Parhaat langattomat laturit iPhone 7: ssä ja 7 Plus: ssa vuonna 2021

Vaikka useimmat älypuhelinten valmistajat ovat omaksuneet langattoman lataustekniikan, Apple ei ole vielä antanut sille periksi. Mutta se ei tarkoita, ettet voi käynnistää uusinta iPhonea. Nämä iPhone 7: n ja 7 Plus: n parhaat langattomat laturit on esikäsitelty, jotta voit ladata iPhonesi erittäin mukavalla tavalla. Mikä asettaa minut näihin edistyneisiin langattomiin latureihin, on upea nopeus ja erinomainen suoja ylikuormitukselta tai oikosululta. Lisäksi niiden on oletettu olevan poikkeuksellisen kannettavia.

1. Kusda

Langaton Kusda-latausalusta on erittäin pienikokoinen. Liukastumisen estävä muotoilu varmistaa, että älypuhelimesi ei liu'u. Sisäänrakennetut suojaukset suojaavat älypuhelinta oikosululta ja ylijännitteeltä.

LED-valo on uniystävällinen, joten uneliaisuutesi ei häiritse yötä. Kun laitteesi on ladattu täyteen, LED-merkkivalo sammuu automaattisesti. Lisäksi Kusdalla on yhden vuoden takuu.

Hinta: 17,99 dollaria Amazon.comissa

Osta se Amazonilta

2. Antye

Antye on täydellinen paketti ja tarjoaa luotettavamman latausratkaisun älypuhelimeesi. Koko sarja sisältää langattoman latausalustan, langattoman latausvastaanottimen ja USB-latauskaapelin. Luistamaton kumipäällyste suojaa älypuhelinta naarmuilta ja pitää samalla paikallaan lataamisen aikana.

LED-merkkivalo sammuu automaattisesti 10 sekunnin kuluttua, jotta unissasi ei ole häiriöitä. Voit valita tämän erittäin kannettavan laturin kuudella värillä. Lisäksi 12 kuukauden takuu tukee Antye-lataustyynyä.

Hinta: 29,99 dollaria Amazon.comissa

Osta se Amazonilta

3. Cloele

Tämä on jälleen yksi korkealaatuinen langaton lataussarja, joka voi tarjota turvallisen latausratkaisun iPhonellesi. Paketti sisältää pienikokoisen latausalustan, vastaanottimen ja USB-kaapelin. Se tuottaa 2A-ulostulon, joka on tarpeeksi hyvä sulattamaan älypuhelimesi nopeasti.

Kumipinta suojaa älypuhelinta paitsi naarmuilta myös pitää sen paikallaan latauksen aikana. Lisäksi se suojaa älypuhelinta ylilataukselta ja ylijännitteeltä.

Hinta: 25,99 dollaria Amazon.comissa

Osta se Amazonilta

4. ANGELIOX

ANGELIOX on suunniteltu erittäin tehokkaaksi langattomaksi latausalustaksi. Se käynnistää älypuhelimesi hyvällä nopeudella. Monisuojajärjestelmällä varustettu laturi ei anna yleisten vaarojen, kuten ylijännitteen, vahingoittaa laitettasi.

Sen mukana tulee myös laadukas langaton latausvastaanotin ja USB-kaapeli. Koska se on kevyt, voit kantaa sitä mukavasti myös pienessä taskussa. Lisäksi ANGELIOX on saatavana 18 kuukauden takuulla.

Amazon: 22,97 dollaria Amazon.comissa

Osta se Amazonilta

5. DanForce

Latausalustan lisäksi tarvitset myös laadukkaan vastaanottimen iPhone 7: n langattomaan lataamiseen. DanForce toimii kaikentyyppisten langattomien QI-lataustyyppien kanssa. Ohut siru sopii täydellisesti kotelon sisälle lisäämättä laitteeseen irtotavaraa.

Se estää myös iPhonen ylikuumenemisen. Lisäksi DanForce tarjoaa elinikäisen rahat takaisin -takuun.

Hinta: 17,97 dollaria Amazon.comissa

Osta se Amazonilta

Tässä kaikki tältä erää!

Sinä valitset?

Oletetaan, että olet löytänyt älypuhelimellesi luotettavammat langattomat laturit iPhone 7: stä ja 7 Plus: sta. Kerro meille palautteesi ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä.

Saatat pitää myös näistä viesteistä:

  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -virtapankit
  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autolaturit
  • Kuinka ladata iPhone 7/7 Plus langattomasti
  • Paras iPhone 7/7 Plus -telakointiasema

Uusimmat viestit