Parhaat tuetut sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Olen pitänyt ensimmäisestä päivästä lähtien laittaa käteni "Siri-pikakuvakkeisiin" parista tärkeimmästä syystä. Ensinnäkin tämän ominaisuuden avulla on melko helppoa suorittaa yleisesti käytettyjä toimintoja. Toiseksi, se saa työn myös nopeammin. Laittanut tämän uuden lisäosan pitkälle pyörimiselle olen koonnut parhaat iPhone-sovellukset, jotka toimivat saumattomasti Sirin pikavalintojen kanssa. Ja olen varma, että löydät heidät myös tehtävään.

Joten, jos joudut usein seuraamaan nousevia hashtageja Twitterissä, luo yksinkertainen lause päästäksesi niihin nopeasti. Jos haluat seurata tarkasti sääennusteita tai tehdä muistiinpanosta hieman yksinkertaisempaa purjehdusta, valitse Sirin kanssa siististi toimivat sovellukset, jotka auttavat sinua toistamaan usein toistuvia tehtäviä. Ja oh, puhumattakaan musiikkisovelluksesta, joka voi auttaa sinua saamaan kaiken irti Sirin pikavalinnoista iPhonessa ja iPadissa.

Sirin oikotiet tuetut sovellukset iPhonelle ja iPadille

1. Pandora-musiikki

Jos rakastat musiikkia, sinun on oltava tietoinen Pandora-musiikista. Sijoittui musiikkiluokan toiseksi parhaaksi; tällä musiikkisovelluksella on runsaasti temppuja hihassa viihdyttääkseen musiikkiaikaa.

Ja kyky työskennellä täydellisesti Sirin pikakuvakkeiden kanssa tekee Pandora Musicista nopean valinnan. Voit hyödyntää räätälöityjä lauseita kuunnellaksesi suosikkiasemiesi kappaleita tai virittääksesi mukautetun soittolistasi. Lisäksi sovellus suosittelee myös asemiasi mieltymystesi perusteella kokemuksen parantamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Porkkanan sää

IOS: lle on hyvin vähän sääsovelluksia, jotka voivat toimia yhtä tarkasti ja tehokkaasti kuin CARROT Weather. Siksi sinun ei pitäisi olla yllättynyt nähdessäsi tämän mainitsemisen arvoisen sovelluksen sääluokan neljänneksi sijalle.

Voit luoda Siri-pikakuvakkeita tarkistaaksesi suosikkikaupunkisi ennusteen ja seurataksesi sääolosuhteita helposti. Lisäksi sovellus voi lähettää sinulle myös ankaria säähälytyksiä ja pitää sinut ajan tasalla päivittäisestä yhteenvedosta. Koska se tukee myös Apple Watchia ja iMessagea, voit nauttia siitä!

Hinta: $4.99

ladata

3. Google-uutiset

"Google News" on yksi suosikkiuutissovelluksistani, ja olen todella iloinen siitä, että se on yksi Siri-pikakuvakkeiden varhaisimmista käyttöönottajista. Voit hyödyntää räätälöityä ilmausta parhaalla mahdollisella tavalla saadaksesi viimeisimmät uutiset tai tietyn lähteen tarinat. Se voi myös toimia tehokkaasti, kun annat pääsyn trendeihin.

Lisäksi sovellus ehdottaa myös tarinoita, jotka perustuvat mieltymyksiisi, joten lukemisen pitäminen silmissä on melko helppoa. Useiden kielten, kuten englannin, ranskan, saksan, japanin ja muiden, tuella, uutissovellus on kattanut sinut kokonaan.

Hinta: Vapaa

ladata

4. TripIt

Eikö olisi hienoa, jos voisit käyttää lyhyttä ilmausta selvittääksesi lennon odotetun ajan tai tarkastella vahvistuskoodia? TripIt on jo pitkään ollut huippuluokan matkasuunnittelija, ja Siri Shortcuts -integraation myötä siitä on tullut enemmän hyötyä kuin koskaan ennen.

Tämän sovelluksen avulla voit luoda ikimuistoisen matkan ja löytää myös lähellä olevia pysäköintialueita, ravintoloita tai muita tärkeitä paikkoja. Tutustu käytettävissä oleviin kuljetusvaihtoehtoihin ja valitse sopiva vaihtoehto. Vielä parempi, se tarjoaa myös välittömät lentohälytykset ja antaa sinun selvittää oikea aika lähteä lentokentälle, jotta et koskaan myöhästyisi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Evernote

Parhaiden iOS: n muistiinpanosovellusten osalta Evernoten katsotaan olevan loistava valinta. Jos haluat luoda muistiinpanoja ja hallita niitä enemmän hohtoa, sen tulisi olla tutkasi yläosassa.

Tarpeidesi perusteella voit luoda muistikirjoja, tarkistuslistoja ja jopa tehtäviä helppokäyttöisillä työkaluilla. Sen avulla voit tehdä muistiinpanoja useissa eri muodoissa, kuten kuvakaappaukset, ääni, leikkeet, luonnokset, teksti ja paljon muuta. Ja kyllä, voit myös asettaa muistutuksia, jotta et koskaan onnistu saamaan työtäsi ajoissa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Twitter

Koska pidän Twitteristä pysyessäni synkronoituna Internetin kanssa, olen havainnut, että Twitterin integrointi Siri-pikakuvakkeisiin on ajoitettu makuuni. Uusimpien tapahtumien seuraaminen on uskomattoman helppoa.

Riippumatta siitä, onko suorana yhteydenotto faneihin tai tarkista, mitkä hashtagit ovat nousussa, löydät toteutuksen saumattomasti. Siitä huolimatta pääset myös yksityisiin listoihisi tutustumaan uutisiin, tutustumaan uusimpiin kohokohtiin tai katsomaan hauskoja videoita, jotka kiinnittävät kaikkien huomion!

Hinta: Vapaa

ladata

7. Keynote

Tiedän, että monet teistä odottivat sitä, vai mitä? Keynote on epäilemättä yksi parhaista esityssovelluksista iOS: lle. Ja jos joudut usein käsittelemään esityksiä, voit nauttia Siri-pikavalintojen hyödyntämisestä useiden asioiden suorittamiseksi hetkessä.

Keynotessa on useita ammattimaisesti suunniteltuja teemoja esitysten parantamiseksi. Valitse sopivat tekstivaihtoehdot, hyödynnä yli 700 muokattavaa muotoa ja lisää myös houkuttelevia valokuvia, jotta ne erottuvat.

Lisäksi teet yhteistyötä tiimikavereidesi kanssa suunnitellessasi työsi sydämesi mieleiseksesi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Scanbot

Pitääkö sinun skannata asiakirjoja useammin kuin ei? Jos kyllä, Scanbot voi olla syytä antaa mahdollisuus.

Olen aina pitänyt sitä erittäin tehokkaana asiakirjaskannerina. Ja Siri Shortcuts -yhteensopivuuden ansiosta siitä on tullut entistä parempi. Voit käyttää sitä skannaamaan PDF-tiedostoja ja JPG-tiedostoja tarkemmin erinomaisen reunatunnistuksen ansiosta.

Voit myös käyttää värejä parantamaan skannausten laatua. Vielä parempaa, Scanbot toimii monien pilvipalvelujen, kuten iCloud Drive, Dropbox, Google Drive, kanssa auttaakseen sinua pitämään asiakirjasi suojattuna ja käytettävissä kaikilta laitteilta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Pilvistä

Nautitko kiinni suosikki podcasteistasi? Jos kyllä, pilvisen on oltava sovelluksesi.

Älykkäästä podcast-soittimesta tiedetään, että voit nauttia jaksojesi kuuntelusta mukauttamisen ja helppokäyttöisten ominaisuuksien ansiosta. Voit hyödyntää parhaiten älykkäitä suodattimia luoda mukautettuja soittolistoja.

Mahdollisuudella ladata podcasteja, saat kiinni ohjelmistasi, vaikka internetyhteyttä ei olisikaan. Heti uusien jaksojen saapuessa Overcast lähettää sinulle ilmoituksia, jotta et menetä niitä.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Asiat 3

Mikään luettelo iPhonen ja iPadin suosituimmista tehtävienhallintasovelluksista ei olisi täydellinen ilman "Things 3" -ohjelmaa. Jos haluat päästä tehtäviesi päälle ja hallita niitä ammattilaisena, sinun ei pitäisi antaa tälle erittäin arvostetulle sovellukselle missaa. Ei turhaan, se on luokiteltu toiseksi rakastetuimmaksi sovellukseksi tuottavuusluokassa.

Hyvin monien kätevien työkalujen avulla voit luoda tehtäviä tehokkaammin. Ja kun Siri on aina valmiina leikkaamaan sinulle takaa-ajon, löydät menon erittäin kätevästi. Suunnittele siis tehtävänne täydellisesti niin, että pysyt aina pakkauksen edellä!

Hinta: $9.99

ladata

Ja siinä kaikki, ystävät! Luulen, että olet löytänyt kokoelmani merkkiin asti ...

Entä valintasi?

Nyt kun tiedät valintani, älä unohda jakaa suosikkisovelluksesi nimiä, jotka toimivat tyylikkäästi Siri-pikavalintojen kanssa. Lisäksi, jos yllä olevassa kokoonpanossa on joitain mainitsemisen arvoisia jokerimerkkejä, kerro niistä meille myös.

Haluat ehkä viitata alla oleviin sovellusten yhteenvetoihin:

  • Parhaat kalenterisovellukset iPhonelle
  • Contact Manager -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat ERP-sovellukset iPhonelle
  • Parhaat projektipäälliköt iPhonelle ja iPadille

Otat Sirin pikakuvakkeet ja mikä tekee siitä älykkään ominaisuuden? Voit vapaasti heittää mielipiteesi.

Uusimmat viestit