Spotify lopettaa kappaleiden toistamisen iPhonessa ja iPadissa

Yksi asia, jonka olen huomannut viime aikoina, on, että kun Spotify kasvaa suureksi numero uno -palveluksi musiikin suoratoistoon, siitä tulee paljon buginen. Se on tavallista kaikille yrityksille, mutta kun heillä on niin valtava, riippuvainen käyttäjäkunta ja veloittaa palveluista, alat turhautua räikeistä asioista.

Yksi tällainen asia on milloin Spotify lopettaa kappaleiden toistamisen iPhonessa ja iPadissa jonkin ajan kuluttua. Tämä ongelma eroaa huomattavasti tavallisesta rigmarolista, jossa Spotify ei soita tiettyä kappaletta.

Jos löydät itsesi tälle outolle paikalle, huomaa, että tämä saattaa olla täysin Spotify-palvelinongelma. Näitä asioita tapahtuu nykyään paljon ja juuri silloin, kun laitteellasi (offline-tilassa) tai pilvessä on paljon kappaleita, saatat kohdata tämän ongelman.

Spotify lopettaa kappaleiden toistamisen iPhonessa: sen korjaaminen

# 1. Sovellus voi olla ongelma

Myöhään sovelluksen päivitykset ovat vetäneet suorituskykyä. Riippumatta siitä, mitä tiimi sanoo (ja kyllä, arvostan kehittäjiä tällaisen upean sovelluksen kehittämiseksi), Spotify-sovelluksella on joitain omia asioita.

Useimmissa foorumeissa ja tukikyselyissä sinua kehotetaan poistamaan sovellus ja asentamaan se uudelleen viimeisenä keinona. Se on tavanomainen tapa, mutta kaikkien ongelmien kasvaessa suosittelen yksinkertaista sovelluksen poistamista ja uudelleenasennusta.

Tämä tarkoittaa, että menetät soittolistat, joita et ole synkronoinut iPhonen kautta, mutta jos hallitset tavaraa PC: ltä / Macilta, olet turvassa. Voit saada ne takaisin Spotify-sovellukseen heti, kun olet asentanut sen uudelleen.

# 2. Pakota poistuminen

Ehkä olet poissa tietokoneesta juuri nyt ja tarvitset nopean ratkaisun. Tämä on sinulle.

  • Avaa Spotify
  • Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes 'Liu'uta virta pois' -teksti tulee näkyviin
  • Vapauta nyt virtapainike ja paina (ja pidä alhaalla) kotipainiketta, kunnes liukusäädin katoaa
  • Sovelluksen pitäisi sulkeutua nyt
  • Avaa monitoimikytkentäpalkki ja sulje Spotify (pidä kuvaketta alhaalla, kunnes se heiluu, napauta miinusmerkkiä.)

# 3. Tarkista Wi-Fi + 3G-asetukset

Voi, muuten, varmista, että sinulla ei ole ongelmia verkon kanssa.

On huomattavaa, että Applen viimeisimmät päivitykset ovat johtaneet siihen, että yhteys on osunut. Jos asiat eivät liiku Wi-Fi-verkossa, kokeile sammuttaa se kokonaan ja siirtyä matkapuhelimeen. Jos Spotify lopettaa toistamisen jonkin ajan kuluttua, voit olettaa - oikein - että sillä ei ole mitään tekemistä verkon kanssa.

# 4. Käynnistä iPhone uudelleen

Kuulostaa typerältä, mutta se on yksi toimivista suosituksista, jotka näyttävät saavan Spotifyn toimimaan normaalisti. Voit käynnistää puhelimesi yleensä uudelleen tai tehdä kovan palautuksen: mikä tarkoittaa, että painat virtapainiketta alas, kunnes Apple-logo ilmestyy näyttöön ja puhelin käynnistyy uudelleen.

# 5. Tarkista taustasovellukset

Yksi syy miksi Spotify ei toista kappaleita, voi olla riittämätön resurssi. Kaksoisnapsauta Koti-painiketta ja pakota sulkemaan muut taustalla toimivat sovellukset paitsi Spotify.

Yritä nyt soittaa kappaleesi ja tarkista, tällä kertaa sinun pitäisi pystyä kuuntelemaan kappaleesi. Suurin osa foorumeiden käyttäjistä on vakuuttanut, että tämä temppu toimii, joten sinun olisi pitänyt ratkaista ongelma jo nyt.

# 6. Kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen

Joskus Spotify-ongelma on palvelinpuoleinen, ja käyttäjällä on tuskin mitään roolia. Yritä kirjautua ulos Spotifysta ja kirjaudu sitten takaisin sisään. Tällöin jälkiluettelot päivitetään uudelleen palvelimelta. Tarkista uudelleen, jos voit toistaa kappaleita Spotifyssa.

# 7. Muuta synkronointi-, ristihäivytys-, aukoton ja laatuasetuksia

Hyvin harvoin se on ongelma synkronoinnin / jakamisen laadussa. Näiden arvojen säätäminen selvittääkseen, ovatko nämä syyllisiä, mikä saa Spotifyn lopettamaan kappaleiden soittamisen, voi olla hermostavaa. Mutta voit yrittää muuttaa:

  • Synkronoi / jaa laatu
  • Ristihäivytys
  • Aukoton
  • Offline-soittolista

Asia olisi pitänyt ratkaista jo nyt.

Uusimmat viestit