10 todella kätevää vinkkiä ensimmäistä kertaa iPhone-käyttäjille

Ostit juuri ensimmäisen iPhonen? Mahtava! Tervetuloa iOS: n maailmaan - mobiilikäyttöjärjestelmään, joka käyttää kaikkia näitä iPhonea, iPadia ja iPod Touchia. Apple mainitsee sen maailman parhaaksi iOS: ksi (myönnän ensimmäisenä, että se ei ole totta koko ajan), mutta ensimmäistä kertaa iPhonen käyttäjälle se on yksi parhaista iOS-laitteista.

Tässä ei ole mitään oppimiskäyrää. Sinun tarvitsee vain tutkia, ja iPhone + iOS on suunniteltu antamaan sinun tehdä tämä upeasti.

IPhonen käyttöliittymässä on paljon hienoja kosketuksia sisäisiin toimintoihin. Tämän avulla on helppo käyttää tietoja, hallita juttuja ja tehdä asioita iPhonella tavoilla, joita et voi kuvitella. Ja huomioi, että kaikki nämä on suunniteltu helpottamaan elämää. Sanansa mukaan iPhone on yksi parhaista tavoista kokea älypuhelin.

Oletko valmis hyppäämään sisään? Nyt sitä mennään.

Tässä on luettelo kymmenestä kätevimmästä vinkistä ensimmäistä kertaa iPhonen käyttäjille.

Avaa sovellus suoraan pyyhkäisemällä ilmoitusta

Näet nämä ilmoitukset (joku lähetti sinulle viestin, iMessage, Whatsapp-viestin, Facebook-ilmoituksen jne.) Tulossa Lukitusnäyttöön oikein? Kun saat ilmoituksen, saatat yleensä liu'uttaa avausnäyttöä nähdäksesi ilmoituksen. Voit kuitenkin liu'uttaa ilmoituksessa olevan kuvakkeen avataksesi sovelluksen suoraan.

Tulee käteväksi varsinkin kun eri sovelluksista on useita ilmoituksia ja haluat avata vain yhden niistä. Kokeile seuraavalla kerralla, kun saat ilmoituksen tai useita.

Kaksoisnapsauta Koti-painiketta monitoimitykseen

Yksi iPhone (iOS), toisin kuin Android-alusta, sinulla on näytön takana monitoimi. Android-laitteella näet aina valikossa taustalla käynnissä olevien sovellusten luettelon, iPhonessa sinun on kaksoisnapsautettava Koti-painiketta nähdäksesi käynnissä olevat sovellukset.

Kun kaksoisnapsautat kotipainiketta, näyttö kohoaa hieman ja kuvakkeet näkyvät. Nämä sovellukset ovat käynnissä. (Voit sulkea ne napauttamalla kuvakkeita ja pitämällä niitä alhaalla ja painamalla sitten kuvakkeiden miinusmerkkejä).

Keskustelun alkuun (pyyhkäisemättä vierittämiseen)

Tämä on todella hieno asia. Jos haluat vierittää minkä tahansa sovelluksen (Safari, Viestit, Whatsapp, Twitter, Facebook jne.) Alkuun, sinun tarvitsee vain napauttaa tilariviä, kun sovellus on auki. Napauta päivämäärää tilarivillä, kun sovellus on auki, ja sovelluksen sivu vierittyy heti ylöspäin.

Beats joutuu pyyhkäisemään jatkuvasti, eikö?

Ohjaa musiikkia lukitusnäytöltä

Joten kuinka hypätä kappaleiden välillä lukitusnäytöltä? Yksinkertainen.

Kaksoisnapsauta kotipainiketta lukitusnäytöllä. Kello katoaa ja ulos ponnahtaa toisto / tauko, seuraava / eteenpäin -painikkeet. Tuo liukusäädin alla on äänenvoimakkuus.

Hallitse musiikkia / podcasteja

Oletetaan, että kuuntelet musiikkia tai podcasteja, mutta olet todella jossakin muussa sovelluksessa, luet Facebook-tiloja tai Twitter-päivityksiä tai katsot kuvia Instagramissa. Voit säätää äänenvoimakkuutta painikkeilla, mutta miten itse toistoa hallitaan? Entä jos haluat siirtyä nopeasti seuraavaan kappaleeseen?

Kaksoisnapsauta taas Koti-painiketta ja olet monitoimikytkimessä. Pyyhkäise nyt kytkinaluetta oikealle ja olet nyt sivulla, jolla sinulla on nämä musiikkisäätimet.

Pyyhkäise Sää Ilmoituskeskuksessa

Ilmoituskeskuksen sääwidget on viileä, mutta oletetaan, että haluat tarkistaa seuraavan päivän sää? Tavallisesti napautat sitä avataksesi Sää-sovelluksen, jossa ennuste näytetään, mutta se voi olla paljon yksinkertaisempi.

Pyyhkäise vain vasemmalle widgetillä ja voila! Myös sääennuste näytetään!

Kansion luominen

Ensimmäisen kerran iPhonen käyttäjille, jotka ovat ladanneet paljon sovelluksia, organisaatio voi olla hieman hankalaa. Keskeinen ajatus on järjestää sovelluksesi kansioihin, jotta löydät ne paljon helpommin. Mutta miten luodaan kansioita?

Napauta yksinkertaisesti kuvakkeita, kunnes ne heiluvat, ja vedä sitten kuvake toisen saman luokan kuvakkeen päälle. Oletetaan, että vedät Angry Birds -kuvaketta, vedät sen Temple Run 2 -kuvakkeen päälle ja se muuttaa kuvakkeen ulkoasua nyt. Jätä kuvake sinne ja se luo kansion, jonka voit nimetä nimellä "Pelit" tai mitä tahansa.

Sovellusten, musiikin ja kirjojen automaattinen lataus

Jos sinulla on useita iOS-laitteita ja haluat niiden synkronoivan, sinun on ehkä varmistettava, että kaikki sovellukset ja pelit ladataan automaattisesti. Oletetaan, että sinulla on iPod Touch ja iPhone. Sen, mitä lataat iPod Touchiin, pitäisi olla saatavilla myös iPhonessa. Voit joko käyttää iTunes-synkronointia, joka on pitkä prosessi, tai vain valita automaattisen lataamisen käyttöön.

Tehdä tämä:

  • Mene asetuksiin
  • Napauta iTunes & App Stores
  • Ota Automaattiset lataukset -kohdassa käyttöön kaikki kytkimet

Se siitä. Kaikki iPod Touchiin ladatut tiedot synkronoidaan, ladataan ja asennetaan myös iPhoneen.

Lukitse pystysuunta

iPhonen näytön vaihtaminen pysty- ja vaakatilojen välillä voi olla melko ärsyttävää, kun makaat makuulla, katsot videoita tai chattailet. Voit korjata tämän lukitsemalla iPhonen suuntaustilan pystysuunnassa.

Voit tehdä tämän vain kaksoisnapsauttamalla Koti-painiketta ja pyyhkäisemällä oikealle. Vasemmalla on painike, jonka napautat ja lyöt! Muotokuvan suunta lukittuu nyt.

Laskimen tilojen vaihtaminen

Mutta siltä varalta, että suunta ei ole lukittu, sinun täytyy nähdä tämä siisti temppu. Kun laskinohjelma on auki, sinulla on vain muutama perustoiminto. Mitä sanot, jos haluat tehdä sini- / kosini-juttuja? Kallista vain iPhoneasi, mikä tuo lisää toimintoja laskimeen.

Lue lisää vinkkejä ensimmäistä kertaa iPhonen käyttäjille toisesta osasta täältä.

Uusimmat viestit