Parhaat Apple Watch -laskinohjelmat vuonna 2021

Pienen näytön koon vuoksi laskeminen ei todellakaan ole kätevä tehtävä Apple Watchissa. Mutta se ei tarkoita, että voit jättää laskutoimituksen pois Watchilla, jota pidetään ikonisena puettavana laitteena. Koska kello pysyy ranteessasi, haluat ehdottomasti jatkaa matematiikkaasi liikkeellä ollessasi. Sinun ei tarvitse ottaa iPhonea taskustasi, jos voit nopeuttaa laskutoimituksia helposti ranteestasi! Entä mennä joihinkin parhaisiin Apple Watchin laskinsovelluksiin?

1. Laskin ilmaiseksi

Yhdistämällä vakiolaskin ja tieteellinen laskin, se on suunniteltu tekemään laskentasi nopeasti. Kaikki laskelmat tallennetaan automaattisesti, jotta voit käyttää niitä myöhemmin. Tarpeestasi riippuen voit helposti kopioida ja välittää laskelmat.

Voit piilottaa laskelmat yksityisyyden lisäämiseksi. Siinä on myös sisäänrakennettu valuuttamuunnin. Kun käytettävissä on yli 50 houkuttelevaa teemaa, voit myös säätää sen ulkoasua.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Laskin%

Laskin% ei ole monipuolinen, kuten jotkut sen kilpailijat. Nopean laskentakokemuksen tarjoaminen on kuitenkin vertaansa vailla.

Tyylikkään käyttöliittymän avulla se parantaa laskentasi nopeutta ja tekee siitä helpompaa. Sinulla ei ole mitään ongelmaa saada matematiikkasi suoraan kellon pienelle näytölle sen tehtävänhallinnan avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Calbot 2

Calbot 2 on melko älykäs laskin ja yksikkömuunninsovellus. Voit muuntaa laskelmat yli 500 yksiköllä 22 eri luokkaan.

Laskusi tallennetaan automaattisesti historianauhalle, johon pääset myöhemmin. Lisää laskelma suosikkeihin saadaksesi nopean pääsyn tulokseen Suosikit-näppäimen avulla. Se tarjoaa myös välittömän pääsyn tieteellisiin vakioihin, kuten Pi, atomimassa jne. Mukautetut animaatiot ja äänitehosteet piristävät asioita hienosti kokemukselle.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Laskin HD ++

Tässä on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja hyvin suunniteltu laskin tarkalla moottorilla. Se pystyy käsittelemään monia monimutkaisia ​​matemaattisia toimintoja, ja tulos näytetään kirjoituksen aikana. Lisäksi se näyttää kaikki tekemäsi laskelmat. Voit jakaa historiaa sähköpostitse ja jopa tulostaa AirPrintillä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Inflaatiolaskin

Oletko koskaan ajatellut, mikä voisi olla minkä tahansa useita vuosia sitten tehdyn kartanon tai muun menneen ajan kokonaiskustannus - jos se valmistetaan tai ostetaan tänään? Jos kyllä, kokeile Inflation Calculator -sovellusta tietääksesi sen heti. Sen avulla voit laskea dollarin arvon vuosien 1800 ja 2017 välillä. Se tukee 18 kansainvälistä valuuttaa, mukaan lukien Yhdysvaltain dollari, Ison-Britannian punta, Japanin jeni, euro ja paljon muuta.

Hinta: $1.99

ladata

6. PCalc

PCalc on ylivoimaisesti tehokkain laskinsovellus paitsi Apple Watchille myös iPhonelle. Kiitettävän toiminnallisuutensa ansiosta sitä pidetään insinöörien, opiskelijoiden ja tutkijoiden suosikkivalintana.

Tärkeät ominaisuudet, kuten monirivinen näyttö ja useita kumoa ja tee uudelleen, yksinkertaistavat laskentatehtävää. Lisäksi se tukee heksadesimaali-, oktaali- ja binäärilaskelmia. Se toimii myös erittäin pätevänä yksikkömuuntimena.

Hinta: $9.99

ladata

7. CALC Smart

"CALC Smart" on se, mitä sinun tulisi käyttää tekemään laskutuksesta vaivatonta. Voit käyttää yli 60 matemaattista funktiota, vakiota ja symbolia heti pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Lisäksi sen avulla voit luoda omia matemaattisia toimintoja.

Laskinohjelmat tallentavat laskelmat automaattisesti, jotta voit käyttää niitä myöhemmin. Voit muuntaa tuloksen yli 21 luokkaan, mukaan lukien valuutta. On monia teemoja, joiden avulla voit tuoda hauskaa näytelmään.

Hinta: $2.99

ladata

8. Xmart-laskin

“Xmart Calculator” on melko yksinkertainen laskin Apple Watchillesi. Siinä on useita tieteellisiä toimintoja, jotka tekevät siitä erittäin hyödyllisen opiskelijoille. Se tallentaa kaikki laskelmat, joita voit käyttää myöhemmin uudelleen. Lisäksi voit etsiä laskuhistoriaa Spotlightin kautta ja jopa pystyä jakamaan tuloksen ystäviesi kanssa Facebookin, Twitterin kautta.

Hinta: $5.99

ladata

9. Laskin HD + Pro

Käyttäjäystävällisten ominaisuuksien perusteella "Calculator HD + Pro" voi olla paras panoksesi matematiikan tekemiseen nopeasti. Se tukee useita kumouksia, jotta voit laskea tarvittavalla vapaudella.

On oikean- tai vasenkätinen tila, joka tekee laskutoiminnosta uskomattoman helppoa. Voit vaihtaa välilyöntien välillä nopeasti. Sen avulla voit tulostaa AirPrintin kautta. Vielä parempi, se tukee myös Bluetooth-näppäimistöä.

Hinta: $3.99

ladata

10. DayCalc - muistilaskin

DayCalc sisältää sekä tieteelliset että tavalliset laskimet. Puhdas asettelu tekee laskentaprosessista helppoa. Tieteellisiä toimintoja on yli 30, mikä tekee siitä erittäin kätevän insinööreille.

Voit lisätä muistiinpanoja historiaan muistamaan tärkeät asiat helposti. Kun käytettävissä on 20 hyvännäköistä teemaa, voit antaa sille kasvojenkohotuksen heti.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Bottom Line

Hyväksytty, laskeminen kellon pienellä näytöllä ei ole yhtä mukavaa kuin iPhonessa. Nämä laskinsovellukset auttavat kuitenkin kiertämään tätä haittaa suuressa määrin.

Millä näistä laskinsovelluksista on paikka Apple Watchissasi? Kerro meille siitä kommenteissa.

Uusimmat viestit