Haptisen palautteen poistaminen käytöstä iPhone 7: ssä ja iPhone 7 Plus: ssa

Olen juuri laittanut käteni upouuden iPhone 7 Plus -puhelimen päälle. Salamannopea nopeus ja tehokas kaksoiskamera ovat todella voittaneet minut.

Uusi iPhone on pakattu vankkaan Taptic-moottoriin, joka tuottaa tärinää. Apple on antanut kehittäjille pääsyn uuteen sovellusliittymään. Tämän seurauksena he ovat lisänneet mukautettua värinäpalautetta myös sovelluksilleen. Entä jos et pidä tästä värähtelypalautteesta? Haptics voidaan poistaa käytöstä järjestelmän ohjaimille ja muille vuorovaikutuksille. Näin se toimii!

Haptisen palautteen poistaminen käytöstä iPhone 7: ssä ja 7 Plus: ssa

  • Vaikka poistat haptics-toiminnot käytöstä, 3D Touchin ja saapuvien puheluiden värinää ei poisteta käytöstä
  • Jos haluat hallita iPhone 7 -puheluiden tärinäpalautetta, avaa vain Asetukset → Äänet ja haptit ja aseta se haluamallasi tavalla

Vaihe 1. Ensinnäkin, sinun on käynnistettävä asetukset iPhonessa 7 tai iPhone 7 Plus.

Vaihe # 2. Vieritä seuraavaksi alaspäin ja napauta Äänet ja haptit.

Vaihe # 3. Selaa alaspäin ja vaihda System Haptics -kohdan vieressä olevasta kytkimestä.

Se siitä!

Myöhemmin, jos muutit mieltäsi ja haluat ottaa käyttöön värinäpalautteen, noudata yllä mainittuja vaiheita ja kytke päälle kytkin System Haptics -kohdan vieressä.

IPhone 7: n paineherkän Koti-painikkeen käyttöönoton myötä muutama asia, kuten laitteen uudelleenkäynnistys, DFU-tilaan asettaminen tai jopa kuvakaappauksen muuttaminen, ovat muuttuneet.

Toisin kuin aikaisemmin, 5,5 tuuman phablet on myynyt 4,7 tuuman mallin hyvällä marginaalilla. Erittäin suuren phabletin suurin kohokohta on kaksoisjärjestelmäkamera.

Etsitkö uusia iPhone 7/7 Plus -kotelojasi? Olemme peittäneet sinut laajaan yksinoikeusmallistoon tapauksissa, puskurit, karkaistu lasi suojat, lompakot, akkukotelot ja ensiluokkaiset nahkakotelot. Muista tutkia niitä kaikkia valitaksesi suosikkisi.

Uusimmat viestit