MiStand on tyylikkäin ja paras iPad Air Stand Ever

Mikro-imu ja Pu-tyynyt saattavat kuulostaa suoraan yksinkertaiselta tiedeikkunalta, mutta MiStand iPad Airille, iPad Minille ja muille iPadeille on yksi kaikkien aikojen hienoimmista tuotteista. Sitä voidaan todennäköisesti kutsua kaikkien aikojen parhaaksi iPad Air -telineeksi (tietysti voit sovittaa myös kaikki muut iPad-versiot).

MiStand on aivan upea minimalismissaan, että se vastaa melkein Applen tuotteiden yksinkertaista eleganssia. Ehkä siksi se on tavallaan hämmästyttävä.

MiStand aloitti tammikuun 2014 julkaisunsa Kickstarter-projektina 5000 puntaa varten. Se on kerännyt yli 26 000 puntaa - yli viisi kertaa tavoitteensa. Se asettaa asiat perspektiiviin: MiStand on helvetti iPad-teline, joka tuottaa toiminnallisuutta ja muotoilua.

MiStand on kaksiosainen lisävaruste. Siinä on jalusta, jossa on hylsy ja tyyny pallolla. Pallon ja pistorasian kokoonpanon ansiosta iPadia pitävän alustan kääntäminen on helppoa haluamallasi tavalla. Voit pitää iPadin tasaisena kirjoittaessasi tai luonnostellessasi sitä. Voit saada iPadin vinoon katsellessasi elokuvaa tai Facetime-aikaa. Tai voit yksinkertaisesti kiertää tyynyä pelatessasi pelejä, joissa käytetään gyroja.

MiStand on työstetty, kiillotettu alumiini, mikä tekee siitä tukevan, mutta kevyen.

MiStandissa kaikki on mikroimutettua. Teline kiinnittyy tiukasti useimpiin pintoihin mikroruiskutuksella. Pu-Pad-niminen tyyny pitää iPadia tukevasti.

Parasta mikrosuodossa on, että sinun ei tarvitse pyrkiä kiinnittämään iPadia jalustalle. Aseta se vain tukevasti alustan ja puomin päälle. Se on liitteenä. Ja iPadin poistaminen on yhtä helppoa. Palloliitin on niin nestemäinen, että voit kääntää iPadin täydellä 3D: llä ilman, että sinun tarvitsee liikuttaa jalustaa.

Pu Pad -tyynyjen ansiosta iPadia pidetään tukevasti silloinkin, kun sinulla on kotelo. Ei ole väliä mitä tapaus sinulla on iPadissa, MiStand vain toimii. Kaiken kaikkiaan se on yksi helvetti nerokas muoto-kohtaamis-toiminto iPad-telineelle.

MiStand on tarttuvaa. Voit tilata sen ennakolta tässä kuussa (vain) heidän verkkosivustonsa kautta.

Värivaihtoehtoja on viisi (harmaa, hopea, sininen, kulta, punainen). Tuote maksaa £ 43.00 (johdantotarjouksena), mikä tarkoittaa lähes 70 dollaria.

Ennakkotilaa MiStand täällä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found