Parhaat näppäimistöt iPhonelle laitteen ja näytön seuraamiseksi

Joku saattaa olla skeptinen avaimenlukijan asentamisesta laitteeseen vapaaehtoisesti. Emme yleensä halua nähdä tätä kaveria laitteellamme käynnissä olevien sovellusten joukossa, koska tällainen ohjelmointi liittyy perinteisesti haittaohjelmien vakoiluun, joka yrittää vaarantaa yksityisyytemme ja saada hallussamme salasanamme ja pankkitilisi tunnistetiedot.

Äskettäin keyloggingia käytettiin kuitenkin hyvin, ja sitä käytetään monissa seurantatyökaluissa. On olemassa erillisiä keylogger-ohjelmia sekä monipuolisia ohjaussovelluksia, joissa on esillä keylogger-vaihtoehtoja.

Mikä on näppäinlukija? Tämä on mikä tahansa ohjelmisto tai laitteisto, joka pitää kirjaa näppäilyistä. Ei niin kauan sitten, näppäinlukijat olivat yhteensopivia vain perinteisten näppäimistöjen kanssa. Kuitenkin myös kosketusnäytön näppäinlukijat ovat mahdollistuneet.

He käyttävät sitä:

  • Pidä kirjaa omasta laitteestasi, kun se on ulottumattomissa.
  • Seuraa alaikäisiä lapsia;
  • Seuraa yrityksen omistamia laitteita, jotka on myönnetty työntekijöille

Huolestuneet vanhemmat seuraavat joskus näppäinlukijoita seuraamaan lastensa verkkotoimintaa ja olinpaikkaa. Vaikka ohjelmisto, joka on suunniteltu estämään ja rajoittamaan pääsyä tiettyyn sisältöön ja sivustoihin, on olemassa, teknisesti tajuavat lapset voivat ohittaa sen (ja usein myös ohittaa), joten näppäinlukija näyttää olevan ainoa keino pitää sormi alaikäisen pulssissa verkkoelämä.

Joskus ihmiset asentivat näppäinlatausohjelmia suojaamaan puhelinta, jos he menettävät sen tai näkevät, kuinka muut käyttävät heille tilapäisesti annettua laitetta.

Työnantajat käyttävät joskus yrityksen omistamien iPhone- ja iPad-laitteiden näppäinlukijaa arvioidakseen työntekijän suorituskykyä ja varmistaakseen, että laitetta käytetään vain työhön liittyviin tehtäviin. Tällöin työntekijän on oltava tietoinen siitä, että näppäimistön kirjaaminen tapahtuu.

Vaikka et ajattelekaan näppäinlukijan asentamista laitteeseesi, sinun tulisi olla tietoinen mahdollisuudesta.

Lisäksi jotkut niistä voidaan piilottaa, joten sinulla voi olla sellainen omalla laitteellasi jo tietämättä. On aina parempi tietää, mitä saatat kohdata.

Parhaat näppäinlukijat iPhonelle ja iPadille

# 1. iKeyMonitor

iKeyMonitor on yksi parhaista keylogger-sovelluksista iPhonelle ja iPadille. Se ei vain kirjaa näppäinpainalluksia, vaan valvoo myös tekstiviestejä, WhatsAppia, puheluita, Facebookia, Twitteriä ja monia muita asioita. Kun olet asentanut laitteen, saat lokit sähköpostitse. Toimintojen katseluun ei tarvitse kirjautua mihinkään hallintapaneeliin tai verkkopalveluun.

Tämän sovelluksen ensisijainen käyttö on vanhemmille, jotka haluavat seurata lastensa toimintaa iDevice-laitteissa. Ne voivat myös rajoittaa tiettyjä asioita tarvittaessa. Sovellus ei ole käytettävissä ilmaiseksi, mutta sen mukana tulee kokeilujakso ennen kuin päätät ostaa sen.

Hinta: 49,99 dollaria kuukaudessa

Kokeile nyt

# 2. Pumpic iPhone Keylogger

Tämä näppäinlukija keskittyy vanhempien valvontatarkoituksiin, kuten suojaan verkkokiusaamiselta, verkkopetoilta, sekstikoinnilta ja muulta sopimattomalta verkkokäyttäytymiseltä molemmilta osapuolilta (lapsi ja heidän keskustelukumppaninsa). Näppäinlukijaominaisuus on osa Pumpic-ohjelmistoa, joka näkyy kohdelaitteessa, joten seuraamasi henkilö on tietoinen valvonnasta (se sisältää tekstiviestit, puhelut, verkko, sosiaaliset verkostot, kuvat ja videot, GPS-sijainnin ja monet lisää.)

Kohdelaitteesta kerätyt tiedot lähetetään ohjauspaneeliin, joka on valitsemasi laite.

Tärkein plus: monipuolisuus (kaukosäätimen vaihtoehdoilla, geo-aidat ja laitteen lukitseminen.)

Kokeile nyt

# 3. iKeyMonitor

Tämän avulla voit paitsi suojella lapsiasi myös paljastaa huijaavan puolison paljastamalla SMS- ja puhelulokit sekä chat-viestit useista suosituista sosiaalisista verkostoista (Facebook, Kik, WhatsApp, hangoutit jne.). GPS-seuranta on ominaisuus, joka voi myös olla hyödyllinen, jos kadotat puhelimesi. Kaikki lokit lähetetään sähköpostitilillesi (joten muista luoda sellainen paitsi puhelimessasi käytettävä).

Tärkein plus: saatavana useilla kielillä.

Löydä lisää osoitteesta iKeyMonitor.com

# 4. FlexiSpy

Tämä tarjoaa myös avainkortin vakoojaominaisuuksien joukosta, joka on melko laaja: tekstiviestit ja puhelulokit, sähköposti ja monet sosiaalisten verkostojen viestien seuranta, geo-aidat, puhelimen lukitseminen ja pyyhkiminen. Se on kuitenkin melko tyyris.

Tärkein plus: Extreme-versio tallentaa ympäröivät äänet ja puhelut.

Lue lisää osoitteesta FlexiSpy.com

# 5. XNSPY

Tämä on sovellus, joka tarjoaa yli 35 seurantaominaisuutta; enemmän kaikille muille sovelluksille samassa hintaluokassa. Vaikka sen yhteensopivuus on yksi sen vahvuuksista (tämän käyttämiseen ei tarvita vankilassa olevia iOS-laitteita), tottuu heti sen älykkääseen käyttöliittymään, joka on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen.

Se tarjoaa käyttäjille sekä perus- että edistyneitä ominaisuuksia. Jos haluat tarkastella vain yhteystietoja, puheluita ja tekstiviestejä, sen perusominaisuudet riittää sinulle. Mutta jos haluat saada lisätietoja, voit luottaa sen Ambient Recorder- ja Watchlist-ominaisuuksiin. Tarkkailulistan ominaisuudet antavat välittömät ilmoitukset tietyistä sanoista, paikoista, sijainneista ja jopa sähköposteista.

Ympärivuorokautisen online-tuen ja edullisten pakettiensa ansiosta Xnspy on ehdottomasti yksi tämän kategorian parhaista sovelluksista.

Tärkein plus: Saatavana sekä Androidissa että iPhonessa. Tukee uusimpia käyttöjärjestelmiä, kuten Android Oreo 8.0 ja iOS 11.

Lue lisää osoitteessa Xnspy.com

Vastuuvapauslauseke: Muista kuitenkin, että teknisesti havaitsematon valvontaohjelmisto voidaan luokitella valvonnaksi, joten varmista, ettet käytä sitä ilman toisen osapuolen suostumusta (paitsi jos kohdelaite kuuluu sinulle tai alaikäisille lapsillesi).

Tietoja kirjoittajasta: Jana Rooheart on sähköisen turvallisuuden asiantuntija ja ammattimainen bloggaaja. Hän asuu Kansas Cityssä perheensä kanssa ja työskentelee osa-aikaisesti.

Voit myös lukea:

  • Dr.Fone - virtuaalinen sijainti: väärennetty GPS-sijainti iPhonessa
  • Kuinka vaihtaa iPhonen GPS-sijaintia?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found