Parhaat pyörätelineet iPhone Xs Maxille ja iPhone XR: lle vuonna 2021

Pyöräily on yksi ensimmäisistä kuntoilutoiminnoista, joita teen aamulla. Koska haluan tutkia uusia reittejä, käytän Apple Mapsia uusimmalla iPhonellani. Jos ihmettelet, kuinka voisin pitää silmäni kartoissa, anna minun selvittää ihmeesi. Pyöränpidikkeen avulla laitan iPhonen tukevasti ohjaustankoon. Haluatko tarkistaa polkupyörän ylimmän puhelimen pidikkeen? Selaa tätä luetteloa parhaista iPhone Xs Max-, XS- ja iPhone XR -pyörätelineistä.

1. Vaeltaa

Roam on toinen yleinen pyöräteline tässä luettelossa. Kuten nimestä voi päätellä, sen avulla voit matkustaa polkupyörällä, moottoripyörällä, mönkijällä tai maastopyörällä. Se mainostetaan markkinoiden kestävimmäksi puhelinpidikkeeksi.

Käyttäjien odotusten täyttämiseksi Roam on suunnitellut tämän kiinnikkeen kovasta muovimateriaalista ja silikoniverkosta. Koska materiaali venyy jopa neljä kertaa, voit helposti asentaa suuren iPhonen.

Polkupyörien ja moottoripyörien lisäksi voit käyttää tätä kiinnikettä myös lastenrattaiden ja ruohonleikkureiden kahvoihin.

USP: Suurin kiinnike

Tutustu Amazoniin

2. ASENNA

INSTENin puhelimen pidike antaa iPhonen 360 asteen pyörimisen kokea mukavimman sijainnin. Ensiluokkaisen laitteesi turvallisuuden lisäämiseksi INSTEN tarjoaa pehmustetun selkänojan ja kahvat, jotka vaimentavat puhelimesi iskuja aiheuttavien iskujen.

Olitpa polkupyörällä tai moottoripyörällä, iPhone on aina lähellä. Tämän kiinnikkeen silikoninauhat ja säädettävät kiinnittimet pitävät iPhonea tukevasti paikallaan. Pyörän ja moottoripyörien lisäksi voit asentaa tämän kiinnikkeen rattaisiin ja juoksumattoihin.

USP: Pehmustettu selkä

Tutustu Amazoniin

3. MoKo

MoKo on tunnettu iPhone-lisävarustemerkki, joka valmistaa useita tukevia tuotteita. Tämä pyöräteline erottuu luettelossa korkealaatuisesta materiaalista. MoKo on käyttänyt POM-materiaalia polkupyörän alustaan ​​ja putkikiinnittimeen. Puhelimen kiinnittimen pohjalle tuotemerkki on käyttänyt PC: tä.

Kestävyyden lisäämiseksi MoKo on lisännyt liukastumista estävän kumin ja ruuvit ruostumattomasta teräksestä. Voit asentaa tämän kiinnikkeen polkupyörääsi, moottoripyöriisi, vauvan rattaisiin, pöytiin, tuoleihin ja muihin varusteisiin.

USP: Putoamisen estävä nauha

Tutustu Amazoniin

4. Visnfa

Visnfan pyöräteline tarjoaa vakauden iPhonellesi polkupyörällä ajaessasi. Tämä vahvasti rakennettu kiinnike kestää 3 kiloa painoa, ja ehkä siksi se voi pitää puhelimesi vakaana, vaikka ajoisitkin portaita pitkin.

Tämä pyöräteline on poistanut kaikki testit kuormituksen, vakauden ja tärinän suhteen. Täydellinen pala kaikille pyöräilijöille - nuorille tai vanhoille. Sen yleinen yhteensopivuus hyväksyy iPhone Xs, iPhone Xs Max tai iPhone XR -kokosi.

USP: Automaattinen lukitus

Tutustu Amazoniin

5. IPOW

IPOW on keksinyt kaksi silikonipaperinauhaa, joita voit käyttää keskenään. Tämä tuote tarjoaa vahvan otteen ja suojaa puhelinta kaikkiin suuntiin. Voit olla varma, että puhelimesi ei putoa pyörästä.

Tärinän vähentämiseksi ajon aikana IPOW on käyttänyt kiinnittimiin pehmeitä kumilinjoja; nämä kumilinjat voivat myös välttää naarmuja puhelimesi pinnalla.

USP: Pehmeät kumilinjat

Tutustu Amazoniin

6. MORPHEUS LABS

Toisin kuin useimmissa silikonikääreisissä polkupyörätelineissä, tällä Morpheus Labs -sovelluksella on vahva magneetti pitää iPhonen X paikallaan. Pyörätelineen asentaminen vie yli 10 sekuntia, suunnittelu on niin yksinkertaista.

Magneettikiinnikkeen avulla voit kiertää iPhonea haluamallasi tavalla. Tämä tekee siitä mukavan, kun navigoit Mapsissa. Ainoa haittapuoli on, että et voi käyttää olemassa olevaa koteloasi, koska asennusasemalla on oma kotelo.

USP: Vahva magneettikiinnike

Tutustu Amazoniin

7. iOttie

Todella yleinen iOttien pyöräteline! Minusta koko asennusprosessi oli hieman monimutkainen, mutta kun olet käynyt läpi prosessin, on erittäin helppoa käyttää tätä kiinnikettä. Tässä kiinnikkeessä ei ole kiinnikkeitä tai kuminauhoja, ja tämä antaa sinulle täyden pääsyn puhelimesi kosketusnäyttöön.

Koska se on magneettinen kiinnitys, voit asentaa kaikki iPhonesi, mukaan lukien iPhone Xs Max ja iPhone XR. Kiinnityspinnoilla on neliön muotoinen muotoilu, jotta voit liittää iPhonen vaaka- tai pystytilassa.

USP: Monipuolinen asennus

Tutustu Amazoniin

8. VUP

Jos etsit helppoa asennusta yhdessä minimalistisen muotoilun kanssa, tämä VUP: sta voi olla oikea valinta. Asennus ei vaadi työkalupakettia; kääri se vain tangon ympärille ja säädä kahva samalla tavalla kuin rannekellolla.

Kun on kyse iPhonen suojaamisesta, silikoninauhat kietoutuvat laitteen ympärille tukevasti pitääkseen asennonsa myös kuoppaisilla ajoilla. Voit myös kiertää iPhonea 360 astetta.

USP: Helppo asennus

Tutustu Amazoniin

9. Cecety TM

Cecety TM on valmistanut innovatiivisen pyörätelineen, jossa on vedenpitävä pussi, joka suojaa iPhonea vesiroiskeilta ja tihkusadeelta. Ehdotan, ettet käytä tätä kiinnikettä rankkasateissa. Cecety TM on käyttänyt polyesteriä ja TPU-materiaalia tämän pussin tiivistämiseen, ja siinä on kaksinkertainen vetoketju.

Kun olet kiinnittänyt telineen polkupyörän ohjaustankoon, tarvitset vain irrottaa pussin ja laittaa puhelimesi sisään. Huomaa, että pussissa on kosketusnäytöllä yhteensopiva paneeli, jonka avulla voit käyttää iPhonea.

USP: Vedenkestävä pussi

Tutustu Amazoniin

10. NISMobile

NISMobile on suunnitellut kestävän pyörätelineen, jossa on kääntyvä teline pyörivä telakka suurelle iPhonellesi. Tämä puhelimen pidin pitää iPhonen lähelläsi kädessäsi, jotta voit soittaa nopeasti ja navigoida reittejä kartoilla. Joten olitpa ratsastamassa kaupunkisi läpi tai polkemalla metsään, sinulla on helppo pääsy iPhoneen.

Vapauta kahva helposti iPhonellesi sopivaksi riippumatta siitä, onko se suojattu kotelolla. Käytätkö kahta tai kolmea erilaista polkupyörää kotona? Ei hätää, NISMobile tarjoaa kääntölukon, joka voidaan asentaa useimpiin polkupyörän ohjaustankoihin.

USP: Käännä lukon suljin

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Sinun valintasi…

Ennen kuin teet tilauksen mistä tahansa pyörätelineestä, varmista, että sillä on tukeva pito iPhonen runkoon. Huomaa myös, että Apple on ottanut käyttöön plus-kokoiset iPhonet vuonna 2018. Siksi pyöräpuhelimen pidikkeen on vastattava laitteen kokoa. Muista, että pyörätelineesi tulisi olla vahvaa materiaalia iPhonen suojaamiseksi.

Haluat ehkä tutkia lisää lisävarusteita:

  • Parhaat USB-C-virtapankit iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja iPhone XR: lle
  • Selfietikit iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja iPhone XR: lle
  • Parhaat USB-C-laturit iPhone Xs Maxille, XS: lle ja iPhone XR: lle
  • Parhaat telakointiasemat iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja iPhone XR: lle

Minkä pyörätelineen haluat ostaa iPhone Xs Max-, XS- ja iPhone XR -laitteillesi?

Uusimmat viestit