Parhaat iPhone 6 -kotelot vuonna 2021

IPhone 6 on tietysti erittäin ohut laite - se on ohuempi kuin iPhone 5 / 5s, ja ohuimpien älypuhelinten luettelossa se on lähellä huipua. Vaikka jotkut ihmiset haluavat kääriä iPhone 6: nsa tavallisissa tapauksissa (jotka lisäävät irtotavaraa ja voittavat ohuen iPhonen tarkoituksen), jotkut muut haluavat olla erittäin nirsoita ja mennä erittäin ohuisiin iPhone 6 -koteloihin.

# 1. JETech

JETech tunnetaan ohuiden iPhone-koteloiden valmistuksesta. Parasta tässä tapauksessa on se, että se suojaa iPhoneasi, vaikka se on ohut. PC- ja TPU-materiaalista valmistettu suojakuori pitää iskut ja pudotukset poissa iPhone 6: sta. Tämän kotelon hiilikuiturakenne antaa tukevan otteen laitteeseesi.

Jotta naarmut eivät vahingoittaisi puhelimesi näyttöä, JETech on nostanut kehykset, jotka pitävät näytön korotettuna, kun asetat puhelimen kuvapuoli alaspäin. Lisäksi tämä tapaus on 100% yhteensopiva näytönsuojan kanssa.

USP: Naarmuuntumisen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 2. CrayKotelot

Miksi tehdä kompromisseja tapauksissa, jotka eivät sovi tyyliisi, kun voit saada mukautetun? CrayCasesilla on upea valikoima malleja selkeistä koteloista painettuihin. Hienoa on, että voit lisätä nimesi tai mukautetun tekstisi koteloihin haluamallasi fontilla ja tyylillä.

Haluatko nimikirjaimet vai koko nimen, saat kaiken vain muutamalla napsautuksella. Lisäksi tuotemerkki lupaa toimittaa 24 tunnin sisällä, joten sinun ei tarvitse odottaa yhtä kauan. Suojauksen suhteen älä hämää sen kevyt ja ohut profiili, kotelo tarjoaa erinomaisen naarmuuntumisen ja lyhyen pudotuksen suojan.

USP: Mukautettu sinulle

Katso CrayCases

# 3. elago Slim Fit 2

elago Slim Fit 2: ssa on matala profiili, joka sopii tiukasti iPhone 6: een. Kotelo tarjoaa tarkkojen aukkojen kautta suoran pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin. Luistamaton mattapinta tarjoaa paremman pidon. Kun kaikki ovat niin ohuita, kotelo voi absorboida iskuja. Ennen kaikkea Slim Fit 2 -kotelossa on 16 värivaihtoehtoa.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. KUMEEK

Jos haluat, että tyylikäs suojus ei vain sovi tiiviisti älypuhelimen ympärille, vaan tarjoaa myös paremman pidon, kokeile KUMEEKia. Kansi on valmistettu nestemäisestä silikonikumista ja urheilullinen melko sileä.

Toinen tämän iPhone 6: n ohuen kuoren merkittävä piirre on pehmeän mikrokuituliinan sisustus. Seurauksena on, että se kestää hieman paremmin shokkia.

Sekä kameralla että näytöllä on tarvittavat suojavarusteet korotetun reunan ansiosta. Kaiken lisäksi KUMEEK sisältää myös muutamia värikkäitä värivaihtoehtoja.

USP: Paljon parempi pito

Tutustu Amazoniin

# 5. TORRAS

TORRAS esittelee kadehdittavan ohutta muotoilua. Matta ulkopinta, kotelo näyttää erittäin vaikuttavalta. Siinä on neljä kerrosta pinnoitetta, joka pitää sen tyylikkyyden elossa pitkään. Kova muovi kestää pieniä putoamisia. Tässä ohuessa kotelossa on kuusi värivaihtoehtoa, kuten sininen, samppanjakulta, punainen, avaruusmusta, laivastonsininen ja ruusukulta.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

#6. PowerBear

Jos haluat saada kannen, joka on valmistettu nestemäisestä silikonigeelistä pitoa varten, tarkista tämä PowerBearin tarjous. Olla melko pehmeä; ulkopuoli tuntuu uskomattoman mukavalta, mutta antaa myös tyylikkään ilmeen älypuhelimelle.

Mutta pystyykö tämä tapaus suojaamaan iPhoneasi iskuilta? Pääasiassa sileän mikrokuituliinan ansiosta se voi absorboida pienen äänenvoimakkuuden. Lisäksi kotelo voi myös estää sormenjälkiä pitämään eleganssin ennallaan.

USP: Sormenjälkiä kestävä

Tutustu Amazoniin

# 7. Spigen Thin Fit

Spigenillä on pari ohutta koteloa iPhone 6: lle, mutta siellä on Thin Fit, joka näyttää siistiltä.

Koteloissa on mattapinta (hyvä pito), uretaanipinnoite kellastumisen / värimuutosten välttämiseksi. Valittavana on neljä värivaihtoehtoa (Thin Fit -kotelossa). Molemmat tapaukset sopivat täydellisesti; aukot on tehty siististi.

Valittavana on kahdeksan värivaihtoehtoa.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. CellEver

CellEverillä ei ole ylimääräistä tyylikästä muotoilua, toisin kuin jotkut sen kollegat. Mutta mikä tekee siitä hieno veto on kyky suojata älypuhelin putoamisilta ja naarmuilta lisäämättä tarpeetonta irtotavaraa. Ja tämä erottaa sen useimmista muista ohuista tapauksista.

Kaksikerroksinen muotoilu tekee todellisen eron, kun haluat tarjota laitteellesi luotettavan suojan. Puolustuskertoimen lisäksi aukot näyttävät olevan kohdalla, joten sinulla on nopea pääsy laitteeseesi. Lisäksi CellEver on saatavana useina kirkkaina väreinä, kuten vaaleanpunainen, punainen, minttu ja paljon muuta.

USP: Kaksikerroksinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. Spigen nestemäinen ilma

Ensinnäkin: "Nestemäisellä ilmalla" ei ole kadehdittavaa tyylikästä muotoilua silmien pysäyttämiseksi. Se ei myöskään anna älypuhelimesi loistaa läpi. Joten, miksi sinun pitäisi harkita sille mahdollisuuden antamista?

No, jos haluat paremman otteen ja luotettavan suojan iskuilta lisäämättä mitään irtotavaraa, Liquid Air olisi parempi tarjous.

Kotelo on veistetty pehmeästä ja joustavasta TPU: sta. Lisäksi siinä on kuvioitu ulkopinta, joka sopii täydellisesti kämmenellesi.

USP: Kuvioitu pito

Tutustu Amazoniin

# 10. ACMBO

Aikoina, kun haluat iPhonen sovittavan tyyliisi, ACMBO: n kaltainen tapaus näyttää olevan ihanteellinen valinta. Kotelossa on kestävä PC-kuori ja urheilumatta.

Metallirakenteen ansiosta se näyttää silmille miellyttävältä. Lisää siihen Apple-logon erityinen aukko, ja sinulla on tyylikäs puku.

Yksi merkittävä piirre ACMBO-kannessa on sormenjälkien estotoiminto. Kaiken lisäksi nelivärivaihtoehdot (ruusukulta, punainen, musta ja kulta) sopivat hyvin älypuhelimesi kanssa.

USP: Mattaviimeistely

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Huolimatta niin ohuista, nämä ohuet kotelot ovat erittäin kestäviä. Niihin voidaan luottaa pitämään naarmut ja jopa kestämään pieniä kolhuja. Liukastumisen estävä muotoilu antaa heille paremman pidon.

Minkä ohuen kotelon olet valinnut iPhone 6: lle? Olisin iloinen voidessani tietää sen nimen sekä ominaisuudet, jotka ovat voittaneet sinut.

Voit myös haluta katsoa:

  • Parhaat iPhone 6 -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 -telineet
  • iPhone 6 Lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found