Puuttuu henkilökohtainen hotspot iPhonessa tai iPadissa? Kuinka korjata se!

Äskettäin löysin henkilökohtaisen hotspotin puuttuvan iPhonestani. Se tapahtui minulle ensimmäistä kertaa, joten aloin tavallaan miettiä, mikä on yhtäkkiä mennyt pieleen. Pienen kaivamisen jälkeen tajusin, että se ei ole uusi ilmiö ja monet iOS-käyttäjät olivat törmänneet ongelmaan jossakin vaiheessa. Matkan varrella löysin myös joitain temppuja, ja yksi niistä onneksi pelasti päiväni!

 1. Sammuta ja kytke mobiilidata päälle
 2. Poista edelliset APN-muutokset
 3. Poista SIM, käynnistä uudelleen, aseta SIM
 4. Tarkista, onko joku muuttanut nimesi
 5. Päivitä operaattorin asetukset, jos ne ovat käytettävissä
 6. Nollaa verkkoasetukset
 7. Päivitä iOS
 8. Ota yhteys verkko-operaattoriin sen korjaamiseksi

Ratkaisu 1. Sammuta ja kytke mobiilidata päälle

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun pitäisi tehdä, on antaa matkapuhelintiedoille uusi alku. Voit tehdä tämän avaamalla Asetukset → Matkapuhelin → Matkapuhelindata ja sammuttamalla sen vieressä olevan kytkimen.

Käynnistä iPhone uudelleen ja odota sitten jonkin aikaa. Kytke sitten matkapuhelin päälle.

Henkilökohtaisen hotspotin pitäisi palata nyt. Jos näin ei ole, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Äskettäin, kun Personal Hotspot -ominaisuus puuttui iPhonestani, yritin tätä temppua, ja se toimi. Älä kysy minulta, miten tai miksi, koska tämä ratkaisu kuulostaa niin tyhmältä, mutta se vain toimi.

Ratkaisu 2. Poista edelliset APN-muutokset

Jos olet asentanut aikaisempia APN-varmenteita (verkkosivustoilta, kuten Unlockit), kannattaa ehkä poistaa se ja yrittää uudelleen. Joskus nämä asennetut APN-varmenteet saattavat aiheuttaa ristiriitoja koodissa ja estää Personal Hotspot -ominaisuuden näkymisen.

Tämä on jälleen ratkaisu, joka toimi yhdessä iPhonestamme. Poista kaikki asennetut APN-muutokset siirtymällä kohtaan Asetukset → Yleiset → Vieritä alas kohtaan Profiili ja poista sitten varmenne.

Ratkaisu 3. Poista SIM, käynnistä uudelleen, aseta SIM

Tämä ei ole ratkaisu sinänsä, mutta koska teimme tämän ja henkilökohtainen hotspot ilmestyi maagisesti, olen vain senkin. Se mitä teet on:

Poista SIM-lokero → Käynnistä iPhone uudelleen → Aseta SIM-lokero paikalleen.

Saatat joutua odottamaan jonkin aikaa, ennen kuin signaali alkaa nousta ja verkko on muodostettu. Siirry nyt kohtaan Asetukset → Yleiset → Matkapuhelin → ja kytke tiedot päälle / pois päältä. Kun palaat takaisin PÄÄLLE, selaa alaspäin nähdäksesi, onko Personal Hotspot näkyvissä.

Ratkaisu 4. Tarkista, onko joku muuttanut nimesi

Jos joku on vaihtanut nimesi tai se näkyy väärin, se voi vaikuttaa henkilökohtaiseen hotspotiin. Joten varmista, että nimesi on kirjoitettu oikein. Tällaiset temput kuulostavat joskus hieman hullulta, kannattaa tarkistaa kaikki laatikot.

Avaa Asetukset-sovellus → Yleiset → Tietoja → Nimi ja muokkaa nimeä.

Ratkaisu 5. Päivitä operaattorin asetukset, jos ne ovat käytettävissä

Operaattoritarjoajat julkaisevat usein uusia päivityksiä ongelmien korjaamiseksi tai suorituskyvyn parantamiseksi. Joten, tarkista, onko operaattorilta odotettavissa päivitystä.

Avaa Asetukset → Yleiset → Tietoja. Jos päivitys on uusin, saat kehotteen päivittää operaattori.

Ratkaisu 6. Nollaa verkkoasetukset

Jos yrität edelleen päästä eroon ongelmasta, kokeile tätä luotettua ratkaisua: palauta verkkoasetukset yksin. En pyydä sinua palauttamaan koko iPhonea, vaikka paras kuvattu korjaustoimenpide on usein iPhonen palauttaminen. Mutta siitä lähtien "Kukaan ei saanut aikaa siihen" voit yrittää palauttaa verkkoasetukset.

Avaa Asetukset-sovellus → Yleiset → Nollaa → Nollaa verkkoasetukset ja vahvista.

Ratkaisu 7. Päivitä iOS

Luulen, että tämä ongelma voi johtua myös erilaisesta virheestä. Siksi iPhonen päivittäminen voi olla kokeilun arvoinen. Sanon sen, koska Apple esittelee usein useita virhekorjauksia ja suorituskyvyn parannuksia. Toivotaan siis, että Personal Hotspot -ongelma ratkaistaan ​​järjestelmän päivityksen myötä.

Ennen kuin aloitat ohjelmistopäivityksen, varmista, että iPhonessa on jopa 50% virtaa ja yhteys Wi-Fi-verkkoon. Siirry sitten kohtaan Asetukset → Yleiset → Ohjelmistopäivitys. Jos päivitystä on saatavilla, lataa ja asenna se heti.

Ratkaisu 8. Korjaa se ottamalla yhteyttä verkko-operaattoriin

Jos kaikki epäonnistuu, joudut soittamaan suoraan palveluntarjoajallesi.

Joissakin tapauksissa verkon kaverit lähettävät sinulle linkin, joka asentaa profiilin iPhoneen / iPadiin. Tämä sallii Personal Hotspotin automaattisesti, kun olet asentanut profiilivarmenteen.

Se on melkein kaikki!

Korjattu ongelma?

Olettaen, että olet vihdoin saanut paremman asian. Joten mikä yllä olevista temppuista toimi sinulle? Lisäksi, jos pystyt ratkaisemaan ongelman kokeilemalla jotain muuta ratkaisua, kerro siitä meille myös.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:
 • Wi-Fi ei toimi MacBook Prossa
 • Kuinka parantaa iOS 14: n akunkestoa
 • Bluetooth ei toimi iPHonessa
 • Instant Hotspot ei toimi iPhonessa tai iPadissa

Uusimmat viestit