Parhaat Apple Watch -muistutussovellukset vuonna 2021

Unohdatko usein suorittaa tehtävät ajoissa? Miksi ei kokeilla tehokasta Apple Watch -muistutusohjelmaa, jotta voit seurata kaikkia tehtäviäsi ja saada reaaliaikaisia ​​ilmoituksia siitä, milloin ne on suoritettava. Tarkasteltuani useita vaihtoehtoja ja analysoinut niiden toimintaa olen kirjoittanut joitain parhaita watchOS-muistutussovelluksia. Halusitpa sitten seurata kulutustasi, hoitaa tehtäviäsi älykkäästi tai hallita tulevia tapahtumia, nämä sovellukset voivat auttaa sinua saamaan työsi aikaan ilman hikoilua.

1. Minttu

Rahapajalla on kaikki ominaisuudet, joiden avulla voit hallita menoja täydellisesti ja säästää enemmän. Kun aloitat, se sijoittaa kaikki sijoituksesi, pankkitilit, luottokortit ja laskut yhteen paikkaan varmistaaksesi, että pystyt pitämään välilehteä helpommin.

Tarkista, mitä käytät ja selvitä alueet, joilla voit säästää enemmän rahaa. Sen avulla voit myös seurata luottopisteitäsi, jotta saat paremman näkökulman. Se lähettää sinulle laskutusmaksumuistutukset, jotta et koskaan myöhästy.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Tuottava - Habit Tracker

Paras tapa tulla tuottavammaksi on päästä eroon kaikista huonoista tottumuksista ja omaksua hyvät. Ja tämän sovelluksen avulla voit tehdä juuri sen.

Voit luoda sen avulla pitkän luettelon tehtävistä ja yrittää parhaansa mukaan suorittaa ne täydellisesti ajoissa. Mukautettujen muistutusten avulla saat ajankohtaiset ilmoitukset, jotta mikään ei jää pois. Lisäksi se tarjoaa myös käteviä vinkkejä, jotka pitävät sinut kurssilla tai parantavat suorituskykyäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Any.do: n tehtävälista ja tehtävät

Aika olla ennakoivampi ja suorittaa kaikki tehtävät täydellisesti ja ajoissa. Tämä Any.Do-sovellus tarjoaa täydellisen ratkaisun, jonka avulla voit asettaa niin monta muistutusta kuin haluat ja seurata niitä helposti.

Haluatpa hallita tehtäviäsi tai tulevia tapahtumia, tämä sovellus antaa sinun hallita niitä tehokkaasti. Yksi tämän sovelluksen merkittävistä piirteistä on, että voit synkronoida muistutuksesi useiden sovellusten kanssa, kuten kalenterisovelluksen, Google-kalenterin, Facebook-tapahtumien, Outlook-kalenterin ja muiden kanssa. Siten pääset tärkeisiin tietoihin millä tahansa laitteellasi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Todoisti

Todoisti voi viedä kaiken stressisi tehtävien organisoinnista ja hallinnasta. Tämän sovelluksen avulla voit lisätä tehtävän ja hallita sitä mukavasti.

Pidä välilehteä kaikista tehtävistäsi varmistaaksesi, että ne suoritetaan sujuvasti ja ajoissa. Tutustu tehtäviin ja priorisoi ne viikolle tai kuukaudelle tarpeen mukaan. Varmista, että määrität tehtävällesi eräpäivät, jotta se suoritetaan ennen määräaikaa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Hip: Syntymäpäivämuistutussovellus

Mitä tapahtuu, kun läheisten ystävien ja läheisten syntymäpäivä on lähellä? No, haluamme suunnitella etukäteen tarjoamaan heille suuren yllätyksen.

Tämän syntymäpäivämuistutussovelluksen avulla saat ajankohtaisen ilmoituksen ystäviesi syntymäpäivistä. Siten voit pelata suurta päivää täydellisesti ja suihkuttaa rakkauden maailman ennen muita.

Vielä parempaa, synkronoit tämän sovelluksen myös Facebook-tilisi, yhteystietojesi ja jopa kalenterisi kanssa hyödyntääkseen täyden hyödyn.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Evernote

“Evernote” on yksi hienoimmista muistiinpanosovelluksista. Laadukkaiden ominaisuuksien avulla voit helposti luoda tehtäväluetteloita, tarkistuslistoja ja muistikirjoja. Sen avulla voit tehdä muistiinpanoja useissa muodoissa, kuten tekstiä, valokuvia, videoita, ääntä, webleikkeitä, PDF-tiedostoja ja luonnoksia.

Sanele Apple Watchilla yksinkertaisesti muistiinpanot, ja ne kirjoitetaan nopeasti. Tarkastele kaikkia uusia luomiasi ja päivitettyjä muistiinpanoja kellossa. Voit myös sanella hakuja. Aseta muistutuksia varmistaaksesi, että et unohda suorittaa tärkeää tehtävää. (Haluat lukea: parhaat Evernote-vaihtoehdot ja parhaat muistiinpanosovellukset iPhonelle ja iPadille.)

Hinta: Vapaa

ladata

7. 24 minuutin älykäs henkilökohtainen avustaja

Pitäisikö sinun olla hieman hankalaa käsitellä kaikkia tehtäviäsi? Anna tälle sovellukselle mahdollisuus auttaa tekemään työsi ajoissa.

Haluatko suunnitella tehokkaasti tulevia tapahtumia, kirjoittaa muistiinpanoja tai hallita tehtäviäsi, se voi toimittaa tavarat. Yksi merkittävä piirre on, että se toimii saumattomasti useiden kalenterisovellusten kanssa, kuten Google-kalenteri, Microsoft Outlook, Microsoft Exchange, Yahoo! Kalenteri ja Apple-kalenteri, jotta tulevien tapahtumien seuraaminen on sinulle helpompaa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Tänään Habit tracker

Aika hallita kaikkia tehtäviäsi! Tänään Habit-seuranta voi olla erittäin hyödyllinen synkronoidessa kaiken sinulle välttämättömän kanssa.

Reaaliaikaisten muistutusten avulla sovellus varmistaa, että jokainen tehtäväsi on valmis. Mukautustyökalun ansiosta voit pitää kaikki tehtävät oikeassa järjestyksessä, jotta pääset nopeasti käsiksi.

Saat paremman käsityksen, jolla voi olla tärkeä rooli yleisen suorituskyvyn parantamisessa. Lisäksi sovellus tarjoaa myös merkit, jotka motivoivat sinua panostamaan 100%.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Fantastinen 2

"Fantastical 2" on todennäköisesti suosituin kalenteri- ja muistutussovellus iOS: lle. Voit tarkastella kaikkia tapahtumiasi ja päivättyjä muistutuksia heti päälistalla. Voit lisätä muistutuksia Muistutukset-luettelosta tai tapahtumaruudusta. Aseta helposti päivämäärät, kellonajat ja maantie-aidat (milloin tiettyyn paikkaan päästä ja milloin lähteä).

Napauta vain tapahtumaa tai muistutusta näyttääksesi, muokkaamalla, näyttämällä, kopioimalla, siirtämällä tai jopa jakamalla sitä. Sanelun avulla voit myös asettaa muistutuksia nopeasti. Sovelluksen avulla voit tarkastella myös Facebook-tapahtumia.

Hinta: $4.99

ladata

10. 2Do - Muistutukset ja henkilökohtainen suunnittelija

”2Do” tekee erittäin kätevästä tehtäväluetteloiden luomisen ja tärkeiden tehtävien hallinnan. Voit integroida sähköpostiosoitteesi siihen lähettääksesi kaikki tehtävät, jotka sinun on suoritettava ennen määrättyä aikaa.

Sen avulla voit myös automatisoida IFTTT: n muistutusten lisäämiseksi luetteloon. Voit lisätä tehtäviin muistiinpanoja, liitteitä ja useita hälytyksiä. Sen avulla voit määrittää useita ilmoituksia mihin tahansa tehtävään. Suojaa mikä tahansa luettelo tai koko sovellus salasanalla.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Paketoida!

Hyödynnä näiden hyödyllisten sovellusten optimaalinen etu suorittaaksesi tehtävänsä hyvissä ajoin ennen määräaikaa äläkä koskaan unohda tehdä mitään tärkeätä. Saat parempia tuloksia lisäämällä kommentteja ja muistiinpanoja tärkeiden asioiden muistamiseksi. Puuttuuko joku suosituimmista sovelluksistasi tästä luettelosta? Kerro meille siitä kommenteissa. Lue lisää parhaita muistiinpanosovelluksia Apple Watchille

Uusimmat viestit