Parhaat kutsukortin valmistajan sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Aina kun suuret juhlat, kuten syntymäpäivät ja vuosipäivät ovat kulman takana, aloitamme tapahtuman suunnittelun täydelliseksi hyvissä ajoin etukäteen. Ja kun suunnittelu on ohi, etsimme suunnittelijaa, joka voi luoda kauniin näköisen kutsukortin kutsumaan kaikki vieraat juhliin. Äskettäin löysin samanlaisen tilanteen, jossa minusta tuntui järkevältä hankkia digitaalinen kutsukortti. Sen lisäksi, että kustannuksia leikataan, se auttaisi minua lähettämään kutsun nopeammin ja helpommin. Se johti minut lopulta tarkistamaan joitain parhaita kutsukorttien valmistajasovelluksia iPhonelle.

1. Evite

“Evite” on paljon enemmän kuin vain tavallinen kutsukortin valmistaja. Tämän sovelluksen kohokohta on jatkuvasti kasvava ennalta määriteltyjen mallien kirjasto, joka mahtuu mihin tahansa tilaisuuteen, kuten syntymäpäivä, häät, vuosipäivä ja paljon muuta.

Tarjolla on paljon mukautuksia, joten voit luoda tyylikkään kutsukortin lisäämällä tapahtuman otsikon, ajan ja sijainnin. Kirjoita isäntäviesti ja lisää myös sopiva valokuva, jotta korttisi olisi hieman henkilökohtaisempi.

Kun kutsukortti on valmis, voit lähettää sen sähköpostitse ja jopa tekstiviestinä. Lisäksi voit myös pitää silmällä RSVP: itä ja lähettää kommentteja.

Hinta: Ilmainen / 12,99 dollaria jopa 15 vieraalle

ladata

2. Canva - graafisen suunnittelun luoja

Jos haluat olla hieman luovempi, ota "Canva" vakavasti huomioon. Halusitpa sitten tehdä silmiinpistävän valokuvan jakamista suosikki sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksissasi tai luoda ammattitaitoisen kutsun, se on saanut sinut kattamaan.

Mikä asettaa tämän sovelluksen käyrän eteen on yli 60 000 ilmaisen mallin kokoelma. Ne ovat kaikki ammattitaidolla muotoiltuja ja ne voivat vastata erilaisiin tarpeisiin.

Voit lisätä valokuviin koskettavia lainausmerkkejä mukauttamiseksi. Vielä parempi, sinulla on mahdollisuus käyttää useita viileitä suodattimia, hienosäätää kirkkautta ja käyttää myös vinjettiä, jotta kuvasi näyttävät silmille miellyttäviltä.

Hinta: Ilmainen / 4,99 dollaria Images Pro kuukausittain

ladata

3. Kutsutekijä Picthug Pte Ltd: ltä

Hyvännäköisen kutsukortin luomisesta tulee melko helppo tehtävä, kun sinulla on paljon erittäin käteviä työkaluja kokeilemiseen. Tämän sovelluksen avulla sinulla on pääsy yli 1000 laadukkaan mallin lisäksi myös moniin mukautusvaihtoehtoihin.

Yhdistä valtava mallipohja, jossa on yli 5000 taidetta ja yli 500 fonttia, ja sinulla on huippuluokan työkalu. Joten ei ole väliä, aiotko tehdä kortin syntymäpäiväjuhliin tai poikamiesjuhliin, se voi kestää tehtävän ihailtavasti.

Tämän kortinvalmistajan avulla voit myös lähettää kutsuja useilla välineillä, kuten sähköpostit, teksti ja paljon muuta. Lisäksi on erittäin helppoa seurata tarkasti RSVP: itä ja hallita niitä vaivattomasti.

Hinta: Ilmainen / 4,99 dollarin viikkotilaus

ladata

4. Kutsu Maker Essential Apps LLC: ltä

Houkuttelevien korttien suunnittelussa tämä on erittäin arvostettu. Parasta siinä on minulle sen tarjoama joustavuus. Sekä ammattisuunnittelijana että aloittelijana rakastat todella sen työkaluja.

Satojen valmiiden mallien avulla on helppo löytää yksi, joka sopii täydellisesti teemasi kanssa. Räätälöinnin osalta voit hallita lähes kaikkia korttisi ominaisuuksia.

Joten olkoon se tekstin vaihtaminen, sopivan kuvan lisääminen tai mukautetun logon asettaminen, se varmistaa, että luovuudella on riittävästi vapautta keksimään ainutlaatuisen näköinen kutsukortti.

Hinta: Ilmainen / 2,99 dollarin viikkotilaus 3 päivän ilmaisella kokeiluversiolla

ladata

5. Clear Coast LTD: n kutsukorttitekijä

Jos haluat mennä uskomattoman yksinkertaisen kortin valmistajan kanssa, pidä tämä sovellus toivelistallasi. Pidän sen melko tyylikkäästä käyttöliittymästä, joka tuntuu tutulta alusta alkaen.

Lisäksi tämä kutsuntekijä -sovellus tarjoaa tonnia ammattimaisesti muotoiltuja malleja. Voit käyttää valokuvia, tummia värejä ja houkuttelevaa tekstiä saadaksesi kutsukorttisi näyttämään ihastuttavalta. Kun olet suunnitellut kortin, voit ladata sen, tulostaa sen tai lähettää sen kaikille ystävillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Kutsukortin valmistaja, e-kortit

Kaikki eivät ole taitavia muokkaamaan kuvia tai luomaan upeita malleja, vai mitä? Ja tässä helppokäyttöiset tekniikat ovat erittäin hyödyllisiä, kun voit tehdä merkittäviä kortteja.

Olen löytänyt tämän sovelluksen merkkiin asti sekä tekemällä kortin luomisen suoraviivaiseksi että tarjoamalla kaikki kätevät työkalut. Lisäksi se tarjoaa malleja monenlaisiin luokkiin, kuten häätoiveet, vauvan suihku, morsiamen suihku, joulujuhlat ja paljon muuta. Siksi sen valitseminen, joka sopii sinulle erityistilaisuuteen, ja tyylikkään ilmeen antaminen ei saisi olla iso juttu.

Hinta: Ilmainen / 4,99 dollaria kuukausittaiseen pro-pakettiin

ladata

7. Rose Gold -kutsun valmistaja

Vaikka Rose Gold ei ole täysin varusteltu kutsukorttien valmistaja, kuten monet sen kilpailijat, se riittää täyttämään odotukset. Siinä on puhdas käyttöliittymä ja kaikki tarvittavat muokkaustyökalut.

Rose Gold tarjoaa malleja kaikkiin tilanteisiin, joten suunnitellun tapahtuman tyypistä riippuen valitset helposti mukavan suunnittelun. Voit lisätä kaunista tekstiä ja käyttää hienoja fontteja, jotta viesti näyttää erottuvalta.

Lisäksi on myös mahdollisuus valita väri, joka sopii parhaiten teemaan. Koska tämä kortinvalmistaja on saatavilla ilmaiseksi, voit tutustua kaikkiin ominaisuuksiin ilman rajoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Syntymäpäiväkorttikutsun valmistaja

Niin paljon staattisista onnittelukorteista? Jos haluat kutsusi olevan suorempi ja ilmeikkäämpi, sinun on kokeiltava videokortteja. Lyön vetoa, että he voivat tarttua enemmän silmämuniin ja antaa sinun välittää viestin tyylikkäästi.

Mutta ainoa kysymys, joka saattaa ahdistaa sinua, on: pystytkö luomaan upean videokortin? Tietenkin voit tehdä sen helposti.

Sovelluksen avulla voit käyttää suosikkimusiikkiasi, mieleenpainuvia valokuviasi ja videoita kiehtovan kortin tekemiseen. Koristele myös luovuuttasi upealla lainauksella tai kielen poskiviestillä.

Hinta: Ilmainen / 5,99 dollaria kaikkien ominaisuuksien avaamiseksi

ladata

Siinä kaikki, ystävät!

Mikä on valinta?

Koska sinun on vielä luotava tarkistuslista kaikista tehtävistä ja hallittava niitä moitteettomasti, hienosäädä digitaalinen kortti ASAP: iin ja lähetä ne kaikille ystävillesi ja rakkaillesi. Natiivin RSVP-hallinnan avulla voit pitää yhteyttä kaikkiin vierailijoihisi.

Mutta ennen kuin pääset juhlatunnelmaan, älä unohda jakaa ajatuksiasi suosikkisovelluksestasi. Myös asiat, jotka ovat kiinnittäneet huomiota samaan.

Haluat tutkia myös seuraavia viestejä:

  • Parhaat projektinhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kalenterisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat yhteystietojen hallintasovellukset iPhonelle ja iPadille

Jos haluat tutustua iOS-sovellusten yhteenvetoihin, muista olla yhteydessä meihin.

Uusimmat viestit