Valikoima iPhone 6 -koteloita OtterBoxilta vuonna 2021

Apple iPhone -käyttäjät pitävät melkein aina sekaannusta valita oikea kotelo rakastetulle älypuhelimelleen. Huolimatta kovasta kilpailusta iPhone 6 -käyttäjien voittamiseksi, on joitain yrityksiä, jotka ovat varmistaneet koteloidensa näkyvyyden ja näkyvyyden tarjoamalla jännittävää valikoimaa, laatua ja arvoa.

OtterBox on yksi sellaisista tuotemerkeistä, jotka ovat varmasti hyvin tunnettuja iPhone-universumissa. Heillä on vahva historia, joka vastaa eri iPhone-versioiden turvatarpeita ja lisää samalla laitteen kiehtovuutta ja kauneutta. IPhone 6: n saapuessa OtterBox on jälleen tehostanut peliäan seuraavilla parhailla, vankoilla iPhone 6 -koteloilla.

1. Defender-sarja

Tämä OtterBoxin kotelosarja on erityisesti suunniteltu suojaamaan puhelinta odottamattomilta kolhuilta. Defender-sarjan kotelot tarjoavat kaiken kaikkiaan 3-kerroksisen vankan linnoituksen. Tämä johtuu siitä, että ne on valmistettu innovatiivisella tekniikalla, joka koostuu kolmesta kestävästä materiaalista ja tarkasta suunnittelusta, joka auttaa suojaamaan laitettasi kaikenlaisilta pudotuksilta, kolhuilta ja iskuilta.

Jokainen tapaus koostuu integroidusta läpinäkyvästä kalvosta, joka suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta. Defender-kotelo peittää puhelimen portit sulkemalla ne, mikä estää tunkkien ja tulojen tukkeutumisen pölystä ja liasta. Sen mukana tulee kotelo, jonka voit kiinnittää vyösi tai hihnasi. Se toimii myös jalustana.

Hinta: 29,60 dollaria Amazonissa

Tutustu Amazoniin

2. Symmetry-sarja

Symmetria-kotelosarja on suunniteltu tarjoamaan puhelimeesi suojaa ja tyyliä. Tässä tapauksessa on pudotussuojarakenne, joka koostuu yli valetuista aineista, jotka toimivat yhdessä absorboimaan ja torjumaan iskuja puhelimesta. Se suojaa kosketusnäyttöä naarmuilta korotetun viistetyn reunan avulla. Se kääri puhelimesi täydellisesti ja kiinnittää koko takaosan ja sivut.

Se on tyylikäs, taskuystävällinen kotelo, jossa on ympäröivät värit ja grafiikat houkuttelevuutta varten.

Hinta: 24,31 dollaria Amazonissa

Tutustu Amazoniin

3. Lähiliikenteen lompakko

Tämä on kaikki yhdessä suojakotelossa, jossa on OtterBoxin lompakko. Kaksikerroksisesta suojasta valmistettu työmatkalompakko koostuu itsekiinnittyvästä näytönsuojasta, joka suojaa kosketusnäyttöä naarmuilta. Kotelon kaksikerroksinen toiminto vaimentaa ja estää puhelimen iskut suojaamalla sitä kolhuilta ja pudotuksilta. Kuten nimestä voi päätellä, lähiliikenteen lompakkokotelossa on etusuuntainen lompakkokotelo korttien ja käteisen säilyttämiseen ja käyttämiseen.

Lompakotilaan mahtuu enintään 3 korttia ja valuutta. Kun suljet lompakon, kuulet napsahduksen, joka saa sinut tietämään, että lompakon esineet ovat turvallisia. Se on ohut kotelo, joka sulkee portit estääkseen pölyn ja lian tukkeutumasta tuloihin ja liittimiin.

Hinta: 22,96 dollaria Amazonissa

Tutustu Amazoniin

4. Lähiliikennesarja

Commuter-kotelot on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka matkustavat paljon iPhonen 6 kanssa. Se voi tarjota katkematonta suojaa puhelimeesi. Tämä on kaksikerroksinen kotelo, joka koostuu naarmuuntumattomasta itsekiinnittyvästä näytönsuojasta. Kaksikerroksinen suoja koostuu kahdesta materiaalista, jotka yhdessä imevät ja estävät iskut laitteestasi.

Tämä kotelo on myös pölytiivis, koska se peittää portit estääkseen pölyn ja lian ruuhkautumasta sisäänmenoihin. Vaikka se on ohut kotelo, se tarjoaa mahdollisesti vakaan linnoituksen peittämällä puhelimen takaosan ja sivut tarkasti. Voit liu'uttaa laitteen helposti taskuihisi ja ulos siitä, kun Commuter-kotelo on asennettu.

Hinta: 20,17 dollaria Amazonissa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Uusimmat viestit