Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset pianon oppimiseksi vuonna 2021

Kun sinulla on oikea opastus ja ihanteellinen työkalu, pianon oppimisesta tulee paitsi yksinkertaista myös hauskaa rakastava. Mutta kaikilla ei ole varaa olla henkilökohtainen ohjaaja ja kaikki edistyneet instrumentit. Täällä pelataan parhaita iPhonen tai iPadin pianon oppimissovelluksia. Ne ovat saatavilla ilmaiseksi ja tarjoavat paljon kappaleita pelattavaksi. Voit hallita taidetta monista eri instrumenteista, kuten pianonäppäimistö, flyygeli, urut ja paljon muuta. Aivan kuten henkilökohtainen ohjaaja, he seuraavat kehitystäsi ja tarjoavat sinulle tarvittavaa palautetta. Näin voit helposti selvittää, mitkä ovat alueet, joilla sinun täytyy työskennellä kovasti ja oletko oikealla tiellä. Tarpeeksi puhetta, tutustutaanpa näihin ainutlaatuisiin sovelluksiin!

1. JoyTunesin yksinkertaisesti piano

Olitpa ammattilainen tai joku, joka on vasta aloittanut pianon oppimisen, tämä sovellus voi olla loistava valinta. Pidän siitä paljon on suuri kirjasto hienoja kappaleita, kuten Imagine, Chandelier, All Of Me ja Counting Stars. Siksi sinulla on paljon hauskaa oppimalla pianoa iOS-laitteellasi.

Sovelluksessa on kursseja useille musiikkimakuille ja soittotasoille. Erittäin kätevän nuottien lukemisen avulla opit perusteet askel askeleelta. Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus hidastaa kappaleita sopivaksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Piano

Kun haluat harjoitella harjoituksia saadaksesi upean suorituskyvyn, tällainen sovellus voi olla hyödyllinen. Voit käyttää sitä musiikin nauhoittamiseen helposti. Koska avaimen koko on täysin säädettävissä, voit hienosäätää sitä makusi mukaan.

Sen mukana tulee hyödyllinen kirjasto, johon voit tallentaa kaikki tallenteet ja jakaa ne ystävien kanssa. Eikä siinä kaikki, siinä on myös leikkipiano leikkisillä äänillä lasten viihdyttämiseksi.

Hinta: Ilmainen

ladata

3. Pianolaatat 2

On useita syitä, miksi tämä sovellus ansaitsee vakavan ilmeen. Ensinnäkin siinä on tonnia kappaleita, jotta voit aina kokeilla käteviä kappaleita. Lisäksi sillä on joitain kuumia joulun yksinoikeuksia piristämään juhla-aikojasi.

Toiseksi voit tallentaa kappaleesi helposti opittavilla työkaluilla. Ja korkealaatuisten äänien avulla ne herättävät välittömästi huomiota. Parasta siinä on kuitenkin pelitila, joka pakottaa sinut antamaan 100%.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Piano - Pelaa Magic Tiles -pelejä

Tämä sovellus voi auttaa sinua hallitsemaan sointuja ja nuotteja erittäin helposti. Voit käyttää kätevää sähköistä näppäimistösimulaattoria virtuaalisten soittimien kanssa soittamaan pianonäppäimiä monin eri tavoin.

88-koskettiminen pianonäppäimistö toimii luotettavasti ja tarjoaa myös vähän mukautuksia. Yhdeksän erilaista pianonäppäimistöä ja soittimia, kuten pianonäppäimistö, flyygeli, urut, cembalo ja paljon muuta, nautit kaikkien temppujen oppimisesta.

Lisäksi sovelluksessa on sekä suosittuja että klassisia kappaleita, joten oppiminen on aina mielenkiintoista.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Yokee-pianosovellus

Kun oppimisesta tulee iloinen kokemus, haluat tehdä sen yhä uudelleen. Ja Yokeen sovellus on suunniteltu tekemään pianon oppimisesta hauskaa.

Sovelluksella on valtava kirjasto kappaleita useista tyylilajeista ja teemoista. Siksi on suuri mahdollisuus, että sinulla on aina hyvä musiikki.

Toinen merkittävä piirre on, että sen avulla voit valita valitsemasi vaikeustason. Joten olitpa aloittelija, keskitaso tai edistynyt, voit harjoitella sointuja ja luoda mukavaa musiikkia.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Yousician kitara, piano ja basso

Etsitkö henkilökohtaista musiikinopettajaa, joka opastaa sinut läpi? Suosittelen sinua kokeilemaan Yousician Guitaria.

Tämän sovelluksen avulla voit oppia paitsi pianon, myös kitaran, laulamisen ja Ukuleleen. Se tarjoaa realistisia instrumentteja hallita tuhansia kappaleita.

Sovellus seuraa tarkasti kappaleiden toistoa ja tarjoaa välitöntä palautetta. Lisäksi katsot vaiheittaiset video-oppaat saadaksesi selville, kuinka voit täydentää taitojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Taikapiano Smulelta

Smulen pianosovellus on täysin varusteltu ja se on pakollinen ihmisille, jotka haluavat loputtoman kirjaston kappaleita. Pakattu yli 50 000 kappaleen kirjastoon, se sopii vaivattomasti mihin tahansa makuun.

Lisäksi sovellus lisää usein uutiskappaleita säännöllisesti, jotta sinulla on aina suosittuja kappaleita kokeilla. Sisäänrakennetun säveltäjän avulla voit luoda hienoa musiikkia. Lisäksi saat myös mahdollisuuden lähettää esityksesi, jotta kaikki tietävät taitosi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Piano 3D - Real AR Piano -sovellus

Sen lisäksi, että tämä on mukava pianon oppimissovellus iOS: lle, tämä on myös erittäin hieno musiikin löytötyökalu. Sovelluksen avulla voit valita useista pianosoittimista. Suuren laulukirjaston avulla voit toistaa suosikkikappaleitasi mielesi mukaan.

Siinä on tyylikäs musiikkisäveltäjä, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisia kappaleita. Hyödynnä monikosketusnäppäimistön 88 näppäintä, joten kappaleiden luominen on iloinen kokemus. Kaiken kaikkiaan lisätyn todellisuuden vaikutukset tuovat sekoitukseen hauskaa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Piano kappaleilla

Minusta tämä iOS-pianosovellus on melko hyvä. Yksi asioista, joista pidän paljon siinä, on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä. Lisäksi sen luettelossa on tuhansia kappaleita. Joten sinulla on vapaus soittaa useiden tunnettujen taiteilijoiden kappaleita, kuten Adele, Katy Perry, Ed Sheeran, Bruno Mars, Lady Gaga, Elton John, Shawn Mendes ja paljon muuta.

Sovelluksen avulla voit valita viidestä soittimesta, kuten flyygeli, cembalo, sähköinen näppäimistö, urut ja kellopeli. Lisäksi siinä on myös 88 avainta, joissa on pedaali ja metronomi elävöittämään musiikkiaikaa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Piano - yksinkertaisesti pelinäppäimistö

Mikä on saanut minut haluamaan tätä sovellusta, on melko siisti käyttöliittymä, joka tekee kappaleiden soittamisesta ja oppimisesta uskomattoman suoraviivaisen. Sovelluksen mukaan sen kirjastossa on tuhansia kappaleita. Ja kun olen antanut sille pitkän pyörähdyksen, minun on sanottava, että sen kokoelmalla on monipuolisuutta voittaaksesi sinut.

Monien kappaleiden lisäksi sillä on seitsemän erilaista näppäimistöä sekä soittimet Harppu, Sähköpiano, Ksylofoni, Kirkon urut, Grand Piano, Vintage Piano ja Klavesiini. Lisäksi siinä on kaksinkertainen vieritettävä näppäimistö, joka elävöittää pianoaikaa!

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Mikä on valinta?

Olettaen, että olet lopulta löytänyt huippuluokan pianosovelluksen iOS-laitteellesi. Minusta on niin iloinen, että autan sinua löytämään helmi sinulle. Joten, mene eteenpäin ja hallitse kaikki temput tulla ihastuttavaksi pianistiksi.

Voit myös tutkia näitä viestejä:

  • Parhaat kitarasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat musiikkisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • DJ-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat musiikin muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Muuten, voinko tietää sovelluksen nimen, joka on voittanut sinut? Varmistaaksesi, että voit seurata vaivattomasti uusinta sovelluskokoonpanoa.

Uusimmat viestit