Parhaat iPhone 8 Plus -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

Yksi asia, jota en koskaan jätä väliin antaakseni kaiken irti vesiurheilusta, on luotettavampi vedenpitävä kotelo. Siksi; Olen selannut lukuisia vaihtoehtoja ja valinnut parhaat iPhone 8 Plus -vedenkestävät kotelot, jotka on pohjustettu erinomaisiksi kaikilla osa-alueilla. Koska iPhone 8 Plus on IP67-sertifioitu (upotettavissa veteen jopa 30 minuuttia 1 metrin syvyydessä), et voi ylittää etäisyyttä sen kanssa ja tarvitset yhden luotettavasta vedenpitävästä kotelosta kahleiden murtamiseksi. Kaikki nämä tapaukset tarjoavat yleisen suojan phabletillesi. Joten riippumatta siitä, oletko menossa seikkailunhaluiseen vaellukseen tai aiotko testata uima-taitosi loppuun saakka, he voivat ihanteellisesti täyttää laskutuksesi. Haluatko tietää, mitä näitä 10 parasta vesitiivistä koteloa on varastossa? Otetaan pitkä ajomatka kanssani!

 1. Henkikestävä FRĒ-SARJA
 2. Vapesoon
 3. OUNNE
 4. Senbor
 5. Temdan
 6. OTBBA
 7. Seacosmo
 8. NexCase
 9. EFFUN
 10. Beasyjoy

# 1. Henkikestävä FRĒ-SARJA

Lifeproof tunnetaan parhaiden vedenpitävien koteloiden valmistamisesta iPhonelle. Ja sen FRĒ SERIES -kotelot ovat ylivoimaisia ​​kaikilla rintamilla. Vankalla rakenteella ne täyttävät tai ylittävät MIL-STD 810F-516: n. Tämä tarkoittaa, että älypuhelimesi kestää iskuja jopa 2 m: n ilkeistä pudotuksista.

FRĒ SERIES -kotelot ovat upotettavissa 2 m syvyyteen veteen 1 tunnin ajan. Siksi voit nauttia vesiurheilustasi tarvittavalla vapaudella tai hyödyntää uimaharjoituksia parhaiten huolimatta laitteen turvallisuudesta.

Ne sopivat tiukasti iPhoneen ja tarjoavat kivuttoman pääsyn kaikkiin toimintoihin tarkkojen aukkojen avulla. Lisäksi FRĒ SERIES -koteloita on saatavana viidessä eri värissä, ja niillä on rajoitettu elinikäinen takuu.

80, 99 dollaria, tämä tapaus voi olla kallein, mutta ne ovat vakavan tarkastelun arvoisia, kun otetaan huomioon heidän hallussaan oleva laatu.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Vapesoon

Anna iPhonen esitellä muotoilua samalla, kun se suojaa laitetta sekä vedeltä että iskuilta! Vapesoon voi olla harkitsemisen arvoinen, jos et halua leikata tyyliä suojelun hyväksi.

Kansi on hyvin rakennettu ja siinä on liukastumaton muotoilu. Näin saat turvallisen otteen, joka estää iPhone 8 Plus: ta luistamasta iPhonesta.

Painikkeista puhuttaessa niitä on helppo napsauttaa. Ja sisäänrakennettu näytönsuoja pitää tarvittavan suojan kosketusnäytössä naarmuilta.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. OUNNE

Mahdollisuus tarjota älypuhelimellesi yleissuojaus tekee OUNNEsta todellisen sopimuksen. Valmistettu pehmeästä TPU: sta ja kovasta rungosta, vedenpitävä kotelo on erittäin kestävä. Siinä on kaksinkertaiset rakennekerrokset, ja se on tukeva muotoilu.

Se on täysin iskunkestävä ja kestää erinomaisesti kolhuja. IP68-vesiluokitus varmistaa, että sinulla on enemmän vapautta nauttia uinnista. Kosketuspainikkeilla ja siistillä aukoilla ei ole mitään ongelmia älypuhelimen käytössä.

USP: Iskunkestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

# 4. Senbor

Senborgista olemme pitäneet eniten kompaktista rakenteesta. Se on varustettu kaksikerroksisella rakenteella, ja se tarjoaa älypuhelimesi koko kehon suojauksen. Kaikki neljä kulmaa on vahvistettu iskunvaimentamiseksi.

Tavallinen vedenpitävä luokitus (IP68) antaa sen suojata älypuhelinta jopa 10 metrin syvyydessä vedessä kahden tunnin ajan. Sisäänrakennetun näytönsuojan ansiosta kosketusnäytöllä on lisäsuoja naarmuilta. Viimeinkin Senborilla on 12 kuukauden takuu.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

# 5. Temdan

Jos etsit toimivampaa vedenpitävää koteloa, Temdan on oikea tapa edetä. Suurin kohokohta tässä tapauksessa on sisäänrakennettu jalusta, joka parantaa handsfree-kokemustasi.

Tämä paitsi, kotelo urheilullinen iskunkestävä muotoilu. Siksi älypuhelimesi kestää helposti iskuja. IP68-vedenpitävyysluokan ansiosta voit hyödyntää uima-aikaa parhaalla mahdollisella vapaudella.

Lisäksi Temdan on saatavana kahtena kauniilla värillä: musta ja sininen.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

# 6. OTBBA

Tämä OTBBA: n tarjous on paikalla, kun on kyse luotettavasta vedenpitävästä puvusta. Aivan kuten “Vapesoon”, siinä on myös läpinäkyvä takakansi, jotta iPhone voi hohtaa muotoilua.

Rakentamisen osalta OTBBA: lla on vankka rakenne, joka kestää kuoppia. Pehmeän TPU-materiaalin ansiosta kotelo voidaan asentaa ja irrottaa vaivattomasti.

Kristallinkirkkaan näytönsuojan avulla saat paljon paremman katselukokemuksen. Lisäksi näyttö on melko herkkä kosketukselle, jotta voit käyttää älypuhelinta ongelmitta.

USP: Kumirunko

Tutustu Amazoniin

# 7. Seacosmo

Erittäin kestävän rakenteensa ansiosta Seacosmo on mitä tarvitset, jotta pysyt huolettomana älypuhelimestasi samalla kun saat kaiken irti seikkailunhaluisista aktiviteeteistasi.

Olipa kyseessä luotettavan suojan putoamisilta tai luotettavan suojan vedeltä (jopa 4 metriä 4 tunnin ajan), se kestää ihailtavasti.

TPU-materiaalin avulla se voi levittää iskut ja pitää hankauksen kurissa. Tässä tapauksessa mikrofoni ja kaiuttimet tuottavat edelleen selkeää ääntä. Ominaisuuksien ohella Seacosmo-vedenpitävässä kotelossa on elinikäinen takuu.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

# 8. NexCase

NexCase on saanut komean ilmeen, joka yhdistyy saumattomasti iPhone 8 Plus: n kanssa. Kova ulkokuori ja pehmeä TPU-sisäpanssari suojaavat koteloa selviytyäkseen vahingossa tapahtuneista pudotuksista. Pehmeät sivut tarjoavat paljon paremman otteen, kun taas tarkat aukot helpottavat elämääsi laitetta käytettäessä.

Aivan kuten kaikki edellä mainitut tapaukset, se on myös IP68-sertifioitu. Siksi voit sukeltaa syvemmälle ja nauttia pelaamisesta vedellä ilman suurempia rajoituksia.

Se ei ole kaikki, NexCase on saatavana kahtena houkuttelevana värinä: musta ja vaaleanpunainen.

USP: Parannettu pito

Tutustu Amazoniin

# 9. EFFUN

EFFUN on kiinnittänyt huomiomme hieman ohut muotokerroin.

Läpinäkyvän muotoilun avulla voit esitellä älypuhelimesi profiilia tyylikkäästi. Huolimatta verrattain ohuesta kotelosta, se tarjoaa laitteelle sotilaskäyttöön tarkoitetun suojan (Mil.810F-516).

Kotelo napsahtaa iPhonen ympärille täydellisesti ja tarjoaa samalla helpon pääsyn kaikkiin toimintoihin tarkkojen aukkojen avulla. Vielä parempi, EFFUNilla on elinikäinen takuu.

USP: Miligay-luokan suojaus

Tutustu Amazoniin

# 10. Beasyjoy

Beasyjoy on valmistautunut huippuluokan raskaaseen tapaukseen. Tässä tapauksessa älypuhelimesi voi kestää kaikenlaisia ​​haasteita. Sotilaallisen tason sertifikaatti tekee siitä luotettavamman.

Pehmeä sisustus auttaa sietämään iskuja ja estää myös naarmuuntumisen vahingoittamasta älypuhelimesi ulkonäköä. Koska se on IP68-sertifioitu, et tunne rajoituksia vedessä pelatessasi.

Näytönsuoja on erittäin herkkä, joten sinulla ei ole ongelmia laitteen käyttämisessä. Ei siinä kaikki; Beasyjoy on saatavana elinikäisellä takuulla.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

On aika irtautua ja mennä pitkälle seikkailulle! Minkä näistä vedenpitävistä koteloista olet valinnut älypuhelimeesi? Olisi hienoa tietää valintasi ja siitä pidetty laatu.

Haluat ehkä tutkia myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone 8 Plus -jalustakotelot
 • iPhone 8 Plus vyöpidikekotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -sotilaalliset kotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot

Uusimmat viestit