Parhaat Apple Music -vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Jos olet musiikin junkie, tarkista aina ennen ostamista. Aina on parempia vaihtoehtoja. Musiikki on jotain, joka liittyy jokaiseen hetkeen ja tunteisiin, joten älä unohda vaihtoehtoja. Olemme listanneet joitain tämän alan "vanhoja pelaajia", jotta päätöksesi olisi paljon mukavampaa. Voit verrata tarpeitasi vastaavia ominaisuuksia. Jotkut alla annetuista musiikkisovelluksista voivat olla varmasti hyviä suoratoistovaihtoehtoja Apple Musicille.

1. Spotify-musiikki

Spotify tarjoaa miljoonia ääniraitoja, jotka on jaettu eri tyylilajeihin. Jos mainokset eivät häiritse sinua, voit jatkaa kuuntelua ilmaiseksi (vain sekoitustilassa). Voit luoda ja jakaa omia soittolistojasi tai kuunnella valmiita soittolistoja. Ensiluokkaisella palvelulla on kuitenkin oma etu: Soita mikä tahansa kappale milloin tahansa millä tahansa laitteella - olkoon se mobiili, tabletti tai tietokone. Nauti musiikista ilman mainoksia, kuuntele offline-tilassa ja paranna äänenlaatua. 4,5 tähteä yli 5 miljoonasta luokituksesta Spotify on loistava vaihtoehto Apple Musicille.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen (valinnainen tilaus)

ladata

2. Pandora

Pandora on kuin älykäs musiikkihakukone. Syötä vain artistin, kappaleen, tyylilajin tai säveltäjän nimessä, ja lepo hoidetaan automaattisesti. Luo henkilökohtainen soittolista ja kuuntele niitä mistä tahansa. Parasta, ei mainoksia Pandorassa. Voit myös tilata Pandora One -palvelun saadaksesi lisäominaisuuksia. Tilaus uusitaan automaattisesti. voit poistaa sen käytöstä asetusvalikossa.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPod Touch ja Apple Watch

Hinta: Ilmainen (valinnainen tilaus)

ladata

3. Shazam

Shazamilla on yksi suurimmista käyttäjäkunnista ympäri maailmaa. Hanki sanoitukset ja musiikki yhdestä paikasta. Voit jopa seurata huippuartisteja, kuten Calvin Harris, Pitbull, Meghan Trainor, Avicii, Jason Derulo, Wiz Khalifa ja muita, joten katso nyt, mitä he näkevät tai kuuntele mitä he kuuntelevat. Mielenkiintoinen osa on, että vaikka olisit Spotify-käyttäjä, voit siirtyä Shazamiin menettämättä ääniraitasi. Muodosta yhteys Facebookiin ja tarkista, mitä ystäväsi kuuntelevat. Mielestäni Shazam on paljon parempi vaihtoehto kuin Apple Music.

Katsotaanpa, miten Shazamia käytetään Apple Musicin, Snapchatin ja muun kanssa.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPod Touch ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

4. Amazon-musiikki

Amazon Music on kelvollinen haastaja paitsi haastaa Apple Musicin ylivalta myös olla paras liiketoiminnassa. Se sisältää miljoonia kappaleita, ja se on yhden luukun foorumi, josta löydät kaikki erityiset kappaleesi ja albumisi. Tutustu kuratoituun sisältöön ja löydä sinua kiinnostavimmat raidat. Viikoittaisten uusien julkaisujen myötä jo jättimäinen kirjasto rikastuu edelleen. Voit myös ladata kappaleita ja soittolistoja saadaksesi ne kiinni offline-tilassa.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Vapaa

ladata

5. SoundCloud

SoundCloudin avulla voit seurata ystäviäsi ja suosikkiartistejasi, löytää podcasteja ja uutisia. Erillinen segmentti trendikkäimmälle musiikille, joten seuraa nyt trendiä ja ole osa sitä. Haku on yksinkertaista ja tehokasta; voit etsiä raidan nimen tai artistin mukaan. Voit käyttää perustoisto-, tauko- ja ohitusvaihtoehtoja lukitusnäytöltä.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPod Touch ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

6. TIDAL

TIDAL on puhdasta hauskaa ja ihanteellinen valinta niille, jotka rakastavat musiikin kuuntelua erittäin tarkalla äänenlaadulla. Rajoittamaton pääsy yli 40 miljoonaan kappaleeseen on yli tarpeeksi hyvä pitämään musiikkiasi innoissaan. Teräväpiirtomusiikkivideot, joiden äänenlaatu on erinomainen, ovat ihanteellisia musiikin nauttimiseen parhaimmillaan. Asiantuntijoiden ja taiteilijoiden kuratoima toimituksellinen aineisto hoitaa ihannetapauksessa juuri sinun taipumuksesi. Lisäksi integroidut musiikkiartikkelit ja offline-tila auttavat sinua löytämään suosikkimusiikkisi spektaakkelin tahdissasi.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Vapaa

ladata

7. Google Play Musiikki

Google Play Musiikki on ilmainen, mutta mainostuettu. Ilmaisominaisuuksiin kuuluu asiantuntijoiden tekemä radiokanava (vain Yhdysvalloissa) ja mahdollisuus ladata henkilökohtainen, jopa 50000 kappaleen kokoelma Google-palvelimeen. Voit kuunnella lataamiasi kappaleita kaikilla laitteillasi ilmaiseksi. Jos olet musiikkiriippuvainen, voit tilata maksullisen palvelun, joka antaa sinulle pääsyn 30 miljoonan kappaleen tietokantaan sekä muita ominaisuuksia, kuten mainokseton, rajoittamaton ohitus ja ominaisuus, jolla voit ladata suosikkikappaleesi offline-kuuntelua varten.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen (valinnainen tilaus)

ladata

8. Slacker Radio

Slacker Radio on erityisesti valmis elvyttämään musiikkiaikaa. Älykkäästi kuratoidun musiikkiohjelmoinnin avulla se huolehtii täydellisesti erityisestä kiinnostuksestasi. Ja joka tapauksessa, et ole aivan tyytyväinen tarjouksiin; sinulla on mahdollisuus mukauttaa se makusi mukaan. Siinä on useita erittäin interaktiivisia musiikkiasemia, jotka eivät koskaan anna sinun lopettaa vaihtoehtoja. Vielä parempi; Yksinomaan viikoittain järjestettävät musiikkiesitykset ovat juuri sitä, mitä haluat pysyä optimistisina.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Vapaa

ladata

9. Napster

Napster ei ehkä ole yhtä monipuolinen ja tyylikäs kuin jotkut näistä kilpailijoista, mutta sillä on mitä musiikkikokemuksesi piristämiseen tarvitaan. Sen avulla voit suoratoistaa musiikkia tarvittaessa. Jos et halua polttaa laitteesi tietoja, voit ladata kaikkien aikojen suosikkimusiikkisi kuunnellaksesi sitä offline-tilassa. Yli 30 miljoonan kappaleen sisältävällä musiikin suoratoistosovelluksella voit viihdyttää musiikkiaikaa aplombilla.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Vapaa

ladata

10. Deezer

Deezer on yksi hienoimmista musiikkisovelluksista, jotka on pohjustettu parantamaan musiikkikokemustasi. Sen avulla voit nopeasti löytää musiikkia ja suoratoistaa sitä iPhonellasi. Se tarjoaa rajoittamattoman pääsyn miljooniin kappaleisiin. Jos haluat laulaa kappaleiden mukana, näytön sanoitukset auttavat sovittamaan rytmin. Se sisältää kuratoituja soittolistoja, jotta voit löytää nopeasti sydämesi voittavat kappaleet. Ensiluokkaisen version avulla voit ohittaa rajoittamattoman määrän kappaleita ja kuunnella musiikkia offline-tilassa.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPod Touch ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

Käärimistä!

Olenko unohtanut sisällyttää suosikkimusiikkisovelluksesi tähän luetteloon? Kerro meille siitä kommenteissa.

Uusimmat viestit