Kamerasovellus jumittuu iPhonessa tai iPadissa? Vinkkejä ongelman korjaamiseen

Viime aikoina jotkut iPhonen omistajat ovat ilmoittaneet, että aina kun he käynnistävät Kamera-sovelluksen, se yhtäkkiä jäätyy ja seurauksena ei ole muuta kuin musta näyttö. Jotkut käyttäjät ovat jopa sanoneet, että valokuvat käännetään väärään suuntaan. Miksi se tapahtuu?

Kamera-sovelluksen äkillinen jäätyminen voi johtua useammasta kuin yhdestä syystä, kuten teknisistä häiriöistä, huonosti suunnitellusta päivityksestä. Mikä tahansa voi olla syy, haluat päästä eroon siitä. Tässä on joitain mahdollisia korjauksia tähän virheeseen.

iPad ja iPhone -kamera-sovellus jäätyy: ongelman korjaaminen

# 1. Päivitä iPhone uusimpaan iOS-versioon

Tämä ongelma voi johtua myös huonosti suunnitellusta päivityksestä. Joten jos saatavilla on uusinta päivitystä, päivitä iPhone. Varmista, että teet niin iTunesin kautta, koska sen katsotaan olevan parempi kuin langaton päivitys (Asetukset → Yleiset → Ohjelmistopäivitys).

Liitä vain laite Maciin tai PC: hen, käynnistä iTunes, valitse iPhone valikosta ja päivitä uusimpaan versioon. Se siitä! Se voi olla vähän pitkä, mutta se on turvallisempaa verrattuna OTA-päivitykseen.

# 2. Nollaa iPhone

IPhonen nollaaminen voi tehdä tempun puolestasi. Monet käyttäjät ovat löytäneet menestystä siinä. Ennen kuin jatkat tässä prosessissa, sinun on tiedettävä, että palauttaminen tekee pieniä muutoksia puhelimeesi. Vaikka se ei poista tiedostoja tai valokuvia.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset → Napauta Kenraali → Vieritä alas ja napauta Nollaa.

Vaihe # 2. Näpäytä Nollaa kaikki asetukset → Anna iPhone / iPad Salasana → Napauta Nollaa kaikki asetukset uudelleen vahvistaaksesi toiminnon.

Se siitä!

Nyt sinun on odotettava jonkin aikaa, kunnes iPhone käynnistyy uudelleen. Toivottavasti vika korjataan.

# 3. Palauta iDevice

Jos kaikki yllä mainitut ratkaisut eivät toimi, tässä on toinen temppu. Palauttaminen vanhemmalla iPhonella tekemäsi varmuuskopiosta voi olla myös yksi mahdollinen syy. Määritä tässä tapauksessa laite uudeksi, palauta se tehdasasetuksiin. Tietysti se on hieman radikaali, mutta se voi auttaa ratkaisemaan tämän virheen.

Huomaa: IPhonen palauttaminen poistaa kaikki tallennusvälineet ja tiedot ja asentaa sitten ohjelmiston uusimman version. Siksi sinun tulisi varmuuskopioida kaikki iPhonen tiedot (Asetukset → iCloud) ennen prosessin jatkamista.

Vaihe 1. Liitä iPhone Maciin tai PC: hen → Käynnistä iTunes.

Vaihe # 2. Valitse oma puhelin valikosta → Palauttaa sinun iPhone.

Ajoittain jotkut tuntemattomat ongelmat jatkavat iPhonen kanssa. Toisinaan laitteiston jatkuvasta toiminnasta johtuvat tekniset häiriöt saattavat olla suurin syyllinen. Useimmiten voit päästä eroon tällaisista ongelmista yksinkertaisesti sammuttamalla laitteen ja käynnistämällä sen uudelleen.

Se siitä.

Saatat myös haluta tutkia tätä iPhone-kamera ladataan liian hitaasti: Vinkkejä ongelman korjaamiseen

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit