Twelve South Journal iPad Pro 12,9 tuuman ja 11 tuuman kotelot

Kun Apple lanseerasi 12,9-tuumaisen iPad Pron, sosiaalisessa mediassa käytiin keskustelua koosta. Tekniikan jättiläinen ilmoitti kuitenkin selvästi, että se oli tarkoitettu taiteilijoille ja luovaan klikkiin kuuluville ihmisille. Ne, jotka haluavat maalata, piirtää ja piirtää, haluavat käyttää tätä plus-kokoista iPadia. Kun laite sai julkisen hyväksynnän, kriitikot kielenkäynnistivät kotelot ja kannet. Onneksi jotkut valmistajat loivat parhaat tablettikotelot tälle tabletille.

Mutta klassisessa tapauksessa (hups, vanha tapani käyttää sanaa) jouduimme odottamaan, kunnes Kaksitoista etelää julkaisi lehden. Nyt tässä on todella ylellinen ja hienostunut pala, joka on valmistettu aidosta nahasta. Kun asennat laitteen tähän nahkakoteloon, olet varma, että korkealaatuiselle iPadille ei voi olla parempaa vaihtoehtoa.

Twelve South Journal -tapausiPad Pro 12,9 tuuman ja 11 tuuman

Toisin kuin iPad Pro: n BookBook-kotelo, tällä on ammattimaisempi muoto houkutella ammattikäyttäjiä. Lisäksi tässä Journal-asiassa on nykyaikainen vetoomus, joka erottaa itsensä muista Twelve Southin tekemistä vintage-tapauksista.

Tyyli

Yksinkertaisuuden säännöt ylhäältä alas. Kuten muutkin Twelve Southin Apple-lisävarusteet, myös tässä kotelossa on yksinkertainen muotoilu. Vaikka BookBook luo tabletillesi näennäiskirjan, Journalilla ei ole muuta tarkoitusta kuin lisätä tyyli yksinkertaisimmalla tavalla. Se on hyvin sopusoinnussa Applen filosofian kanssa pitää asiat yksinkertaisina mutta tyylikkäinä.

Pysyäkseen konjakin varjossa tässä tapauksessa, Twelve South lisää saman värin kahdelle vetoketjulle. Joten kun laitat tämän lehden pöydälle, se näyttää puhtaalta konjakilta. Tämä koskematon kauneus on yksi tämän tapauksen räikeistä piirteistä. Kukaan ei voi unohtaa premium-tablettiasi, kun hän kävelee ohi.

Kenelle tapaus tehtiin

Opiskelija ei todellakaan halua laittaa iPad Prota tähän lehteen. Tarkoituksena ei ole paljastaa persoonallisuuttasi karkeasti; ihmiset, jotka kuuluvat yhteiskunnan ylempiin kerroksiin, eivät halua huutaa muita. Päinvastoin, ne kannustavat katsojia aloittamaan kuiskauskampanjan heitä vastaan. Jos uskot, että ammatillinen käyttäytymisesi puhuu enemmän kuin sanasi, tämä tapaus on sinulle.

Kun avaat kotelon, vasemmalta löytyy mikrokuitutasku; tämän alle voit laittaa näppäimistön tai muita asiakirjoja. Huomaa, että pussi ei ehkä hyväksy mitään isoa tavaraa, kuten lompakkoasi tai edes iPhonea. Kotelo on suunniteltu tarkasti kiinnittämään Apple Pencil magneettisesti oikealle puolelle, mikä ei estä sinua vetämästä ja avaamasta koteloa sujuvasti.

Toiminnallisuus

Sisempi kuori (tai muovilokero) ei ole irrotettavissa, mutta voit aina säätää sen useisiin kulmiin katsellaksesi visuaalista sisältöä iPad Prossa. Huomattava ominaisuus on muovialustan alla oleva kiila. Voit kirjoittaa sähköposteja ja asiakirjoja sisäänrakennetulla näppäimistöllä. Lisäksi sama kiila antaa sinulle mahdollisuuden vapauttaa luonnostesi ja maalauksesi.

Näyttöteline auttaa sinua katsomaan videoita ja elokuvia sekä lukemaan e-kirjoja iPad Prolla. Älä missaa sitä takakansiikkunaa, jolloin voit napsauttaa kauniita kuvia ja 4K-videoita iPadissasi.

Vahvuus

Twelve South käyttää ulkokannessa aitoa nahkaa, joka suojaa iPadiasi päivittäiseltä kulumiselta. Laitteesi on melko turvallinen kuudesta sivusta tämän kotelon sisällä. Sisempi kuori halaa tiukasti iPadiasi, koska et voi liikuttaa sitä kevyellä hälinäöllä. Käyttäjien voi kuitenkin olla hieman vaikeampaa poistaa iPadin puhdistamiseksi.

Mitat

  • Syvyys: 19,1 mm (0,75 tuumaa)
  • Leveys: 9,5 tuumaa (241 mm)
  • Pituus: 12 tuumaa (304 mm)
  • Paino: 25,75 unssia (0,73 kg)
  • Sisätasku: 11 tuumaa x 8,5 tuumaa x 0,25 tuumaa

Tuomio

Luovat ihmiset arvostavat varmasti tämän Journal-tapauksen ammattitaitoa. Jos hinta ei ole rajoitus, tämä tapaus on paras valinta. Se on ylellinen, tyylikäs ja vahva - kolme ominaisuutta, joita iPad-käyttäjä etsii.

Hinnoittelu

  • Twelve South Journal (11 tuumaa): 99,99 dollaria
  • Twelve South Journal (12,9 tuumaa): 119,99 dollaria

Osta nyt

Voit myös tutkia:

  • Paras iPad Pro -kynä
  • Parhaat iPad Pro -sovellukset

Haluatko ostaa tämän iPad Pro Journal -kotelon Twelve Southilta? Jaa palautteesi meille alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit