: Ilmaiset sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 1,99 dollaria

ladata

7. Postagrammi: Valokuvakortit: Sovellus henkilökohtaisten viestien lähettämiseen

Digitaalisen viestinnän maailmassa käsin kirjoitetut muistiinpanot tai postikortit ovat vanhentuneet. Mutta voimme elvyttää trendin lähettämällä erityisen ja ainutlaatuisen Postagramin rakkaillesi.

Luo 4 × 6 tuuman postikortti mukautetuilla valokuvilla ja viesteillä ja vie ne kaikkialle maailmaan. Lisäksi vastaanotin voi tuoda esiin 3 × 3 tuuman valokuvakannun ja pitää ne ikuisesti.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Joululista: Paras jouluostoksille

Kun sinulla on paljon tehtävää ja joukko lahjoja ostaa, Joululista voi olla suuri apu. Helppokäyttöinen sovellus auttaa järjestämään lahjaluettelosi ja pitämään kaiken budjetin alapuolella.

Eikä pelkästään ostoksia, sovellus voi seurata lahjoja lähettämällä, vastaanotettuina ja käärittyinä. Siellä on myös sisäänrakennettu joulun lähtölaskenta, joten olet aina asioiden päällä eikä hukkua.

Hinta: $2.99

ladata

9. ElfYourself: Hauska sovellus joulua varten

Tuo uusi käänne perheen joulukorttiin; lähetä kaikille hauska, virkistävä ja viihdyttävä tanssivideo. Lataa jopa viisi kasvoa, valitse tanssirutiini ja voila tonttu itsellesi ja ystävillesi ja perheellesi.

Kun mukautetut tonttu-videosi ovat valmiita, jaa ne yksityisviesteinä tai suoraan sosiaalisen median alustoille, kuten Facebook, YouTube ja Instagram. Hyvää tonttua!

Hinta: Ilmaiset sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollarista

ladata

10. Kuinka Grinch varasti joulun: Tarina-sovellus lapsille

Olipa elokuvia tai tarinoita, Grinch on ollut olennainen osa jokaista joulua. Ja tämä sovellus tuo ikivanhan tarinan interaktiiviseen, animoituun ja hauskaan muotoon.

Voit lukea sen itse, asettaa sen automaattiseen toistoon tai lukea kerronnan korostamisen mukana. Ja ei vain, että kirja pakkaa leikkisiä yllätyksiä; löytää piilotetut tähdet.

Hinta: $5.99

ladata

11. NORAD jäljittää joulupukin: Paras seurata joulupukkia

Seuraa joulupukin tarkkaa sijaintia hänen Yuletide-matkansa aikana Pohjois-Amerikan ilmailu- ja puolustusalan komentajien avulla. Ja ei vain sitä, että lapsesi voivat nauttia paljon muuta toimintaa.

NORAD tekee juhlamusiikista taustalla ja päivittäin julkaistavista uusista peleistä erityisen erikoisen. Sovelluksesta on tullut kaikki joulutarinoista melodioihin.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Christmas Pics Quiz Game: Perhepeli vaalia varten

Lopullinen sanapeli, joka nostaa jokaisen lomamielen; Katso kuva tai emoji ja arvaa sana kuvan alle siroteltujen sekoitettujen aakkosien avulla.

Kun joulun lähtölaskenta alkaa, sovellus käyttää ilmaista tietokilpailua ja erityistä joululahjaa joka päivä. Lisäksi vuoden 2020 päivitys sisältää yli 150 pulmapeliä.

Hinta: Ilmaiset sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollarista

ladata

Mitä on sovellusluettelossasi jouluna?

Joulun aika on todellakin vuoden maagisin aika. Toivon, että nämä sovellukset voivat auttaa sinua hyödyntämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Jos sinulla on joitain ehdotuksia, jaa ne alla olevassa kommenttiosassa.

Haluaisimme tietää suosikki joulusovelluksista. Sillä välin tässä on lisää linkkejä joulusi parantamiseksi:

 • Parhaat joulun älyvalot kirkastavat juhliasi
 • 15 parasta teknistä lahjaa alle 50 dollaria jouluna?
 • Parhaat tekniset joululahjat kaiken ikäisille lapsille
 • Paras joulu Apple Watch Faces

Uusimmat viestit