Parhaat selfie-sovellukset iPhonelle täydellisten selfien ottamiseen vuonna 2021

Selfiet ovat valloittaneet maailman ja määrittäneet uudelleen, miten ilmaisemme itseämme ja kommunikoimme. Olipa kyse sosiaalisesta mediasta tai chattailemisesta läheisten kanssa, me kaikki teemme selfietä koko ajan. Itselaukaisimen kameran sovellukset ovat tehneet prosessin helpoksi. Mutta on myös mukavaa parantaa laukauksiasi suodattimilla, tehosteilla, korjauksilla ja parannuksilla. Jos tämä kuulostaa hauskalta, tutustu yhteenvetoon parhaista iPhone-selfie-sovelluksista.

 1. BeautyPlus
 2. Snapchat
 3. Ilma harja
 4. Täydellinen 365
 5. Kasvohaku 2
 6. Kamera 360
 7. B612
 8. YouCam
 9. VSCO
 10. Selfie-editori
 11. Retrica
 12. Picr

1. BeautyPlus: Toimittajan valinta

BeautyPlus on sinun selfie-kamerasi, jolla voit ottaa houkuttelevia valokuvia. Ota kaikki irti useista AR-suodattimista kuviesi koristamiseksi. On olemassa useita muokkaustyökaluja, joiden avulla voit suunnitella valokuvia sydämesi mukaan. Voit esimerkiksi poistaa viat, sileän ihon, kirkastaa silmiä, valkaista hampaita ja muotoilla ihoa. Sen avulla voit myös hämärtää taustaa ja käyttää parannettua valaistusta.

Voit myös käyttää meikkitehosteita korottaaksesi ulkonäköäsi. Lisäksi on olemassa yli 200 teemasuodatinta ja tehosteita, jotka tekevät kuvistasi ainutlaatuisen. Se päivitetään myös säännöllisesti ihastuttavilla AR-tarroilla hauskanpitoa varten. Se on erittäin helppoa ja nautittavaa käyttää, minkä vuoksi se on yksi suosituimmista tuotteistamme.

Hinta: Ilmainen (BeautyPlus Premium - Kuukausittain - 5,99 dollaria)

ladata

2. Snapchat

Snapchat on alkuperäinen selfie-sovellus, joka muutti tapaa, jolla kommunikoimme valokuvien kanssa. Olipa hauskoja kasvosuodattimia tai hauskoja kuvatekstejä valokuviin, tämä on yksi kiehtovimmista sosiaalisen median sovelluksista.

Lisäksi uusia selfie-linssejä ja suodattimia lisätään joka päivä. Joten on uskomattoman hauskaa muuttaa ulkoasua, tanssia 3D Bitmojilla ja jopa pelata pelejä kasvoillasi! Chat ja videopuhelu ystävien kanssa ja ilmaise itseäsi Friendmojisin kanssa. Nämä ovat eksklusiivisia Bitmojeja, jotka on tehty vain sinulle ja ystävällesi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 5,99 dollaria)

ladata

3. Airbrush

Saavuta täydellisyys ja vie sosiaalinen mediasi uudelle tasolle Airbrushin avulla. Se on erinomainen sovellus, joka tekee selfieistäsi virheettömiä. Se on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen, joten se on erinomainen työkalu kaikille selfien rakastajille.

Jatka hyvästit näppylöille, ryppyille, epätasaiselle ihon sävylle ja muille puutteille. Valkaise hampaat, tasoita ihosi ja näytä paremmalta jokaisessa valokuvassa. Muokkaustyökalut ovat luonnollisia ja helppokäyttöisiä. Lisäksi voit jakaa AirBrush-valokuvasi suosikki sosiaalisen median tileillesi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 5,49 dollaria)

ladata

4. Täydellinen 365

Katso yksi parhaista meikkisovelluksista, jotka voivat muuttaa selfietäsi taideteoksiksi. Kokeile kauneuden luomia ulkoasuja ja tutustu uusimpiin muotitrendeihin, kuten punaisen maton ulkonäköön ja muuhun.

Käytettävissäsi on yli 20 meikki- ja kauneustyökalua varjoista ja vuorauksista huulipuniin ja muuhun. Lisäksi on yli 200 esiasetettua yhden napautuksen ulkonäköä, jotka korottavat ulkoasua hetkessä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

5. Kasvohaku 2

Juhlallisella Facetune-sovelluksella on nyt toinen versio, joka on täynnä uutta kokoelmaa parhaista ammattilaisten retusointitoiminnoista. Olitpa sitten luonnollinen meikitön ilme, tavoitat lumoavaa Hollywood-tyyliä.

Kehittynyttä tekniikkaa on uskomattoman helppo käyttää, ja vain yhdellä kosketuksella voit poistaa viat, korjata salamat, lisätä meikkiä, valkaista hampaita ja paljon muuta. Jotkut Instagramin johtavista tyylin vaikuttajista tiedetään rakastavan Facetunea. Joten se on varmasti houkuttelevainen seuraajillesi ja ystävillesi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

6. Kamera 360

Tämä sovellus on täydellinen ratkaisu kaunistaa itsesi älykkäästi. Se tarjoaa 21 mikrosäätömahdollisuutta kasvojen ominaisuuksiin ja varmistaa, että ihosi näyttää luonnolliselta mutta virheettömältä. Voit myös laientaa kasvojasi ja vartaloasi hienovaraisesti.

On muitakin hauskoja vaihtoehtoja, kuten tehdä valokuvastasi näyttävä maalaus Suurtaiteilija-suodattimella. Lisäksi kuvissasi on yli 300 suodatinta, suloisia tarroja ja muita koristeita. Lopuksi sovellus tukee myös 10-60 sekunnin pituista videota.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

7. B612 - Kauneus- ja suodatuskamera

Haluatpa parantaa selfietäsi, tehdä hienoja videoita tai kokeilla typeriä suodattimia, tämä on hauska kuvankäsittelyohjelma. Kauneussuodattimet ovat paikalla eivätkä näytä keinotekoisilta. Säädä sävyjä, meikkiä, kylläisyyttä, terävyyttä, kasvojen muotoa, ihosuodattimia ja muuta saadaksesi täydellisen ilmeesi.

Lisäksi se voi analysoida kasvosi ja valita sinulle sopivan suodattimen. Aina kun avaat sovelluksen, viimeinen siellä käytetty kauneussuodatin menee automaattisesti sinuun, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. YouCam Perfect: Photo Editor

Tämä sovellus toimii tyylikkäästi, joten voit napauttaa itsepalveluja, jotka voivat kiinnittää paljon huomiota sosiaalisten verkostojen sivustoihin. Voit kirkastaa silmiäsi, poistaa virheitä, tasoittaa ryppyjä ja jopa ohentaa kasvosi, jotta laukauksesi näyttävät upeilta. Lisää laaja valikoima edistyneitä suodattimia lisätäksesi haluamasi viehätyksen valokuviisi.

Mukana on myös automaattinen kaunistustoiminto, joka varmistaa, että laukauksesi näyttävät houkuttelevilta myös muokkaamatta. Lisäksi voit avata tehokkaampia työkaluja, kuten yksisävyiset tehosteet, sakuraefektit, satuefektit ja paljon muuta sovelluksen sisäisten ostosten kautta.

Hinta: Ilmainen (Kuukausittainen Premium-versio - 2,99 dollaria)

ladata

9. VSCO

Tunnetuimpien kuvankäsittelysovellusten joukossa VSCO on ihanteellinen valinta itsesi erottamiseen. Saat kymmenen ilmaista esiasetusta ja voit mennä jäseneksi päästäksesi kirjastoon, jossa on yli 200 esiasetusta.

Yksi parhaista ominaisuuksista on luoda vintage-ilme Film X: n avulla. Voit jopa muokata videoita ja kertoa videotarinan tekemällä liikkuvan kollaasin kerrostavilla videoilla, kuvilla ja muodoilla.

Hinta: Ilmainen (VSCO: n vuosittainen jäsenyys - 19,99 dollaria)

ladata

10. Selfie-editori

Tämä sovellus on täydellinen muotokuvaeditori ihon sävyn säätämisestä väsyneiden silmien kirkastamiseen, virheiden poistamiseen, ryppyjen tasoittamiseen ja kasvojen laihtumiseen. Voit tehdä tehokkaita pistehoitoja, kuten poistaa näppylöitä tai valkaista hampaita.

Lisäksi tarjolla on laaja valikoima kauneuskamerasuodattimia täydellisiin selfieihin, loma-otoksiin ja jokapäiväisiin kuviin. Kun saavutat ihanteellisen kuvan, voit jakaa muokatut valokuvat heti ystävien ja perheen kanssa Facebookin, Instagramin tai sähköpostin kautta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

11. Retrica

Hanki tämä sovellus yli 190 loistavalle suodattimelle, jotta itsesi erottuu. Lisää vinjetti, filmirake tai hämärtää luodaksesi houkutteleva retro-tunnelma valokuvillesi ja videoillesi.

Voit kaapata valokuvia ja videoita suoraan sovelluksessa reaaliaikaisilla suodattimilla ja tehosteilla tai muokata niitä puhelimesi albumista. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja houkutteleva.

Hinta: Ilmainen (Premium kuukausittain - 2,99 dollaria)

ladata

12. Picr: Selfie Photo Journal

Tämä on melko ainutlaatuinen sovellus, koska se on selfie-a-day -lehti. Aloita napsauttamalla selfietä ja kun olet kerännyt pienen kokoelman, napsauta "toista" katsoaksesi videosi muutoksestasi. Aika siistiä!

Se on erittäin helppokäyttöinen ja nopea kertaluonteinen asennus jokaiselle projektille. Tavoitteena on kokeilla erilaisia ​​selfiejä. Siinä on Overlay- ja Gird-ominaisuudet, joiden avulla kasvosi on helppo kohdistaa oikein useiden kuvien kanssa samasta kulmasta. Voit myös tehdä selfie time-lapse -videoita!

Hinta: Ilmainen (Pro-päivitys - 5,99 dollaria)

ladata

Nämä ovat suosikki selfie-sovelluksemme

Joten, mitkä ovat suosikki selfie-sovelluksesi? Jaa kanssamme alla olevissa kommenteissa. Ja tarkista parhaat rengasvalot viedäksesi itsesi seuraavalle tasolle juuri oikealla valaistuksella.

Voit myös lukea nämä:

 • Manuaaliset kameran sovellukset iPhonelle
 • Kamerasovellukset iPhonelle
 • Camera Zoom -sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Arvostelu: AirSelfie, AIR PIX

Uusimmat viestit