Kuinka jakaa Mac Wi-Fi -yhteys iPhoneen ja iPadiin

Kun olet lomalla ja kirjaudut sisään hotelliin, vain selvittääksesi, että Internet ei ole ilmainen. Sinun on maksettava jokaisesta Internet-yhteyden muodostavasta laitteesta. Tässä vaiheessa, jos sinulla on Mac, voit jakaa Wifi-internetyhteyden helposti iPhonen ja iPadin kanssa tarpeettomien maksujen välttämiseksi.

Yksinkertaisesti sanottuna voit tehdä Macista tavallaan Wi-Fi-reitittimen Bluetoothin avulla ja liittää useita laitteita, mukaan lukien iPhonen ja iPadin, Internetiin. Katsotaanpa, miten se tehdään alla olevan opetusohjelman avulla.

Kuinka jakaa Mac Wifi -yhteys iPhoneen ja iPadiin

Vaihe 1. Kiihottua Bluetooth Macissa sekä iPhonessa ja iPadissa

  • Napsauta Macissa Bluetooth-kuvake ja napsauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa tilariviä "Ota Bluetooth käyttöön."
  • Siirry iPhonessa tai iPadissa osoitteeseen Asetukset → Bluetooth ja kiihottua Bluetooth-kytkimellä

Vaihe # 2. Nyt sinun on muodostettava pariliitos iPhone / iPad ja Mac. Avata Asetukset → Bluetooth iOS-laitteellasi ja napautaMac lueteltu kohdassa MUUT LAITTEET.

Klikkaus Yhdistä / Yhdistä Macissa pyydettäessä.

Jos muodostat pariliitoksen Macista, sinulta saatetaan pyytää kuusinumeroinen koodi, joka näkyy myös iPhone / iPad-näytössä, napauta "Pari" iOS-laitteellasi.

Vaihe # 3. Nyt kun iPhone / iPad on yhdistetty Maciin, on aika jakaa Internet-yhteys. Klikkaa Apple-logo ja napsauta sitten Macin tilarivin vasemmassa yläkulmassa Järjestelmäasetukset.

Vaihe # 4. Napsauta Järjestelmäasetuksissa Jakaminen.

Vaihe # 5. Napsauta vasemman paneelin Jakaminen-ikkunassa "Internetti jakaminen" ÄLÄ TARKISTA VERKKOA. Sitten oikealla puolella, valitse Wi-Fi pudota alas valikossa ja valitse sitten lähellä oleva ruutu "Bluetooth PAN."

Vaihe # 6. Valitse nyt vieressä oleva ruutu Internet-jakaminen vasemmalla olevassa valikossa. Näet pikaviestin, jossa on viesti, napsauta alkaa Internet-yhteyden jakamiseksi.

Siinä kaikki ihmiset! Voit nyt nauttia saumattomasti internetistä iPhonessa ja iPadissa Macin Bluetoothin avulla.

Käärimistä

Tämä toimi täydellisesti iPhonellani ja iPadilleni samalla, kun Internet-yhteys jaettiin Mac-tietokoneestani. Ainoa ehto on pitää Macisi hereillä ja yhteydessä Internetiin. Jos sinulla on ongelmia Macin internetin jakamisessa, muista kommentoida ongelman alla, ja yritämme ratkaista sen.

Voit myös viitata:

  • Instant Hotspot ei toimi Macissa? Näin voit ratkaista tämän ongelman
  • Puuttuu henkilökohtainen hotspot iPhonessa / iPadissa? Kuinka korjata tämä
  • AirDrop ei toimi Macissa, iPhonessa tai iPadissa? Vinkkejä ongelman korjaamiseen

Onko sinulla muita kiertotapoja Macin Internet-yhteyden jakamiseen iPhonen tai iPadin kanssa? Älä jaa sitä kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit