Kuinka löytää reitittimen IP-osoite iPhonesta / iPadista

Se ei ole tavallinen asia, kun meidän on kipeästi löydettävä reitittimemme IP-osoite kotona tai toimistossa. Samalla on yhtä tärkeää huomata se. Tämä johtuu siitä, että jos haluat määrittää reitittimesi hallintapaneelilla, tarvitset sen IP-osoitteen.

Mitä tulee iPhoneen, melkein kaikki on mahdollista. Kyllä, sinulla on se oikeus; voit saada reitittimesi IP-osoitteen iPhonella tai iPadilla. On ilmeistä tietää, että sinun on oltava yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, jotta saat reitittimen IP-osoitteen. Tarpeeksi perusasiat, siirrytään vaiheisiin ja katsotaan miten saada reitittimen IP-osoite.

Reitittimen IP-osoitteen löytäminen iPhonella / iPadilla

Vaihe 1.Avaa asetukset sovellus iPhonessa / iPadissa → Napauta Asetukset-kohdassaWi-Fi.”

Vaihe # 2.Täällä näet yhdistetyn Wi-Fi-nimen sekäi”-Kuvaketta sen vieressä. Napauta tätä kuvaketta saadaksesi lisätietoja Wi-Fi-verkosta.

Vaihe # 3.Seuraavassa näytössä näet eri IP-osoitteet. Meidän on etsittävä osiota, joka sanooReititin. ” Tämän osan vieressä oleva IP-osoite on reitittimesi IP-osoite.

Kuten aiemmin sanottiin, et tarvitse tätä yksityiskohtaa silloin tällöin. Mutta se on varmasti kätevää, kun haluat muuttaa SSID: tä tai Wi-Fi-salasanaa reitittimen hallintapaneelin kautta. Se on enemmän teknikolle kuin normaalille käyttäjälle, jolla on rajallinen verkkotieto.

Tässä kaikki, toivottavasti pidit näyttelystä.

Jaa palautteesi meille kommentissa, Facebookissa, Twitterissä ja Google Plus -palvelussa.

Uusimmat viestit