Kuinka lisätä Dropbox Macin Finderin sivupalkkiin

Dropbox on ollut suosittu pilvipohjainen tallennusjärjestelmä jo jonkin aikaa. Olipa tiedostojen jakaminen muiden laitteiden kanssa tai suurten tiedostojen lähettäminen, se helpottaa tehtävää. Vielä parempi, se on suunniteltu toimimaan millä tahansa alustalla, kuten iOS ja macOS Sierra.

Vain muutama päivä sitten löysin Dropboxin puuttuvan Suosikeista Finderissa. Kesti jonkin aikaa tuoda se takaisin sivupalkkiin Suosikit-kohtaan. Ensisijainen syy, miksi pidän Dropboxia Suosikkeissa, on pääsy siihen hieman helposti. Näin voit nopeasti lisätä tämän pilvipohjaisen sovelluksen Macin Finderin Suosikkeihin.

Kuinka lisätä Dropbox Suosikkeihin Finderin sivupalkissa Macissa

Vaihe 1. Ensinnäkin, avaa Finder Mac-tietokoneellasi.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on napsautettava asemaa, tässä tapauksessa Macintosh HD.

Vaihe # 3. Nyt sinun on napsautettava Käyttäjät.

Vaihe # 4. Napsauta käyttäjätunnustasi.

Vaihe # 5. Lopuksi sinun on löydettävä Dropbox-kansio ja vedettävä se sivupalkkiin Suosikit-kohdasta.

Se siitä!

Jos haluat poistaa DropBoxin etsimen sivupalkista, napsauta hiiren kakkospainikkeella DropBox ja napsauta "Poista sivupalkista."

On olemassa useita suosittuja pilvivarastopalveluja, kuten OneDrive, Box, Google Drive, Amazon Cloud Drive, iCloud Drive (vain Applen ekosysteemille). Dropboxin on kuitenkin havaittu olevan käyttäjäystävällisin monien käyttäjien keskuudessa.

Yksi syy siihen, miksi se on loistava, on se, että se toimii saumattomasti Macissa, PC: ssä, iOS: ssä ja Androidissa. Vaivaton jakaminen laitteiden välillä antaa sille edun muihin nähden.

Voit määrittää sen nopeasti. Vielä parempaa, sen avulla voit käyttää tiedostojasi Dropboxin verkkosivustolta tai Dropbox-sovelluksista Macille, iOS: lle vaivattomasti.

Se tarjoaa ilmaisen tallennustilan jopa 2 Gt ja 10 dollaria kuukaudessa 1 Tt.

Mitkä ovat suosikki pilvipohjaiset palvelusi ja miksi? Jaa mielipiteesi siitä.

Uusimmat viestit