Poista ilmoitusääni käytöstä Facebook Messenger -sovelluksessa iPhonessa [Ohjeet]

On turhauttavaa, kun Facebooki kolisee jatkuvasti, kun keskustelet rakkaidesi kanssa. Jopa minua ärsyttää joskus tällaiset äänet ja värähtelyt keskustellessani ystävieni kanssa. Olipa kyseessä ryhmäkeskustelu tai yksittäinen chat, äänimerkit ovat aina päällä.

Korjatakseni tämän ongelman, aion jakaa tänään yksinkertaisen temppun, jonka avulla voit helposti sammuttaa äänet ja jopa tärinän, kun saat uuden ilmoituksen keskustelujen aikana.

Olet ehkä kokeillut vanhinta tapaa sammuttaa äänet, kuten navigointi asetuksiin ja oletusasetusten muuttaminen Messenger-asetuksissa. Ajattelin päästä pois turhauttavista äänistä muuttamalla iPhonen yleisiä asetuksia, mutta arvaa mitä? Äänet olivat edelleen päällä, kun sain uuden ilmoituksen keskustellessani Facebook-messengeristä.

Tämän vuoksi yritin tutkia lisää itse Facebook Messenger -asetuksista. Ja sain vihdoin ratkaisun samaan.

Messenger-sovelluksen ilmoitusäänen pysäyttäminen iPhonen keskustelun aikana

Ymmärrän, että kun olet henkilökohtaisessa kokouksessa tai toimistossa, et halua muiden tietävän, että käytät Facebook Messengeria. On aivan selvää, että toimistossa tai paikassa, jossa tällaiset asiat eivät ole sallittuja, et voi siirtyä chat-ruutuun. muuten äänet soivat ympäri. Tällaisten olosuhteiden välttämiseksi sinun on noudatettava yksinkertaista temppua, jonka annoin tämän päivän opetusohjelmassa. Muuten, voit myös kokeilla joitain muita menetelmiä välttääksesi Facebook Messengerin keskustelemasta ystäviesi kanssa vaivattomasti.

Joten sinun on muutettava Facebook Messenger -asetuksissa, jotta vältät kolisevan keskustelun:

Vaihe 1. Käynnistä Messenger-sovellus iPhonessa.

Vaihe # 2. Napauta Koti → Napauta Profiilikuvake.

Vaihe # 3. Napauta Ilmoitukset.

Vaihe # 4. Kolme vaihtoehtoa on käytettävissä; Älä häiritse, näytä esikatselut ja ilmoitukset Messengerissä → Napauta Ilmoitukset Messengerissä.

Vaihe # 5. Vaihda Ääni- ja värinäasetukset pois päältä -tilaan, jotta vältetään ilmoitusääni / tärinä keskustelujen aikana.

Jos haluat laitteen värisevän ilmoituksia vastaanotettaessa, voit ottaa sen käyttöön. Ja jos et ole lainkaan kiinnostunut vastaanottamaan ilmoituksia keskustelujen aikana, voit yksinkertaisesti napauttaa Mykistä ja vaihtaa sen asentoon PÄÄLLÄ. Tällöin et saa yhtä ilmoitusta chat-pikaviestipalvelussa.

Joten nämä ovat joitain yksinkertaisia ​​vaiheita, joita sinun on noudatettava ja alttoviulu!

Uusimmat viestit