Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -näppäimistökotelot [2021 Edition]

Mitä hyötyä on erittäin suuresta 12,9 tuuman näytöstä, jos et voi saada siitä kaiken irti? Jos puhut lisälaitteesta, joka voi lisätä arvoa iPadille, erinomainen näppäimistökotelo herättää mieltä heti. Valitse yksi parhaista näppäimistökoteloista iPad Pro 12.9 tuumalle, pariliitä se ja tarkista, kuinka mukavaksi maiseman katselu ja kirjoittaminen tulee.

Muista, että jotkin näppäimistökotelot voivat myös suojata iPadiasi kaikkialla. Joten voit parantaa paitsi käyttöäsi myös tarjota tabletillesi tarvittavaa hoitoa.

Etkö pidä suurista näppäimistön kannista? Älä huoli, koska olemme valinneet myös joitain käytännöllisemmin suunniteltuja koteloita, joissa on irrotettava näppäimistö. Siksi, jos huomaat, että kansi on liian raskas tai haluat kätesi tuntevan hieman kevyesti, kun pidät iPadia, voit ottaa 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -näppäimistökotelot. Ota selvää, mikä seuraavista vaihtoehdoista sopii sinun vaatimuksiisi!

 1. Omena
 2. IVSO
 3. Tonb Shop
 4. Yocktec
 5. Vivefox
 6. Rannikkopilvi
 7. Infiland
 8. Zagg slim book go
 9. Animuss
 10. Eoso
 11. Fintie
 12. Maxace

1. Apple Smart Keyboard Folio

Heti kun ajattelen valita kaikkein pätevimmän näppäimistökotelon iPad Prolle, mieleeni tulee Applen Smart Keyboard Folio. Kyllä, se on erittäin kallista (221,45 dollaria Amazonissa tämän teoksen kirjoittamisen aikaan). Tavaroiden toimittamisen yhteydessä näppäimistökotelolla on kuitenkin laatu erottua.

Lisäksi Smart Keyboard Folio toimii saumattomasti iPadin kanssa. Esimerkiksi sinun ei tarvitse huolehtia kotelon lataamisesta tai pariliitosta.

Täysikokoinen näppäimistö tarjoaa paremman kirjoituskokemuksen. Avaimet ovat koskettavia, kirjoittaminen pysyy nopeana ja sujuvana. Lisäksi sillä on myös jonkinlainen tyyny kestämään iskuja.

USP: Täysikokoinen näppäimistö kosketusnäppäimillä

Tarkista Apple

2. IVSO

Kun keskustellaan halvan mutta erittäin hyvän näppäimistön valitsemisesta 12,9-tuumaiselle iPad Prolle 2018, tätä IVSO: n näppäintä ei pidä unohtaa.

Päällinen on valmistettu pehmeän PU-nahan ja sileän mikrokuituliiton kanssa. Vaikka pehmeän tekstuurinen ulkokuori helpottaa käsien pitämistä iPadissa, sisustus tarjoaa tarvittavan tyynyn näppäimistökoteloon naarmuuntumisen estämiseksi.

Kannettavan tietokoneen näppäimistöllä on napsautettava tunnelma, joten odota, että kirjoitat pelkkää purjehdusta. 60 tunnin työajan pitäisi olla enemmän kuin normaalissa käytössä.

Lisäksi IVSO: ssa on viisi houkuttelevaa värivaihtoehtoa, kuten musta, sininen, harmaa, ruusukulta ja kaunis punainen.

USP: Kannettavan tietokoneen näppäimistö

Tutustu Amazoniin

3. Tonb

Sporttinen ja hienostunut muotoilu, Tonb on saanut sekä muotoilun että täysin toimivan näppäimistön olevan mukava pari 12,9 tuuman iPad Prolle. Pehmeän materiaalin ansiosta ulkopinta tuntuu herkältä kosketuksessa. Ja sileän sisustuksen ansiosta näppäimistön kansi voi auttaa iPadiasi kestämään iskuja.

Mikä on kuitenkin saanut minut valitsemaan Tonb, on irrotettava muotoilu, jonka avulla voit poistaa näppäimistön, kun sitä ei tarvita. Lisäksi se tarjoaa useita parannettuja katselukulmia, jotta sinulla on mukavat katselukulmat.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Yocktec

Katson Yockteciä kelvolliseksi budjettiystävälliseksi näppäimistökoteloksi 12,9 tuuman iPad Prolle. Suunnittelun osalta kansi näyttää olevan käytännöllinen.

Aivan kuten monet kollegansa, tämäkin on veistetty PU-nahasta ja mikrokuitusta. Vaikka se näyttää hienostuneelta, voit luottaa iskunkestävään sisätilaan tablettisi suojaamiseksi.

Näppäimistö näyttää olevan hyvin sijoitettu, ja näppäimiä on helpompi painaa tai napsauttaa. Joten sinun ei pitäisi olla vaikea käsitellä heitä.

Kyky kestää jopa 60 tuntia tekee siitä melko turvallisen panoksen säännölliseen käyttöön. Siinä on turvallinen paikka tallentaa Apple Pencil ja jopa tarjota tarvittavaa hoitoa sille. Kuudella värivaihtoehdolla, mukaan lukien musta, sininen, kulta, on myös hyvä rooli Yocktecin tekemisessä hienoksi kilpailijaksi makusi mukaan.

USP: Apple Pencil Slot

Tutustu Amazoniin

5. Vivefox

Suunnittelusta alkaen tässä Vivefoxin näppäimistökotelossa on ylivoimainen ja yksinkertainen muotoilu, joka on edustava ja vaikuttava. Näppäimistöllä eteenpäin siinä on chiclet-näppäimet, jotka tekevät kirjoittamisesta helppoa. Sen lisäksi siinä on myös käteviä pikanäppäimiä käytettävissäsi.

Muita ominaisuuksia ovat kolme jalustakulmaa katselumukavuutesi vuoksi. Lopuksi on kolme erilaista värivaihtoehtoa, jotka sopivat työpöydällesi.

USP: Pikanäppäimet helpottavat

Tutustu Amazoniin

6. Rannikkopilvi

Coastacloud on tehnyt näppäimistökotelon liikemiehille ja ylimmälle johdolle. Tässä kotelossa on irrotettava näppäimistö, mikä tekee käyttäjille kaiken eron. Kun et halua käyttää näppäimistöä, voit irrottaa sen nopeasti kotelosta.

Ainoa asia puuttuu, että se ei tarjoa sisäänrakennettua kynätelineä tässä näppäimistökotelossa, vaikka sillä on automaattinen lepotila-ominaisuus. Käytä sen jalustaa ja voit muuntaa iPad Pron nopeasti MacBookiksi. Parempaa katselua varten voit säätää kulman mille tahansa tasolle.

USP: Magneettinen irrotettava kansi

Tutustu Amazoniin

7. Infiland

Infilandin näppäimistökotelo on suunniteltu tarkasti. Tämä johtuu mielessä pidetyistä mikro-asioista. Olipa kyseessä kotelon muotoilu tai näppäimistö, kaikki on tehty tarkasti ja tyylikkyys on selvästi nähtävissä.

Sen lisäksi kotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja tukevasta kuoresta, joka suojaa laitettasi normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta. Näppäimistöllä ei ole taustavalaistua, mutta se voidaan jättää huomioimatta tyylikäs muotoilu. Lopuksi ei ole värivaihtoehtoja.

USP: Erinomainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Zagg slim book go

Zaggin "ohut kirja mene" voi väittää olevansa Applen Smart Keyboard Folio -yrityksen suurin kilpailija. Ensiluokkainen näppäimistökotelo näyttää siististi muotoilulta ja siinä on tyylikäs muotoilu.

Siinä on seitsemän väriä taustavalaistu kannettavan tietokoneen tyyppinen näppäin, joka tekee kirjoittamisesta mukavaa myös pimeässä. Irrotettavan muotoilun avulla voit käyttää kantta erillisenä kotelona; toinen iso plus, jos haluat enemmän joustavuutta.

Kotelossa on integroitu tallennustila Apple Pencil 2: n suojaamiseksi. Ja aivan kuten mikä tahansa muu folio-kansi, se tarjoaa myös useita katselukulmia, jotta sekä kirjoittaminen että median kulutus ovat käteviä.

USP: Ensiluokkaista laatua kannettavan tietokoneen näppäimillä

Katso Zagg

9. Animuss

Animuss on luonut helppokäyttöisen näppäimistökotelon iPad Prolle. Jokaisen käyttäjän on erittäin helppo avata älykäs näppäimistö, ja tämä on tämän näppäimistökotelon kauneus. Kun kotelo on taitettu, se näyttää ohuelta ja kevyeltä.

Pyrkimyksissään rakentaa tyylikäs tapaus Animuss ei ole unohtanut tukevuutta; kotelo on yhtä kestävä kuin kaunis. Tämän näppäimistökotelon käytännöllinen piirre on muovimateriaali ja tekninen kangas, jotka tarjoavat mukavan ja hiljaisen kirjoituskokemuksen.

USP: Hiljainen kirjoittaminen

Tutustu Amazoniin

10. Eoso

Toisin kuin muut näppäimistötapaukset, Eoso ei hajoa. Tuote on valmistettu kestävästä PU- ja nahkamateriaalista, joka ei luiskahda laitteestasi taitettaessa sitä. Tämän näppäimistökotelon avaimet kestävät pidempään ja saat hyvän tuoton sijoituksellesi.

Naarmuuntumaton älykäs näppäimistökotelo suojaa iPad Pron koko kehoa. Eoso suojaa iPadia kaksikerroksisella suojauksella pölyltä, kemiallisilta aineilta ja kaatumisilta. Vaikka pudotat laitteen vahingossa neljän jalan korkeudelta, se pysyy ehjänä.

USP: Koko kehon suojaus

Tutustu Amazoniin

11. Fintie

Tämä Fintien näppäimistökotelo on ulkonäöltään yksinkertainen, mutta ominaisuuksien ja kestävyyden suhteen se voittaa kilpailun. Näppäimistö on valmistettu korkealaatuisesta ABS-materiaalista eikä silikonista. Tämä tekee siitä paljon kestävämmän. Vahva PC-kuori suojaa iPad Prota normaaleilta putoamisilta, kolhuilta ja iskuilta.

Magneettinen näppäimistö voidaan helposti irrottaa kotelosta, kun et käytä sitä. Liukastumisen estävän kumin avulla voit katsella iPadia useissa kulmissa. Lopuksi kotelo on saatavana mustana.

USP: Vahva ja kestävä

Tutustu Amazoniin

12. Maxace

Sporttinen ja hienostunut muotoilu, Maxace on saanut sekä muotoilun että täysin toimivan näppäimistön olevan mukava pari 12,9 tuuman iPad Prolle. Vegaanisen nahan ansiosta ulkopinta tuntuu herkältä kosketuksessa. Ja sileän sisustuksen ansiosta näppäimistön kansi voi auttaa iPadiasi kestämään iskuja.

Kotelo tarjoaa myös useita parannettuja katselukulmia, jotta sinulla on mukava katseluasento työskennellessäsi. Jos tämä ei ole kaikki, näppäimistö on myös vedenkestävä. Lopuksi, se on saatavana vain mustana.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Mikä on paras panoksesi ja miksi? Älä unohda esittää näkemyksiäsi edellä mainituista tapauksista.

Kirjautua ulos…

Applen Smart Keyboard Folio on ylivoimaisesti paras. Monet edulliset vaihtoehdot voivat kuitenkin antaa sille pitkän aikavälin. Jos voit kestää pieniä kompromisseja, valitse hieno vaihtoehto kolmansien osapuolten tarjouksista.

Mutta jos saumaton suorituskyky on etusijalla, Applen näppäimistökotelo olisi helppo valinta sinulle.

Katso myös seuraavat viestit:

 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot
 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot
 • 12,9 tuuman iPad Pro 2018 panssarilasi
 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -suojat

Uusimmat viestit