Parhaat langattomat iPhone 7 -latauskotelot vuonna 2021

Eräänä päivänä löysin yhden ystävistäni, joka kehui langattomalla lataustekniikallaan Android-puhelimessaan. Olin kuin "Jos vain iPhonella olisi tämä ominaisuus ennemmin kuin myöhemmin." Johdonmukainen, langallinen latausjärjestelmä on edelleen pätevämpi (jollain tavalla tai toisella), mutta se tuntuu hieman oudolta, kun näet kaikkien muiden huipentavan jotain uutta jopa halvemmalla laitteella. Päästä irti pettymyksestä ja kokeile yhtä näistä parhaista langattomista iPhone 7 -latauskoteloista, jotta voit ladata laitteesi mukavammin.

Useat ominaisuudet tekevät näistä langattomista vastaanottimista iPhone 7 -luokan erillään. Koska he ovat melko ohuita ja kompakteja, he tulevat tyylikkäästi älypuhelimen kanssa. Sen lisäksi, että lataat laitteen nopeasti ja turvallisemmin, ne pystyvät tarjoamaan tarvittavan suojan putoamisilta. Sukellamme paljon tekemättä, sukelkaamme sisään tutkimaan langattomia iPhone 7 -koteloja ja valitsemaan älypuhelimellesi sopivin valinta!

1. Antye

Yksi laatu, jonka huomaat heti Antyessa, on vaikuttava rakennelma. Valmistettu hienoimmasta muovista, se on riittävän tukeva iskujen vastustamiseksi ja naarmuuntumisen estämiseksi. Matta pinta koristaa paitsi ulkonäköään myös tarjoaa paremman otteen.

Sisäänrakennettu langaton latausvastaanotin voi tarjota tehokkaan latausratkaisun. Joustavan Lightning-liittimen avulla voit synkronoida ja ladata laitteen kätevästi. Neljän värivaihtoehdon saatavuus auttaa valitsemaan älypuhelimeesi sopivan puvun.

USP: Joustava salamaliitin

Tutustu Amazoniin

2. Mophie-mehupakkaus

Jos kaipaat tehokkainta langatonta latausratkaisua iPhone 7: lle, sinun ei pidä hukata Mophie Juice Packia. QI ja muut langattomat lataustekniikat mahdollistavat laitteen lataamisen nopeasti. 2525 mAh: n akulla se antaa laitteellesi runsaasti lisävirtaa.

Takana oleva LED-merkkivalo kertoo virran tilan. Kumipäällysteinen sisustus vahvistaa sen rakennetta ja auttaa myös vaimentamaan iskuja. Viisi värivaihtoehtoa tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden valita älypuhelimeesi sopiva ottelu.

USP: Verraton tehokkuus

Tutustu Amazoniin

3. MobilePal

Lahjoita iPhonellesi erittäin ohut langaton kotelo, joka on upea yhdistelmä vaikuttavaa muotoilua ja tehokkuutta. Läpinäkyvän kotelon avulla älypuhelimesi voi paljastaa luokansa. Kristallinkirkas puskuri ei vain lisää rakennetta, vaan myös suojaa sitä.

Vahvistetut kulmat ja kohotettu huuli takaavat, että laitteellasi on olennainen suoja pudotuksia vastaan. 1A: n latausnopeus on kunnollinen. Tässä kirkkaassa langattomassa kotelossa on seitsemän värivaihtoehtoa.

USP: Kristallinkirkas puskuri

Tutustu Amazoniin

4. hanede

Langaton Hanede-latauskotelo on erittäin tyylikäs muotoilu, joka sopii täydellisesti iPhoneen. Kotelossa on ylivoimainen langaton TI QI -vastaanotinmoduuli, joka mahdollistaa laitteen lataamisen nopeasti. Siellä on myös irrotettava Lightning-liitin, jonka avulla voit käynnistää laitteen perinteisesti.

Se sisältää myös langattoman latausalustan ja kotelon oston. Voit luottaa siihen, että se suojaa laitettasi pieniltä putoamisilta ja vastustaa naarmuja. Lisäksi koteloa on saatavana kahtena houkuttelevana värivaihtoehtona.

USP: Mukana langaton latausalusta

Tutustu Amazoniin

5. Antye

Yksi toinen Antye-tuotteesta varmistaa paikkansa parhaiden langattomien iPhone 7 -latauskoteloiden luettelossa. Tämä on hieman erilainen kuin edellä mainitsimme. Merkittävä ero on suunnittelussa. Toisin kuin yllä, tämä on hieman kiiltävämpi ja näyttää melko tyylikkäältä.

Sen lisäksi suurin osa ominaisuuksista on samanlaisia, mukaan lukien suojaus, lataus ja turvallisuus. Lisäksi vain mustan värin lisäksi on saatavana myös kirkas ja yhtenäinen punainen kotelo.

USP: Kiiltävä pinta

Tutustu Amazoniin

6. JinQiu

Jos sinulla ei ole langatonta latausalustaa, tässä on täydellinen paketti iPhone 7: lle. JinQiu on luonut kotelon tuomaan langattomat latausominaisuudet iPhone 7: een. Mukana on myös langaton latausalusta. Sinun ei tarvitse ostaa molempia erikseen.

Langattomien latausominaisuuksien lisäksi kotelo suojaa myös iPhone 7: tä säännöllisiltä putoamisilta, kolhuilta, pölyltä ja lialta. Lisäksi se sisältää myös tarpeeksi turvaominaisuuksia suojaamaan akkua ylikuormitukselta ja ylikuumenemiselta.

USP: Mukana langaton latausalusta

Tutustu Amazoniin

7. ANGELIOX

Angeliox-kotelossa on tyylikäs ja ammattimainen ulkonäkö sekä langattomien latausominaisuuksien lisääminen iPhone 7: een. Lisäksi se suojaa laitetta tehokkaasti putoamisilta ja kolhuilta eikä anna iskujen vahingoittaa laitettasi.

Kotelossa on myös salamaliitin, jota voidaan käyttää iPhonen lataamiseen perinteisesti. Salamaportti ei kuitenkaan tue puhelimen synkronointia PC: n tai Macin kanssa. Viimeiseksi ei ole mitään värivaihtoehtoja, paitsi oletuksena musta.

USP: Ammattimainen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

8. Gorilla-gadgetit

Tässä langattomassa kotelossa on kiiltävä takaosa ja takaosassa vain tarpeeksi vapaata tilaa Apple-logon kiertämiseen. Puskurin reunat ovat hieman koholla suojaamaan näyttöä ja kameran lasia naarmuuntumasta niiden pintaan.

Langattomien ominaisuuksien lisäksi kotelon alaosassa oleva salamaportti mahdollistaa laitteen synkronoinnin PC: n tai Macin kanssa poistamatta sitä. Lopuksi on myös kaksi värivaihtoehtoa.

USP: Lataa ja synkronoi poistamatta koteloa

Tutustu Amazoniin

9. Nillkin Magic Case -sarja

Tämä tyylikäs Nillkin Magic Case -sarjan kotelo tarjoaa erittäin tehokkaan turvallisen latausratkaisun laitteellesi. Valmistettu laadukkaasta materiaalista, se pystyy tarjoamaan laitteellesi tarvittavan suojan putoamisilta.

Pehmeän pintaisen pinnan päällä se tarjoaa paremman otteen, joka estää liukastumisen. Sisäänrakennettujen magneettien ansiosta se on yhteensopiva magneettipidikkeen kanssa. Lisäksi sitä on saatavana 8 viehättävässä värivaihtoehdossa.

USP: Pintarakenteinen pinta

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Valintasi?

Joten mikä näistä langattomista latausvastaanottimista on viehättänyt iPhoneasi? Luulen, että se näyttää melko ohuelta ja muodostaa erinomaisen parin laitteen kanssa; luotettavan latausratkaisun lisäksi. Vai onko se hieman suojaavampi? Olisin iloinen voidessani tietää suosikkivalintasi alla olevissa kommenteissa.

Haluat katsoa:

  • Parhaat iPhone 7 -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 -nahkakotelot
  • iPhone 7 Kickstand -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 -kotelot

Uusimmat viestit