Parhaat iPad Pro 10,5-tuumaiset nahkakotelot vuonna 2021

Täysin uusi 10,5 tuuman iPad Pro näyttää todella upealta erinomaisella näytöllä ja kiillotetulla muotoilulla. Tällainen upea tabletti ansaitsee tarvittavan hoidon ja suojan tahattomilta putoamisilta. Laadukas nahkainen kotelo olisi miellyttävä puku tabletille, koska se ei vain suojaisi laitetta tahattomilta putoamisilta, vaan myös pidä naarmut poissa. Entä tutkia ylellisiä kansia? Valitse yli sopiva profiili näistä hienoista 10,5 tuuman iPad Pro -nahkakoteloiden kokoelmista.

 1. KAVAJ
 2. Fintie
 3. BELK
 4. ESR
 5. EasyAcc
 6. MoKo
 7. Spigen
 8. Ztotop
 9. Fintie
 10. Antbox

1. KAVAJ

KAVAJ tunnetaan huippulaatuisten nahkakoteloiden tuottamisesta. Ja tämä nahkakotelo ei ole erilainen. Se napsahtaa tahrattomasti tabletin ympärille ja tarjoaa paremman pidon naharakenteen ansiosta.

Voit kaksinkertaistaa etukannen täydellisesti saadaksesi paremman median katselukulman ja kirjoittamalla mukavasti. Automaattinen lepotila / herätystoiminto on tehokas rooli tabletin akun maksimoimisessa.

Pehmeällä flanellilla kosketusnäytöllä on tarvittava suoja naarmuilta. Lisäksi tätä korkealaatuista koteloa on kahta väriä: musta ja ruskea.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

2. Fintie-pyörivä kotelo iPad Airille

Fintien pyörivä kotelo kuvaa kiehtovaa muotoilua. Nahkakotelo näyttää melko miellyttävältä silmille. Sen mukana tulee sisäänrakennettu kynäteline ja sovitinpaikka, joka tekee siitä käyttäjäystävällisen. Kotelossa on siisti taiteellisuus ja useita suunnitteluvaihtoehtoja, jotka näyttävät hyvältä iPadissa.

Erittäin ohut ja kevyt kotelo pitää tabletin minimalistisen profiilin ennallaan. Suurin vetovoima on sen liikkuva muotoilu. Kansi on riittävän vahva suojaamaan laitettasi pieniltä putoamisilta.

USP: Snap-n-Roll-muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. B BELK

B Belk -nahkakotelo, klassinen urheilukirja, joka antaa tabletillesi ammattimaisen ilmeen. Huippulaatuinen PU-nahka yhdistettynä rikkaaseen ammattitaitoon tekee tästä folio-kotelosta ensiluokkaisen valinnan. Tietokoneen sisustus suojaa laitetta iskuilta.

Luotto- ja henkilökortteja on neljä paikkaa. On myös pari osastoa, joiden avulla voit pitää dollarin seteleitä. Lisäksi voit valita Belk Folio -kotelon yhdeksässä houkuttelevassa värivaihtoehdossa.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. ESR

Pohjustettu laadukkaalla synteettisellä nahalla, ESR-folio-kotelolla on kaunis ulkonäkö. Ylellistä ammattitaitoa osoittava nahkakotelo sopii tyylikkäästi iPadiin. Pehmeä mikrokuitupäällyste estää tablettia tyhjästä.

Sisäänrakennetulla hihnalla voit kantaa tablettiasi kätevämmin. Siinä on myös pidike, jonka avulla voit pitää Apple-kynän turvallisesti. Sisäänrakennettu jalusta tarjoaa halutun katselukulman sekä median katseluun että kirjoittamiseen. Nahkakoteloa on saatavana vain kahdessa värissä, mustana ja ruskeana.

USP: Liukastumisen estävä ura

Tutustu Amazoniin

5. EasyAcc

Mikä tekee EasyAcc-nahkakotelosta houkuttelevan vaihtoehdon, on erittäin ohut muotoilu. Hienoimmalla synteettisellä naharakenteella kansi tuntuu uskomattoman sileältä. Huolimatta tyylikkäästä profiilista, kotelo voi suojata tablettiasi kolhuilta.

Automaattinen lepotila / herätystoiminto pidentää taulutietokoneen akun käyttöikää. Kuvan täydelliset aukot mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin iPadin portteihin ja painikkeisiin. Kun käytettävissä on kuusi värivaihtoehtoa, voit valita oikean vastaavuuden laitteellesi.

USP: Laadukas synteettinen nahka

Tutustu Amazoniin

6. MoKo

MoKo on ihanteellinen yhdistelmä hoikkuutta ja suojaa. PC: n takakuori on erittäin iskunkestävä. Mikrokuituliina varmistaa, että laite voi pitää naarmut poissa.

Laadukkaalla PU-nahalla varustetussa kannessa voidaan luottaa täysin suojaamaan laitettasi pudotuksilta. Ilman kehyksiä voit pyyhkäistä näytön läpi ilman esteitä.

Vielä parempi, tämä tyylikäs nahkakotelo on saatavana 17 eloisalla värillä. Joten sinulla on paljon vaihtoehtoja kokeiluun.

USP: Mikrokuituliina

Tutustu Amazoniin

7. Spigen

Spigenin tiedetään tuottavan korkealaatuisia tapauksia. Ja voit odottaa, että tämä iPad Pro -kotelo putoaa samalle linjalle. Siinä on hienostunut muotoilu, joka sopii saumattomasti tablettiin.

Pääasiassa väkevöidyn rakenteen (PC- ja PU-nahka) ansiosta se kestää pudotuksia ja tarjoaa myös täydellisen suojan naarmuilta. Korotettu reuna toimii luotettavana suojana kosketusnäytölle naarmuilta.

Voit säätää jalustaa niin, että sillä on haluttu katselukulma videoiden katseluun ja kirjoittamiseen mukavammin. Lisäksi Spigen folio -kotelossa on kaksi väriä: musta ja ruskea

USP: Vahvistettu rakenne

Tutustu Amazoniin

8. Ztotop

Esittelemällä näyttelyprofiilia Ztotop on se, mitä sinun pitäisi valita, jotta iPad näyttää ammattilaiselta. Siististi PU-nahasta valmistettu folio-kotelo on pehmeäpintainen. Varmistaaksesi, että iPadissasi on tarvittava suoja pudotuksilta, siinä on kiinteä PC-kehys. Siksi iPad pysyy turvassa, jos sattuu kohtaamaan kolhuja.

Kotelossa on pidike, jonka avulla voit pitää Apple Pencil. Voit tukea tablettiasi useissa asennoissa katsellaksesi mediaa haluamassasi kulmassa. Lopuksi, Ztotop on kuusi houkuttelevaa väriä, kuten musta, ruskea, sininen ja paljon muuta.

USP: Pehmeä rakenne

Tutustu Amazoniin

9. Fintie SlimShell

Pidän Fintie SlimShellin tyylikkäästä muodosta, joka tekee hienon parin iPad Pron kanssa. Pehmeän tekstuurinen ulkokuori tarjoaa paremman otteen; estäen siten tabletin liukumista käsistäsi. Mikrokuituliina antaa kotelolle mahdollisuuden estää naarmuuntumista.

Koska kaikki ovat niin hoikka, tapaus voi estää pienten kolhujen vaikutuksen. SlimShellissä on myös pidike, jolla Apple Pencil pidetään turvallisesti. Tämän folio-tapauksen suurin kohokohta on kuitenkin laaja valikoima värikkäitä variantteja.

USP: Voimakkaat värivaihtoehdot

Tutustu Amazoniin

10. Antbox

Muovikuoret on helppo murtaa, joten Antbox on tehnyt tämän iPad Pro -kotelon pehmeästä TPU-materiaalista, mikä on kovempaa. Se suojaa iPadiasi normaaleilta putoamisilta, naarmuilta, pölyltä ja lialta. Tämän lisäksi tarkat leikkaukset antavat sinun nauttia iPad-porteista ja -toiminnoista ilman ongelmia. Siinä on myös paikka levätä Apple Pencil, kun et käytä sitä.

Magneettinen kääntömekanismi mahdollistaa automaattisen herätyksen ja lepotilan, mikä antaa sinulle helpon pääsyn iPadiin. Viimeisenä on valittavissa kolme elävää väriä.

USP: Pehmeä ja kestävä TPU-materiaali

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Paketoida:

Joten mikä nahkakotelo koristaa upouuden iPad Prosi ulkoasua? Kerro meille ominaisuuksista, joista olet pitänyt siinä. Voit myös jakaa mielipiteesi tablet-laitteella ja mikä tekee siitä niin käyttäjäystävällisen.

Haluat tarkastella näitä lisävarusteluetteloita:

 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro Folio -kotelot
 • Näppäimistökotelot 12,9 tuuman iPad Prolle
 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -nahkakotelot
 • Casemade 10,5-tuumainen iPad Pro -nahkakotelo

Uusimmat viestit