Langaton AirMod-sovitin Bose QC 25 -kuulokkeille

“Bose QC 25” on upea kuuloke. Tyylikkään muotoilun ja upean äänen ansiosta monet ihmiset, myös minä, rakastavat kuulokkeita. Kuten sanotaan, "Mikään ei ole täydellistä", parantamiseen on aina paljon tilaa. QuietComfort 25: stä voidaan tehdä tyylikkäämpi ja käyttäjäystävällisempi hienolla langattomalla sovittimella.

Langaton AirMod-sovitin on suunniteltu ”QC 25” -kuulokkeiden käyttöön. Akun käyttöikä on pitkä ja kyky antaa sinun hallita musiikkia mukavasti, se voi olla tervetullut lisä kuulokkeisiin. Tästä syystä se on suunniteltu yhdistämään QC 25: eesi.

Langaton AirMod-sovitin Bose QC 25 -kuulokkeille

Pitkä toisto- ja puheaika

Langaton AirMod-Bluetooth-sovitin on varustettu tarjoamaan melko hyvän kahdeksan tunnin toisto- ja puheajan. Se riittää kestämään koko juhlasi.

Käytän kuulokkeita enimmäkseen työaikana. Koko testin ajan sovitin piti lupauksensa tarjota jopa 8 tunnin pitkä toisto. Toisinaan se jopa ylitti odotukseni.

Nopea asennus

Langattoman sovittimen asentaminen on helppoa. Se muodostaa pariliitoksen iPhonen kanssa nopeasti.

Vaihe 1. Pidä vain pientä virtapainiketta painettuna.

Vaihe # 2. Nyt, kun LED-valo alkaa vilkkua sinisenä, sinun on muodostettava pariliitos iPhonen tai muun yhteensopivan älypuhelimen kanssa.

Vaihe # 3. Käynnistä Asetukset-sovellus iPhonessa. Napauta Bluetooth ja käynnistä se.

Vaihe # 4. Kun älypuhelimesi havaitsee laitteen, napauta "BT-QC25."

Vaivaton ohjaus

Vaihe 1. Korjataksesi Bluetoothin laitteellasi, pidä vain painiketta painettuna (joka näyttää kahdelta pystysuoralta viivalta ja pieneltä nuolelta), kunnes se vilkkuu sinisenä.

Vaihe # 2. Avaa Asetukset-sovellus. Napauta Bluetooth ja käynnistä se. Kun älypuhelimesi on havainnut sen, valitse ”BT-QC25”.

Hallitse musiikkiasi vaivattomasti

On yksi erittäin tärkeä näkökohta, jonka tarkistan tarkasti langattomissa sovittimissa, ja se on kyky hallita musiikkia. Se tekee hienoa työtä antaen sinulle ihanteellisen hallinnan musiikistasi.

  • Lisää vain äänenvoimakkuutta painamalla "+" - painiketta
  • Pienennä äänenvoimakkuutta painamalla “-”
  • Toista seuraava kappale painamalla pitkään “+” -näppäintä
  • Toistaaksesi edellisen kappaleen, pidä "-" -painiketta painettuna
  • Toistaaksesi / keskeyttäkää vain pitämällä painiketta painettuna (joka näyttää kahdelta pystysuoralta viivalta ja pieneltä nuolelta)

Vastaa / hylkää ja aktivoi Siri optimaalisella helppoudella

Langattoman sovittimen avulla on erittäin helppo vastata / hylätä tai jopa aktivoida Siriä. Rakastin todella käyttää Bose QuietComfort 25 -kuulokkeet tämän sovittimen kanssa. Se tekee puhelun vastaanottamisesta tai ääniavustajan käynnistämisestä niin yksinkertaisen kuin haluat.

  • Paina vain virtapainiketta vastaamaan puheluihin
  • Jos haluat hylätä puhelun, sinun tarvitsee vain pitää virtapainiketta painettuna
  • Jos haluat valita viimeisen numeron uudelleen, pidä vain virtapainiketta painettuna
  • Aktivoi Siri painamalla virtapainiketta

Sisäänrakennettu mikrofoni

Sisäänrakennettu mikrofoni on pohjustettu tarjoamaan kristallinkirkasta ääntä. Se ei anna taustamelun häiritä rauhanomaista viestintääsi.

Joten kävellessäsi tungosta kadulla, lenkkeillessä puistossa tai odottaessasi lentoa, sinulla ei ole mitään ongelmaa keskeytymättömän yhteydenpidon suhteen.

Käynnistyy nopeasti

Bluetooth-sovitin latautuu täyteen vain 60-90 minuutissa. Lataa kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kytkeä 2,5 mm: n ääniliitin USB-latauskaapeliin.

Tuomio

Langaton AirMod-sovitin tarjoaa erinomaisen toivotun mukavuuden, jotta voit tehdä musiikistasi viihdyttävämmän QC 25: llä. Pitkällä akunkestolla ja sisäänrakennetulla mikrofonilla se onnistuu läpäisemään kaikki olennaiset testit kiitettävillä tuloksilla.

Jos on lainkaan huijauksia, sen on oltava hieman korkea hinta. Jos kuitenkin olet halukas antamaan kuulokkeillesi toimivuuden, et halua jättää väliin tällaista viileää langatonta sovitinta.

Hinta: $49.99

Osta se Amazon.comista

Uusimmat viestit