Parhaat yrityssovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Liikemies on kokopäiväinen johtaja, jonka on hoidettava tuhat asiaa ympäri vuorokauden. Siksi kenelläkään liikemiehellä ei ole varaa noudattaa 9–5 työaikaa, jos hänen on pysyttävä kilpailun edellä. Ja tässä tulevat esiin parhaat iPhonen yrityssovellukset! Eri tarpeet huomioon ottaen olemme valinneet sovellukset, joista voi olla valtava apu eri tehtävien yksinkertaistamiseen. Näiden tutkaasi sisältävien nykyaikaisten sovellusten avulla voit hoitaa yritystäsi suoraan sormenpäilläsi. Olipa kyse sähköpostien älykkäästä hallinnasta, projektien hallinnasta tai tehtävien suunnittelusta oikein, ne pitävät työnkulun synkronoituna korkean kysyntänne kanssa.

1. Smartsheet - projektinhallintasovellus

Projektinhallinta on ikävä tehtävä, joka vaatii ennakoivaa vaikutusta halutun tuloksen saavuttamiseksi. Projektinhallintasovellus on välttämätön, jotta voidaan seurata työntekijöiden määrää ja tarkistaa heidän työskentelemiensä projektien uusin tila.

Valitse Smartsheet, jotta voit hallita yritysprojektejasi sujuvasti. Tuhannen mailin etäisyydeltä voit pitää välilehden kaikista toimistosi tapahtumista. Lisäksi annat arvokkaat panoksesi liiketoiminnassa kaukaisesta paikasta.

Sovelluksen avulla voit myös liittää tiedostoja, asettaa hälytyksiä, tarkastella Gantt-kaavioita ja paljon muuta. Käytä mallineita, kuten projektisuunnitelma, myyntiputki, projektibudjetti, saadaksesi vaikuttavan ilmeen tehtäviisi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. QuickBooks

QuickBooksia pidetään yhtenä kirjanpitosovelluksista, ja se on suunniteltu poistamaan kaikki tilinhallinnasta aiheutuvat stressit. Sen avulla voit luoda ja lähettää ammattilaskuja ja arvioita asiakkaillesi.

Voit myös ottaa valokuvia kuiteistasi ja hallita päivittäisiä kulujasi. Seuraa maksuja ja kirjaa myyntiä. Sovelluksen avulla voit myös tarkastella kuluja luokittain. Lisäksi voit mukauttaa kaikki myyntilomakkeet nopeasti logollasi ja kentilläsi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Microsoft PowerPoint

Microsoftin PowerPoint on kiistatta suosituin esityssovellus kaikilla alustoilla. Mikä erottuu tästä sovelluksesta, on tuttu käyttöliittymä yhdessä helppokäyttöisten työkalujen kanssa. Siksi esitysten luominen ja muokkaaminen on melko yksinkertainen tehtävä.

Voit ihanteellisesti mukauttaa projektisi kestävän vaikutelman saamiseksi. Kun yhteistyötyökalu on aina alhaalla, pystyt työskentelemään saumattomasti tiimisi kanssa. Lisäksi tiedostosi tallennetaan automaattisesti OneDriveen turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden parantamiseksi.

Kaiken kaikkiaan PowerPoint tukee useita kieliä, kuten englanti, tšekki, tanska, hollanti, ranska, saksa, japani ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Google-kalenteri

Jos haluat suunnitella kokouksesi älykkäästi ja seurata niitä helposti, valitse "Google-kalenteri". Sovellus synkronoi tapahtumat automaattisesti Gmailista ja päivittää ne reaaliajassa. Se synkronoi kaikki aikataulut eri alustoilla, jotta voit pysyä synkronoituna niiden kanssa.

Onko sinulla mitään tavoitetta? Aseta se ja tämä tehokas sovellus auttaa sinua saavuttamaan sen. Voit myös luoda muistutuksia varmistaaksesi, että kaikki tekemäsi asiat suoritetaan hyvissä ajoin ennen määräaikaa.

Älykkäiden ehdotusten ansiosta se tekee aikataulusta nopean asian. G-Suiten avulla voit muodostaa yhteyden ja tehdä yhteistyötä kollegojesi kanssa helpommin.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Kipinä

Totuuden puhuminen; Spark on älykkäin sähköpostisovellus, jota olen kokeillut. Sovelluksella on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä ja sen avulla on helppo hallita sähköposteja. Saapuneet-kansion avulla voit nopeasti käyttää tärkeitä viestejä ja päästä eroon tarpeettomista.

Se luokittelee sähköpostisi henkilökohtaisiksi, ilmoituksiksi ja uutiskirjeiksi. Yksi tämän sovelluksen merkittävä piirre on, että sen avulla voit luoda sähköposteja tiimisi kanssa. Aikoina, kun haluat kaikkien mielipiteiden olevan täysin mukana, tämä yhteistyöominaisuus on erittäin kätevä.

Ajoitat myös viestien lähettämisen myöhemmin. Lisäksi tämä älykäs sähköpostisovellus tukee useita pilvipalveluja, kuten Dropbox, Box ja iCloud Drive

Hinta: Vapaa

ladata

6. Evernote

Evernote on helposti paras muistiinpano, joka ottaa sovelluksen iOS: lle. Mikä tekee siitä niin kätevän liikemiehille tai jokaiselle, joka haluaa yksinkertaistaa muistiinpanojen tekemistä, on helppokäyttöiset ominaisuudet.

Voit tehdä muistiinpanoja, liittää valokuvia, asettaa muistutuksia, luoda luetteloita, keskustella ja tehdä enemmän sen kanssa. Laitteen kameran avulla skannat ja järjestät paperidokumentit, käyntikortit, käsinkirjoitetut muistiinpanot ja piirustukset. Aseta muistutuksia varmistaaksesi, että et tee tärkeitä toimintoja.

Voit luoda esityslistaa, kirjoittaa muistioita ja valmistella vaikuttavia esityksiä. Lisäksi merkitset asiakirjat kommentteineen ja ajatuksineen tiimikokouksissa.

Hinta: Vapaa

ladata

Näytä lisää iPhonen tuottavuussovelluksia

7. Pikanäppäimet

"Pikakuvakkeet" on juuri se, mitä haluaisit hallita tehtäviäsi ilman vaivaa. Se on henkilökohtainen automaatiotyökalu, jonka avulla voit vetää ja pudottaa mitä tahansa toimintojen yhdistelmiä suorittaaksesi työn sujuvasti.

Koska sovelluksessa on yli 200 toimintoa, pystyt käsittelemään vaivattomasti yhteystietoja, kalenteria, karttoja, musiikkia, valokuvia, kameraa, muistutuksia, Safaria, AirDropia, Twitteriä, Facebookia ja muuta.

Voit luoda mahtavia GIF-tiedostoja viestien piristämiseksi. Lisää aloitusnäytön kuvake soittaaksesi rakkaasi heti. Yhdellä napautuksella saat ohjeet lähimpään ravintolaan. Lue lisää Pikakuvakkeet-sovelluksen käytöstä iPhonessa tai iPadissa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Asiat 3

Huippuluokan tehtävähallintasovellus on välttämätön liikemiehelle. Päivän aikana liikemiehen on suoritettava useita tehtäviä, ja Things 3: n kaltaiset sovellukset voivat varmasti parantaa hänen tuottavuuttaan.

Voit luoda projektin tavoitteillesi ja lisätä tärkeät vaiheet niiden saavuttamiseksi. Mukavuutesi perusteella ryhmität projektisi. Tänään-luettelon avulla voit selvittää, mitä sinun on tehtävä tänään. Tunnisteiden avulla voit mukauttaa tehtävänne parhaiten tarpeidesi mukaan.

Hinta: $9.99

ladata

Näytä lisää iPhonen tehtävienhallinnan sovelluksia

9. MailChimp

Ajattelitko sähköpostimarkkinoinnista tehdä sujuvampaa? MailChimp on se, jota sinun pitäisi käyttää luomaan ja seuraamaan sähköpostikampanjaa tuotteelle tai palvelulle niin moitteettomalta kuin ikinä haluaisit. Voit hallita luetteloa, lisätä uusia tilaajia, lähettää kampanjoita ja tarkastella raportteja.

Luo sensaatiokampanjoita valitsemalla joistakin ennalta määritetyistä malleista. Sisällönhallinnan avulla voit lisätä nopeasti tuotekuvia tai antaa parempaa tarjouksellesi. Voit luoda usean käyttäjän tilin ja vahvistaa kullekin tilille käyttöoikeustason. joten koko tiimi voi työskennellä MailChimpissä onnistuneen postikampanjan toteuttamiseksi. Voit myös lukea mielenkiintoisia juttuja verkkokaupan perustamisesta.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Nextiva-sovellus

Nextiva-sovellus on valmis antamaan sinun hallita yhtenäistä viestintäratkaisua. Voit lähettää pikaviestin, soittaa ääni- / videopuheluita asiakkaidesi kanssa.

Pääset käyttämään yrityksesi puhelintilin tietoja ja päivität ne vaivattomasti suoraan käden ulottuvilla. Älykäs käyttöliittymä ja siistit ominaisuudet tekevät sovelluksesta erittäin keskeisen tärkeän liikemiehille.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Logo Maker

Erinomainen logo kertoo yrityksesi tai tuotteidesi määrän. Logo Makerin avulla voit luoda sensaatiomaisia ​​logoja, kuvakkeita, symboleja, julisteita viettämättä paljon aikaa. Sovellus koostuu yli 100 muokattavasta mallista, joiden avulla voit valmistaa hienoja julisteita tai logoa vaivattomasti.

On olemassa useita kehittyneitä työkaluja, joiden avulla voit muokata luovuuttasi parhaan mielesi mukaan. Yli 100 käytettävissä olevan fontin avulla voit veistää vaikuttavan typografisen kuvituksen.

Lisäät myös logoihisi peittokuvia niiden ulkonäön lisäämiseksi. Ei siinä kaikki; voit valita 100 taustasta julisteen ja kortin tekemiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Vesileimavalokuva

Käytä tätä yksinkertaista, mutta erittäin tehokasta sovellusta vesileiman lisäämiseen valokuviin, jotta voit paitsi rakentaa brändiäsi myös tarjota olennaisen suojan valokuvillesi verkossa. Voit lisätä valokuviin mukautettuja yksilöllisiä logoja, allekirjoituksia ja monia muita muotoiluelementtejä brändin mainostamiseksi.

Laaja kirjasinten, leikekuvien ja värien kirjasto; luot oman vesileiman. Kehittyneen tekstityökalun avulla voit luoda upeaa typografista taidetta tuotemerkillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

13. Zoho - CRM-sovellus

Asiakkaiden täydellinen hallinta ja tyytyväisyyden ylläpitäminen on erittäin tärkeää liiketoiminnalle. Zohon avulla iOS-laitteellasi voit hallita asiakkaitasi ja huolehtia heidän jatkuvasti muuttuvista kiinnostuksen kohteistaan ​​vaivattomasti.

Saat offline-käyttöoikeuden asiakastietoihin, kun et ole matkapuhelinverkon peittoalueella. Pääset myös yhteystietoihin, tileihin, liideihin, tehtäviin, tapahtumiin, puhelulokkeihin, toimittajiin ja CRM: ään tallennettuihin tuotteisiin. Voit myös muokata ja poistaa tietueita helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

Näytä lisää CRM-sovelluksia iPhonelle

Tässä kaikki tältä erää!

Suosikki yrityssovelluksesi?

Mikä näistä erittäin käyttäjäystävällisistä sovelluksista on kiinnittänyt silmäsi? Oletko valinnut jonkun suorittamaan tietyn tehtävän helpommin? Olisi mahtavaa tietää valinta. Minusta kaikki nämä iOS-yrityssovellukset erottuvat, koska ne tarjoavat sinulle tarvittavan mukavuuden hallita tehtävääsi. Lisäksi ne on optimoitu optimoimaan ylivoimainen käyttöjärjestelmä.

Älä missaa:

  • Paras logon luoja iPhone ja iPad -sovellukset
  • iPhone- ja iPad-sovellukset vesileiman lisäämiseen valokuviin
  • Parhaat CRM-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat projektinhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille

Tykkäätkö viestistämme? Voit vapaasti ampua arvokasta palautettasi kommentteihin.

Uusimmat viestit