MIFA F5 Bluetooth-kaiuttimet iPhone 6s ja 6s Plus -puhelimille

MIFA on erikoistunut luomaan parhaita langattomia ulkoilmatuotteita musiikin ystäville. Tuoteluettelonsa selaamisen jälkeen voidaan helposti päätellä, että brändi on omistautunut suunnittelemaan ja kehittämään erinomaisia ​​äänituotteita, jotka parantavat musiikin kuuntelukokemustasi. MIFA yhdistää teknisen huippuosaamisen ja esteettisen kirkkauden ja tekee värikkään valikoiman Bluetooth-kaiuttimia, jotka voidaan viedä kaikkialle - retkeilyyn, vuorikiipeilyyn, patikointiin tai mihin tahansa muuhun toimintaan, johon haluat miellyttää.

Musiikin ystävät haluavat jäädä yksin nauttimaan kauniin äänen ja rytmin todellisesta olemuksesta. Seikkailumatkalle lähtevät ihmiset haluavat kantaa langattomia Bluetooth-kaiuttimia, jotta he voivat kuluttaa osan musiikista. Tämä on luonut tarpeen vankoille kaiuttimille, jotka voidaan liittää musiikkisoittimeen langattomasti. MIFA on täyttänyt tämän tarpeen tuomalla markkinoille useita äänituotteita, jotka ovat erittäin kannettavia ja kestäviä ulkoiluseikkailujen vaikeuksissa.

Kannettavat MIFA F5 Bluetooth-stereokaiuttimet iPhonelle

MIFA tarjoaa parhaan ratkaisun käyttäjille, jotka haluavat kyllästää harhautuksensa ja haluavansa nauttia musiikista samanaikaisesti. Uusimmat langattomat langattomat langattomat Bluetooth-stereokaiuttimet F5 ovat saaneet kaiken, mitä seikkailija haluaa pakenemisensa aikana. Kova musiikki, nopea pariliitos, koukku kaiuttimen kiinnittämiseen reppuun, mukava sylinterimäinen muoto, roiskeenkestävä materiaali ja paljon muuta.

Ääni

Ulkona harrastaja haluaa pitää kaiuttimet, jotka tuottavat ylivertaisen äänen. Jos vaellat metsäalueilla, tarvitset korkealaatuisia kaiuttimia, jotka pystyvät voittamaan kuivien lehtien kohinan tai vesiputouksen kohinan äänet. MIFA F5 Bluetooth-kaiuttimissa on DSP 3D -stereoääniefekti ja Bluetooth 3.0 -tekniikka. Sen sisäänrakennetut 2 tehokasta 6W-ohjainta ja passiivinen jäähdytin antavat ylivertaisen basson ja erinomaisen selkeyden.

Vaivaton liitettävyys

Yhdistä älypuhelin helposti MIFA F5 Bluetooth-kaiuttimien kanssa ja nauti erinomaisesta yhteysalueesta jopa 33 jalkaan. Joten kun olet leiriytynyt metsään, nauti kokosta ja tanssi suosikkikappaleidesi mukaan. Jos et halua käyttää Bluetoothia (vain akun säästämiseksi älypuhelimessa), voit toistaa Micro SD -kortille tallennettua musiikkia tai liittää älypuhelimen kaiuttimiin 3,5 mm: n äänikaapelilla.

Pidennä ulkona oleskelua

Voit pidentää oleskeluasi ulkona, koska kaiuttimissa on 1200 mAh: n korkealaatuinen polymeeriakku, mikä antaa sinulle kuusi tuntia soittoaikaa. Tarkista akun tila kaiuttimien yläpaneeliin asennetusta LED-valosta. Jos sinulla on onni löytää virtalähde metsästä, lataa MIFA F5 Bluetooth-kaiuttimet tai pidä kannettava virtapankki mukanasi.

Roisketiivis

Koska kaiuttimet on tarkoitettu ulkomatkoille, MIFA on lisännyt roisketiivistä materiaalia kuljettajien suojaamiseksi. Tämän laadun avulla voit päästä lähemmäksi vesimuodostumia seikkailumatkalla. Kiinnitä MIFA F5 Bluetooth-kaiuttimesi reppuusi ja syöksy ihmemaalle.

MIFA F5 Bluetooth-kaiuttimet ovat hyvä ostos sinulle, koska se tarjoaa useita etuja kaiuttimien yläpaneelissa. Voit siirtyä nopeasti edelliseen kappaleeseen tai siirtyä eteenpäin seuraavaan; paina puhelimen painiketta puhuaksesi jollekulle Bluetooth-kaiuttimilla; säätövoimakkuus jne.

Osta se MifaLife.net

Uusimmat viestit