Parhaat iPhone 5s- ja iPhone SE -kotelot vuonna 2021

Selkeät iPhone 5s / 5 -kotelot ovat erinomaisia ​​tapoja suojata iPhonea vahingossa tapahtuvalta kolhuilta, teräviltä esineiltä, ​​jotka naarmuuntuvat näytöllä / takana, samalla kun he näyttävät edelleen viileät Apple-merkinnät iPhonen takana. Selkeät kotelot toimivat hyvin kaikissa kolmessa iPhone 5s -mallissa, mutta selkeiden koteloiden on oltava kevyitä, ja niiden on ehdottomasti oltava jonkin verran tukevia. Selkeä asia vain ulkonäöltään ei tarkoita paljoa. Jos haluat peittää iPhone 5s / 5 -puhelimesi selkeällä kotelolla, se on parempi olla vahva.

1. Spigen Ultra Hybrid

Spigenin Ultra Hybrid on helposti paras selkeä kotelo iPhone 5s / 5: lle. Siinä on kova polykarbonaattinen takalevy ja pehmeä TPU-runko. Sileä ja kumitettu runko tarjoaa mukavan otteen.

Ilmatyynytekniikalla Ultra Hybrid tarjoaa sertifioidun sotilastason suojauksen. Lähinnä kohotetun reunan takia kameralla ja näytöllä on tarvittavat suojaimet naarmuilta.

Lopuksi, aukot ovat riittävän tarkkoja, jotta voit helposti käyttää kaikkia portteja.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

2. Trianium Clear Tyyny

Kompaktin ja läpinäkyvän muotoilun omaava Trianium Clear Cushion -kotelo on laadukas kotelo. Se tarjoaa kaksi kerrosta suojaa iskuja vaimentavalla rungolla ja jäykällä selällä.

Kannessa on erityinen pinnoite naarmujen estämiseksi. Lisäksi korotettu reuna toimii luotettavana puolustajana sekä kosketusnäytölle että kameralle. Leikkausten osalta ne näyttävät olevan siistit, mikä mahdollistaa helpon pääsyn kuulokeliitäntään ja Lightning-porttiin.

USP: Iskuja vaimentava runko

Tutustu Amazoniin

3. JETech

JETech Clear Case esittelee muodonmukaisen hybridimallin. Jäykän PC: n ja pehmeän TPU: n sekoitus on antanut rakenteelle mahdollisuuden hajottaa iskuja.

UV-säteilyn ansiosta tämä läpinäkyvä kansi ei kellastu ajan myötä. Kun korotettu kehys suojaa näyttöä ja kameraa, se lupaa tarjota laitteellesi yleisen suojan.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita useista kiehtovista värivaihtoehdoista, kuten kulta, ruusukulta, harmaa, kirkas ja musta.

USP: Keltainen

Tutustu Amazoniin

4. Ailun

Tämä Ailunin selkeä kansi on erittäin joustava ja siinä on tyylikäs muotoilu. Kummallakin puolella olevat huulet suojaavat sekä kosketusnäyttöä että kameraa. Ja sileän rungon ansiosta kansi tuntuu erittäin tarttuvalta.

Ailun-läpinäkyvä kansi kestää myös naarmuja. UV-säteilyä kestävä materiaali ei myöskään anna sen menettää kirkkautta tai muuttua keltaiseksi. Leikkauksista puhuttaessa ne näyttävät olevan täydellisiä.

USP: UV-säteilyä kestävä materiaali

Tutustu Amazoniin

5. ULAK

Vielä yksi uskomattoman joustava ja ohut selkeä tapaus tässä yhteenvedossa. Se on myös veistetty korkealaatuisesta TPU- ja PC-materiaalista. Siksi kannessa on sileä tekstuuri, joka paitsi parantaa sen muotoilua, myös tarjoaa paremman pidon.

ULAK-läpinäkyvässä kannessa on myös UV-pinnoite, joka säilyttää kirkkauden pitkään. Kestävyydestä puhuttaessa kotelo voi kestää pudotuksia ja jopa taistella naarmuja helposti.

Kaiken lisäksi sinulla on neljä viehättävää värivaihtoehtoa, mukaan lukien kukka, laventeli, kulta ja kirkas.

USP: Sileä tekstuuri

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Uusimmat viestit