Best Buy iPhone 5, 5s ja iPhone SE -kotelot vuonna 2021

Suoraan sanottuna en kiinnitä paljon huomiota asioihin, joiden väitetään olevan halvimpia. Nämä iPhone SE: n, 5: n ja 5: n halvat kotelot ovat kuitenkin voineet pysäyttää silmäni. Koska kaikki ovat halvempia kuin monet kilpailijat, nämä tapaukset on syytä harkita vakavasti. Laadukkaasta materiaalista luodut kannet voivat kestää kauan. Trendikkään muotoilun ansiosta ne näyttävät tuntuvilta iPhonessa. Lisäksi useimpia niistä on saatavana useina värivaihtoehtoina, jotta voit valita ihanteellisen kumppanin laitteellesi.

1. Fogeek

Ensimmäinen tapaus, jonka olen sisällyttänyt tähän eksklusiiviseen luetteloon, on Fogeek, joka on erittäin suojaava ja jolla on vahva muotoilu. Valmistettu korkealaatuisesta TPU- ja PC-materiaalista, puolustuskotelo on riittävän kestävä kestämään pudotuksia. Mikä tekee siitä helposti selviytyvän putoamisista, on kotelon kaksikerroksinen, joka kykenee absorboimaan iskut.

Hybridikotelon takaosassa on aukko Apple-logo, joka parantaa sen ulkonäköä. Siinä on sisäänrakennettu näytönsuoja, joka suojaa kosketusnäyttöä tyhjästä.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. COOLQO

Esitä iPhonellesi melko ohut kotelo, joka voi yhdistää sen tyylikkäästi. Kaikilla on kevyt rakenne, joten tämä PC-kotelo voi suojata laitettasi pieniltä putoamisilta. Sileä pinta tuntuu mukavalta kosketuksessa ja tarjoaa hyvän otteen, jonka avulla voit pitää laitetta mukavasti.

Porttien ja kameran tarkat aukot tarjoavat vaivattoman pääsyn laitteen kaikkiin toimintoihin. Näytön suojana on myös näytönsuoja. Lopuksi, tämä tyylikäs iPhone 5 -kotelo on saatavana kolmessa värissä, kuten musta, punainen ja ruusukulta.

USP: Ohut ilme

Tutustu Amazoniin

3. BENTOBEN

BENTOBEN-kotelolla on sekä erittäin suojaava että houkutteleva muotoilu. Kovan PC: n ja silikonimateriaalin rakenne on antanut sille voimaa kestää iskuja. Vahvistetut kulmat kestävät iskuja ja tukevat rakennetta edelleen.

Hybridi-kova PC-kuori ja pehmeä silikoni-naarmuuntumaton materiaali antavat sille silmiinpistävän ilmeen. Apple-logon aukko varmistaa, että älypuhelimesi brändi pystyy loistamaan läpi. Peitetyt painikkeet ovat reagoivia ja helposti painettavia.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

4. LUOLNH

Jos pidät värikkäistä malleista, LUOLNH voi nopeasti kiinnittää katseesi. Ohut ja läpinäkyvä muotoilu näyttää kauniilta iPhonessa.

Korkealaatuinen TPU-materiaali tekee siitä paitsi joustavan myös iskunkestävän. Se on kohonnut huulensa pitääkseen näytön suojattuna. Kamerassa on myös viistetty reuna, joka suojaa sitä naarmuilta.

Kaiken lisäksi LUOLNH: ssa on 13 värivaihtoehtoa, joissa on erilainen muotoilu.

USP: Värikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Pasonomi

Tässä Pasonomin kotelossa on huomiota herättävä muotoilu. Se näyttää muotoilultaan laitteellasi. Korkealaatuisen PC- ja TPU-materiaalin fuusio on vahvistanut sen rakennetta.

Luistamaton muotoilu tarjoaa paremman pidon ja tarvittavan mukavuuden älypuhelimesi pitämiseen. Kaiuttimien, kameran ja porttien tarkat aukot lisäävät käyttökokemusta. Lisäksi tämä räikeä kotelo on saatavana kahtena väriyhdistelmänä, kuten musta / harmaa ja musta / kulta.

USP: Parannettu pito

Tutustu Amazoniin

6. Trianium Protak -sarja

Trianium Protak -sarja on suunniteltu kestävyyden ja tyylin sekoitukseksi kaikkina vuodenaikoina. Voit käyttää tätä tapaa tarjota luotettava suoja iPhoneesi lisäämättä paljon irtotavaraa.

Tämän kotelon kaikki neljä kulmaa ovat saaneet ylimääräisen tyynyn iskujen levittämiseksi. Naarmuuntumista vastaan ​​on myös viistetty reuna. Lisäksi Protak-sarjan koteloita on saatavana neljänä houkuttelevana värinä ja elinikäinen takuu.

USP: Pehmeä kumitettu sisustus

Tutustu Amazoniin

7. CellEver

CellEver on hyvässä asemassa vaikuttava kompakti muotoilu. Tässä tapauksessa on kaksinkertainen rakennuskerros selviytymään jopa ikävistä kolhuista.

Kovan PC: n ja pehmeän TPU: n yhdistelmällä on ollut keskeinen rooli sen kestävyyden parantamisessa. Korotetulla reunalla se estää naarmuja vahingoittamasta kosketusnäyttöä.

Tarkat aukot ja kosketuspainikkeet mahdollistavat helpon pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Viimeiseksi saat seitsemän houkuttelevaa väriä valitsemaan sopivimman kumppanin iPhonelle.

USP: Iskuja vaimentava rakenne

Tutustu Amazoniin

8. JETech Carbon Fiber Design -kotelo

Tämä edullinen kotelo on valmistettu PC: stä ja TPU: sta, jotta se tarjoaa täyden suojan iPhone 5: lle. Hiilikuiturakenne takaa äärimmäisen suojan putoamisilta ja naarmuilta säilyttäen samalla erittäin ohuen profiilin.

Kaiuttimille, kameralle ja muille porteille on täydelliset aukot, jotta voit käyttää laitettasi kätevästi. Tämä erittäin tukeva ja helppo kantaa koteloa on saatavana neljänä värivaihtoehtona.

USP: Hiilikuitumuotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Basse

“Basse” on yksinkertaisesti hieno suojus, joka huolehtii suurimmasta osasta tarpeitasi. Pehmeän TPU-materiaalin ansiosta se on melko sileä ja joustava. Siksi voit asentaa ja poistaa kannen nopeasti.

Kumipinnalla saat paremman otteen, joka estää iPhone 5: n luistamasta. Painikkeet ovat reagoivia, kun taas kaikki aukot ovat paikalla. Suojauksen osalta voit luottaa siihen, että ”Basse” vastustaa naarmuja ja kestää myös pieniä pudotuksia.

USP: Naarmuuntumisenesto

Tutustu Amazoniin

10. OtterBox Defender -sarjan kotelo

OtterBoxin tiedetään tuottavan huippuluokan koteloa. Ja tällä Defender-sarjan kotelolla on kaikki ominaisuudet, jotta se voi olla automaattinen valinta älypuhelimeesi. Olipa kyseessä suoja tai ihastuttava muotoilu, se on pitkä kaikilla puolilla.

Iskuja vaimentava rakenne yhdistettynä ilmapehmustettuihin kulmiin voi torjua pudotusten vaikutuksen aplombilla. Kova polykarbonaatti on tukenut sekä rakennetta että kestävyyttä.

Siinä on vyöpidike, jonka avulla et voi vain kuljettaa laitettasi mukavammin. Lisäksi kotelo toimii myös kätevänä jalustana median katselukokemuksen parantamiseksi.

USP: Vyöklipsi

Tutustu Amazoniin

Valintasi?

Kaikki nämä tapaukset eivät välttämättä ole liian kalliita, mutta niillä on laatu paitsi sopivan ottelun aikaansaamiseksi älypuhelimellasi, mutta ne tarjoavat myös tarvittavan suojan. Joten, minkä olet valinnut iPhonellesi? Kerro meille sen nimi alla olevissa kommenteissa.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • iPhone 5 / 5s / SE -kotelot
  • Parhaat iPhone 5 / 5s / SE -lompakkokotelot
  • iPhone 5 / 5s -hihnat vuonna 2020
  • Parhaat iPhone 5s -vyöklipit ja kotelot

Uusimmat viestit