Etkö löydä sivupalkkia iTunes 12: sta? Näin saat sen takaisin!

ITunes on ollut osa Applea niin kauan ja OS X Yosemiten saapuessa Apple toimitti meille iTunes 12. Vaikka puhumme uudistumisesta, käyttöliittymässä on vähän muutoksia ja pitkään tunnistettava sivupalkki on mennyt (ei kuitenkaan oikeastaan). Joten tässä on tiedot, jotka sinun on tiedettävä päästäksesi takaisin sivupalkkiin iTunes 12: ssa.

Miksi haluat sivupalkin takaisin?

Sivupalkki on läsnä iTunesissa vanhoista hyvistä ajoista lähtien. Juuri tässä paikassa voit löytää kaikki mediakirjastosi (mukaan lukien musiikki, elokuvat, TV-ohjelmat ja niin edelleen) ja soittolistasi yhdestä kätevästä paikasta. Yksinkertaisesti sanottuna se antaa sinulle nopean pääsyn mihin tahansa iTunes-kirjaston sisältöön, mutta ei iTunes 12: een.

Ei vain tämä, jotkut teistä saattavat jopa löytää uuden käyttöliittymän ja navigoinnin kamalaksi. Oma musiikki -oletusnäkymä näyttää vain albumin kansikuvan, ja albumin raidat näkyvät vain, kun valitset albumin, mikä ei ole millään tavalla hienoa. Koska iTunes 12 on oletusarvo OS X Yosemite -ohjelmassa, eikä ole mitään vaihtoehtoa edellisen iTunes-version hyödyntämiselle, tarkastelemme vastaavasti sitä, miten iTunes 12 -sivupalkki voidaan palauttaa.

Kuinka näyttää sivupalkki iTunes 12: ssa?

Jos et voi käyttää iTunesin aiempaa versiota OS X Yosemite -palvelussa, meillä onneksi on kiertotapa sivupalkin palauttamiseksi. Uusi sivupalkki ei kuitenkaan onnistu jatkamaan tarkalleen kuten sivupalkki iTunesin aiemmissa versioissa.

Joka tapauksessa sinulla on kyky siirtää mediaa helposti iTunesin ja iOS-laitteiden välillä, ja iTunes 12: n uuden sivupalkin avulla voit siirtyä vaivattomasti soittolistojen, laitteiden ja tavaroiden välillä. Aloita napsauttamalla alla olevia vaiheita.

Vaihe 1. Avata iTunes.

Vaihe # 2.Klikkaa Soittolistat-painiketta kohdeikkunan yläosassa.

Vaihe # 3.Nyt siirryt tilaan Soittolista-tilaja sivupalkki ilmestyy vasemmalle.

Tässä sinun on muistettava, että jos poistut soittolistojen näkymästä, sivupalkki katoaa iTunesista uudelleen. Jos haluat palata takaisin vanha sarakkeenäkymä, voit valita Laulut oikeassa yläkulmassa olevasta avattavasta valikosta.

Nyt olet valmis Näytä sarakeselain alkaenNäytäSarake-selain.

Käytätkö usein sivupalkkia iTunesissa? Oletko kunnossa uuden käyttöliittymän kanssa? Pitäisikö iTunes 12: n sivupalkin puuttuminen ärsyttävää? Napsauta kommentti-osiota ja ilmoita siitä meille.

Voit myös lukea lisää:

  • Sivupalkin ottaminen käyttöön iTunes 12: ssa Macissa ja tietokoneessa
  • Kuinka jakaa iTunes-kirjasto useisiin kansioihin!
  • iTunes-varmuuskopiointi epäonnistui: Korjaa ongelma!

Uusimmat viestit