Edulliset iPhone XR -kotelot vuonna 2021

Jos budjetti ei ole tiukka tai rajoitettu tietyllä hinnan palomuurilla, parhaiden iPhone XR -koteloiden löytämisen pitäisi olla melkein kakkukävely sinulle. Mutta entä jos et halua ylittää tietyn matkan ja haluat silti hankkia sopivan parin älypuhelimelle? Seuraava kokoelma edullisia iPhone XR -koteloita (alle 15 dollaria) on sinulle.

Millainen kansi on kävellyt alla olevaan pyöristykseen? Olemme valinneet useita halpoja koteloita iPhone XR: lle erilaisten vaatimusten perusteella. Tämän edullisten kuorien valikoiman tulisi auttaa löytämään kristalli läpinäkyvästä, ohuesta puvusta hienostuneisiin lompakkokoteloihin, jotta voit löytää ihanteellisen kumppanin älypuhelimeesi rikkomatta pankkia!

 1. Silkki
 2. Spigen
 3. CASEKOO
 4. V VRS-suunnittelu
 5. RANVOO
 6. VIVIBIN
 7. NeWisdom
 8. Crosspace
 9. ESR
 10. FLY HAWK

1. Silk Wallet Slayer Vuosikerta 1

Jos minimalistinen lompakkokansi on aivan tavoitteen päällä, “Silk Wallet Slayer Vol. 1 ”pitäisi olla turvallinen veto iPhonellesi. Kotelo on kompakti ja siinä on kuvioidut sivut paremman otteen takaamiseksi.

Takana olevaan piilotettuun paikkaan mahtuu enintään kolme korttia ja myös rahaa. Se toimii tehokkaasti myös langattomien laturien kanssa.

Ulkopuoli on tarpeeksi hyvä vastustamaan pieniä iskuja. Lisäksi löydät tämän vaikuttavan halvan lompakkokotelon iPhone XR: lle joissakin kivaisissa väreissä, kuten punainen rover, musta, sininen ja paljon muuta.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

2. Spigen Thin Fit

Ohut kotelo, joka on yhtä tyylikäs kuin Spigen Thin Fit, kannattaa antaa mahdollisuus. Napsautettavalla rakenteella on tärkeä rooli tämän kannen sovittamisessa tiiviisti XR: n ympärille.

Parasta tässä tapauksessa on upotettu metallilevy, joka auttaa sitä soittamaan hienosti auton magneettikiinnikkeillä. Jos haluat käyttää älypuhelinta handsfree-tilassa ajaessasi, sinun tulisi palvoa tätä toimintoa.

Toinen tärkeä asia tässä tapauksessa on, että magneettilevy ei estä langatonta latausta. Lopuksi, tämä edullinen tapaus tulee vain muutamassa värivaihtoehdossa, kuten musta ja grafiittiharmaa.

USP: Upotettu metallilevy

Tutustu Amazoniin

3. CASEKOO

Ohut tapaus ”CASEKOO” on valinnut suurimman osan välttämättömistä ruuduista. Kannessa on muotoiltu muotoilu, jossa on tarkat aukot, mikä varmistaa, että sinulla ei ole ongelmia kameran, kaiuttimen ja porttien käytössä.

Matta optinen rakenne tuntuu todella mukavalta ja tarjoaa myös paremman pidon. Tarkista yhden kameran korotettu rengas ja etuhuuli, joka nostaa näytön pois pinnalta.

Naarmuilta suojaamisen lisäksi CASEKOO on saatavana kolmella suloisella sävyllä - mustana, sinisenä ja jatkuvasti kuumana punaisena.

USP: Matta optinen rakenne parantaa pitoa

Tutustu Amazoniin

4. V VRS-suunnittelu

Miksi et antaisi iPhone XR: n esitellä sen kauniita ulkonäköä? Sinä arvasit sen! Puhun älypuhelimen esittämisestä selkeän tapauksen, jotta se voi paljastaa viehätyksensä elanilla.

V VRS Design on keksinyt erittäin joustavan läpinäkyvän kotelon. Pehmeällä TPU-materiaalilla kansi tuntuu mukavalta käsissä ja pitää myös naarmuja. Painikkeet ovat sileitä ja napsauttavia. Lisäksi V VRS Design -kotelo tukee myös langatonta latausta.

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

5. RANVOO

Joten, sydämesi kilpailee tyylikästä profiilia? “RANVOO” on saanut lupauksen olla tyylikäs ohut kuori iPhonellesi.

Tässä edullisessa kotelossa on neljä kerrosta pinnoitetta naarmujen ja sormenjälkien estämiseksi hieman tehokkaammin. Lisäksi ulkopinta on saanut tarttuvan tunnelman, mikä tekee kätevästä pitää kiinni suuren näytön älypuhelimesta.

Kameran ylimääräinen suojaus ja langattoman latauksen yhteensopivuus tekevät siitä paremman tarjouksen jokapäiväiseen käyttöön. Ei siinä kaikki; kolme värivaihtoehtoa, kuten musta, sininen ja punainen, näyttävät houkuttelevilta.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. VIVIBIN

Aika näyttää erottuvalta! VIVIBIN-urheilun kiehtova marmorikuvio, joka näyttää niin houkuttelevalta.

Pehmeä silikonimateriaali ja kompakti muotoilu auttavat suojaa sopivaksi iPhoneen. Kun painikkeet tarjoavat parempaa palautetta ja aukot ovat paikallaan, sinulla ei ole valituksia.

Lisäksi näytöllä on etureunan muodossa ylimääräinen suojakerros, joka estää sen naarmuuntumisen.

USP: Marmorikuvio

Tutustu Amazoniin

7. NeWisdom

Haluatko mennä vähän omituiseen? NeWisdom-puupäällyste on vintage-muotoilu, jonka pitäisi miellyttää realistista makua.

Aidon puun ulkopinta on erittäin sileä ja tarjoaa liukastumisen. Sisältyy kumitetun sisäkuoren kanssa; tämä edullinen puukotelo voi absorboida iskuja.

Aukoista puhuttaessa ne näyttävät olevan erittäin tarkkoja, jotta satamien käytössä ei ole kipua. Vielä parempi, NeWisdomilla on luotettava 24 kuukauden takuu.

USP: Kumipäällysteinen sisävaippa

Tutustu Amazoniin

8. Ristitila

Crosspace on keksinyt kauniin lompakkokotelon. Mikä on kiinnittänyt silmäni tähän kanteen, on jopa yhdeksän korttipaikkaa. Jos haluat kuljettaa niin monta korttia ja haluat toimivan lompakon kannen, siirry tähän.

PU-nahkainen ulkokuori iskunkestävällä kotelolla tekee Crosspacesta erittäin kestävän. Siinä on myös piilotettu tasku, jossa käteinen voi palauttaa turvallisesti.

Rannehihnalla voit kantaa koteloa tyylikkäästi. Värivaihtoehdoista on neljä vaihtoehtoa: musta, punainen, sininen ja ruusukulta.

USP: 9 korttipaikkaa

Tutustu Amazoniin

9. ESR Yippee

Nestemäisestä silikonista valmistettu ESR Yippee kuuluu aidan hienostuneelle puolelle. Mutta voit luottaa tähän ohut kuoreen suojaamaan iPhone XR: täsi säännölliseltä kulumiselta.

Mikrokuituvuoren ansiosta kansi estää naarmut. Kun ulkopinta tarjoaa mukavan pidon, 6,1-tuumaisen älypuhelimen kantaminen ei ole hankalaa.

Porttien, kaiuttimien ja mykistyskytkimen aukot näyttävät olevan tavoitteessa. Ja kyllä, saat myös houkuttelevia sävyjä oikean Yippee-laitteen valitsemiseksi laitteellesi.

USP: Nestemäinen silikonimateriaali

Tutustu Amazoniin

10. FLY HAWK

“FLY HAWK” on pohjustettu ihmisille, jotka ihailevat ultrakompaktia lompakkokoteloa. Se on valmistettu PU-nahasta ja esittelee hienostunutta ammattitaitoa. Muutama korttipaikka takana varmistaa, että voit kuljettaa luotto- ja henkilökorttejasi turvallisesti.

Suojauksen suhteen sinun ei pitäisi odottaa liikaa tältä ohuelta kannelta. Pehmeä tekstuuri voi vähentää tahattomia luiskaantumisia. Tarjolla on jopa kuusi väriä, sopivimman FLY HAWK -valinnan valitseminen ei saisi olla iso kysymys.

USP: Erittäin kompakti lompakkokotelo

Tutustu Amazoniin

Ja tämä on yhteenveto tästä iPhone XR: n edullisten koteloiden yhteenvedosta!

Mikä on sinun suosikkisi?

Kuten aina, olisimme iloisia saadessasi tietää valintasi. Joten älä unohda ajatuksiasi ja pitämiäsi asioita yllä olevissa kohtuuhintaisissa kannissa.

Voit myös tutkia:

 • Parhaat iPhone XR -jalustakotelot
 • Kestävät iPhone XR -kotelot
 • Parhaat iPhone XR -hihnat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found