Spotlight-haku ei toimi iPhonessa ja iPadissa - kuinka korjata?

Spotlight Search on kätevä ominaisuus, jonka avulla voit etsiä kaikkea iPhonesta, iPadista, App Storesta, iTunesista maailmalle ja paljon muuta melko tehokkaasti itse aloitusnäytöltä. Myöhäisen Spotlight-haun on kuitenkin havaittu toimivan väärin iPhonessa tai iPadissa.

Monet käyttäjät ilmoittavat, että Spotlight ei näytä hakutuloksia, kun yrität etsiä jotain siitä. Jos kohtaat tämän, voit korjata tämän virheen helposti seuraavasti.

Yritetään ensin yksinkertaisin ratkaisu ongelmaan! Todennäköisesti se voi lajitella sen helposti. Jos se ei onnistu, voimme valita toisen vaihtoehdon.

Spotlight-haku ei toimi iPhonessa tai iPadissa: Vinkkejä sen korjaamiseen

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset → Napauta Siri ja haku.

Vaihe # 2. Napauta mitä tahansa sovellusta.

Vaihe # 3. Vuoro Vinossa kytkin kohdan Näytä haussa, Ehdota pikavalintoja ja Näytä Sirin ehdotuksia vieressä ja käännä se Päällä uudelleen.

Vaihe # 4. Palaa nyt aloitusnäyttöön ja pyyhkäise alaspäin aloitusnäytön keskiosasta.

Siinä kaikki. Nyt toivottavasti Spotlight-haku toimii sinulle.

Jos vika ei vieläkään ole korjattu, voit kokeilla toista temppua. Vaikka ei ole takeita siitä, johtaako se täydelliseen ratkaisuun, se voi auttaa ratkaisemaan ongelman.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset → Napauta Kenraali.

Vaihe # 2. Näpäytä Kieli ja alue → Napauta iPhone / iPad-kieli.

Vaihe # 3. Valitse haluamasi kieli → Napauta Vaihda

Siinä kaikki! Tämä voi auttaa sinua. Syy miksi tämä ratkaisu voi toimia, on se, että Spotlight-haku toimii tietyillä kielillä, jotka Apple on ilmoittanut virallisella verkkosivustollaan. Jos olet löytänyt muita ratkaisuja ongelmaan, ilmoita siitä meille alla olevassa kommentissa.

LUE SEURAAVA:

  • Kuinka käyttää Spotlightia Macissa

Uusimmat viestit