Parhaat näytönsuojat 9,7 tuuman iPadille [2021 Edition]

Kosketusnäyttö on iPadin herkin osa, ja siksi sille on annettava äärimmäistä huolellisuutta ja suojaa, jotta se pysyy huippuvaihteella. Vankka näytönsuoja on mitä sinun on valittava pitämään näyttö suojassa naarmuilta ja iskuilta. Lisäksi näytönsuoja ei anna pölyn ja öljyn kerääntyä näytölle; pitäen sen koskemattomana pitkään. Annamme suojan äärimmäisen tärkeäksi, olemme koonneet parhaat 9,7 tuuman iPadin karkaistut lasisuojat.

1. Anker

Yksinkertaisesti sanottuna Anker on yksi iPadin hienoimmista näytönsuojista. Valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, sillä on 9H-kovuus vastustaa jopa ikäviä naarmuja. Oleofobisella pinnoitteella se estää myös sormenjälkiä ja tahroja tuhoamasta herkkyyttä.

96% läpinäkyvyys takaa, että sinulla on upea katselukokemus. Tarkat aukot auttavat sitä asentamaan täydellisesti. Lisäksi Anker-näytönsuojalla on elinikäinen takuu.

USP: Korkealaatuinen karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

2. GARUNK

GARUNKissa on todellinen kosketusherkkyys 3D Touch -kokemuksen parantamiseksi. Toinen tämän näytönsuojan merkittävä laatu on kyky tuottaa jopa 99%: n kirkkaus. Tämä tarkoittaa, että sinulla on parempi katselukokemus.

Teollisuuden vakiokovuuden ansiosta näytönsuoja voi torjua jopa terävän naarmun. Tarkan laserleikkauksen ja pyöristettyjen reunojen ansiosta voit asentaa sen vaivattomasti kosketusnäyttöön. Lisäksi se absorboi sinistä valoa suojaamaan silmiäsi.

USP: Todellinen kosketusherkkyys

Tutustu Amazoniin

3. JETech

JETech tarjoaa parhaan mahdollisen suojan hankaukselta. Huippuluokan karkaistua lasia tukee 9H-kovuus kosketusnäytön suojaamiseksi naarmuilta. Suuren läpinäkyvyyden ansiosta se parantaa katselukokemustasi.

Koska olet erittäin herkkä kosketukselle ja painallukselle, voit käyttää laitettasi ilman hikkaita. Sen varmistamiseksi, että herkkyys pysyy ehjänä pitkään, se pitää sormenjäljet ​​ja tahran kohtuullisella etäisyydellä. Lisäksi JETech on saatavana kaksoispakkauksissa vain yhdellä hinnalla!

USP: Erittäin läpinäkyvä

Tutustu Amazoniin

4. Ailun

Ailun on hienoksi karkaistu lasinen näytönsuoja, joka tarjoaa olennaisen suojan iPadin kosketusnäytölle. Laatu, joka tekee siitä luotettavan näytön puolustajan, on kyky torjua jopa terävä naarmu. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että näyttö vahingoittuu ruma kaavinta.

Se on täysin kuplaton. Siksi sinulla ei ole tuskallista aikaa, kun asennat näytön suojaa näytölle. Oleofobinen pinnoite varmistaa pölyn ja lian pysymisen poissa; pitäen siten kosketusherkkyyden elossa pitkään. Vielä parempi, Ailun on saatavana kahtena pakkauksena.

USP: Anti-sormenjälki

Tutustu Amazoniin

5. Supershieldz

Suojaa iPadiasi tällä heijastamattomalla (matta) kalvolla, joka on suunniteltu vähentämään häikäisyä ja sormenjälkiä. Se on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta PET-kalvosta, joka on helppo asentaa, eikä jätä jäämiä poistettaessa.

Lisäksi se tarjoaa alkuperäisen kosketusherkkyyden luonnollisen tuntuman takaamiseksi virheettömän kosketusnäytön tarkkuuden. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon suojata näyttöä päivittäisiltä naarmuilta, pölyltä ja naarmuilta.

USP: Häikäisemätön (matta) kalvo

Tutustu Amazoniin

6. TANTEK

TANTEK tarjoaa kosketusnäytölle kaivatun suojan murtumiselta. Tämän seurauksena kosketusnäyttö tulee vahingoittumattomaksi jopa ilkeästä pudotuksesta. Jos sinulla on butterfingers, tämä on juuri se, mitä haluaisit joutua pysymään virtauksen turvallisemmalla puolella.

Mitä tulee herkkyyteen, olen löytänyt näytön suojan merkkiin asti. Se tarjoaa myös paremman kirkkauden ja estää sinisen valon suojaamaan silmiäsi. Voi kyllä, saat sen kahdessa pakkauksessa.

USP: Häikäisysuojattu

Tutustu Amazoniin

7. amFilm

Kun on kyse huippuluokan näytönsuojusten tuottamisesta, “amFilm” on luotettava nimi. Asia, joka tekee tästä näytönsuojasta paremman vaihtoehdon, on iskunkestävä muotoilu.

0,33-paksuus yhdessä useiden suojakerrosten kanssa tekee erittäin luotettavasta suojasta. Koska se pitää myös tahraa ja likaa loitolla, löydät sen aina sileäksi ja herkäksi. Lisäksi korkealaatuinen karkaistu lasi tarjoaa maksimaalisen läpinäkyvyyden ja pitää myös häikäisyn poissa katselun parantamiseksi.

USP: Useita suojakerroksia

Tutustu Amazoniin

8. OMOTON

Saatuaan neljä ja puoli tähteä yli 1000 asiakasarvostelusta, OMOTONilla on määrittävät ominaisuudet. Kaikilta osin se on parhaiden kanssa. Ominaisuus, joka on kiinnittänyt silmäni tähän näytönsuojaan, on teräväpiirtotarkkuus, joka parantaa huomattavasti katselua.

Hydrofobinen oleofobinen seulapinnoite tarjoaa tinkimättömän suojan hikeä ja öljyjäämiä vastaan. Siksi kosketusnäyttö ei menetä herkkyyttään. Lisäksi OMOTON on tuettu elinikäinen takuu, joka lisää luotettavuustekijää.

USP: Naarmuuntumaton

Tutustu Amazoniin

9. SMAPP

Siunattu 2,5D pyöreillä reunoilla, SMAPP suojaa kosketusnäyttöä reunasta reunaan. Tarkkojen aukkojen ansiosta se sopii täydellisesti näytölle estämättä etukameraa. Huolimatta siitä, että paksuus on vain 0,3 mm, sillä on voimaa kaataa julma murtuma ja vastustaa myös naarmuja.

Se tarjoaa merkin selkeyden ja reagoi jokaiseen painallukseen, kosketukseen ja liukumiseen tasaisesti. Kyky laittaa lika ja öljyjäämät tekevät siitä ihanteellisen suojan jokaiselle näytölle. Lisäksi saat elinikäisen takuun SMAPP: lle.

USP: 2,5D pyöreät reunat

Tutustu Amazoniin

10. SPARIN

SPARIN on yksi johtavista iPhone- ja iPad-näytönsuojien tuotemerkeistä. Tämä karkaistu lasinen näytönsuoja on valmistettu iPad 9.7: lle. Apple Pencilin kanssa yhteensopiva tämä teräväpiirtoinen näytönsuoja suojaa iPad-näyttöäsi naarmuilta. Naarmuuntumisen lisäksi iPadin kosketusnäyttö on suojattu lialta ja lialta.

Sparinin suojuksen paksuus on 0,3 mm; tämä pitää Apple Pencilin herkkyyden ennallaan ja voit kirjoittaa entistä tarkemmin ja reagoivammin. Sparin on käyttänyt ilmaa poistavaa liimaa asennuksen helpottamiseksi, kun lasi kiinnittyy automaattisesti näyttöön.

USP: Kestävämpi

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on suosikki puolustajasi?

Nyt on aika ilmoittaa meille näytönsuojasta, joka on läpäissyt testisi. Ja kyllä, älä unohda kertoa meille ansaitsevasta vartijasta, jonka olemme unohtaneet sisällyttää tähän luetteloon.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat 9,7 tuuman iPad-kotelot
  • 9,7 tuuman iPad-näppäimistökuoret
  • Parhaat 9,7 tuuman iPad-kotelot
  • Parhaat 9,7 tuuman iPad-nahkakotelot

Uusimmat viestit