Microsoft Pix Camera -sovellus iPhonelle / iPadille

Kun on kyse upeiden valokuvien sieppaamisesta, parannuksia on aina paljon. Juuri kun ajattelin, että iPhone 6s: lla on kadehdittava kamera, koska mikään muu älypuhelin ei voi voittaa sitä, Microsoft Pix -kamerasovellus saapui tyhjästä.

Ylivoimaisilla ominaisuuksilla, kuten älykkäät asetukset, kasvojentunnistus, iPhone-kameran sovellus tarjoaa paljon paremman tuloksen kuin sisäänrakennettu kamera-sovellus. Ja sinun täytyy kokeilla sitä, jotta uskot todellisen vaikutuksen.

Aluksi ajattelin, että Pix on vain toinen tavallinen kamerasovellus. Kuitenkin, kun olen testannut sen, olin innoissani nähdessäni sen määrittävän laadun. Siirrytään tarkistaaksemme, miksi Pix on tullut varma laukaus iPhonelle!

Microsoft Pix Camera -sovellus iPhonelle ja iPadille

Upea kasvojentunnistus

Kasvojentunnistus on yksi Pixin parhaista ominaisuuksista. Heti kun se havaitsee kasvot kuvassa, se optimoi asetukset automaattisesti, jotta saat parhaan kuvan. Siksi sinun ei tarvitse käyttää aikaa parempaan ulkonäköön.

Upea hetketallennus

Edistyksellinen kamera on varustettu sieppaamaan kehysten purskeen aina, kun napautat laukaisinta ja kehyksiä ennen napautusta ja sen jälkeen. Siten jokainen hetki napsautetaan niin ilahduttavasti kuin haluat.

Erinomaiset asetukset

Älykkäät asetukset on tarkistettu, jotta näkymä ja valaistus voidaan tarkistaa automaattisesti jokaisen sulkimen välillä. Sitten se päivittää asetukset jokaisen kuvan välillä. Tämän seurauksena voit ottaa upeita laukauksia ilman vaivaa.

Upeat kuvat

Kamerasovellus valitsee sarjakuvasta automaattisesti jopa 3 parasta kuvaa ja poistaa loput. Siksi se estää iPhonea sekoittamasta houkutteleviin kuviin. Lisäksi se säästää myös aikaa.

Mahtava Hyperlapse

Hyperlapse vakauttaa videot automaattisesti, jotta voit nauttia paljon tasaisemmista videoista. Videot voivat olla vanhentuneita ja tallennettuina useilla eri nopeuksilla maun mukaan.

Upea kuvanlaatu

Hylättyjen purskekehysten avulla se parantaa jokaista kuvaa valtavasti. Parantamalla valotusta ja värejä sekä vähentämällä kohinaa ja epätarkkuutta, se varmistaa, että ikimuistoiset kuvasi näyttävät valmiilta.

Paljon parempiLive-kuva

Aina kun kamera tunnistaa liikkeen laukauksessasi, se luo automaattisesti lyhyen, silmukoitavan videon siistimällä kehykset sarjasta mahtavaksi Live-kuvaksi. Totta puhuen, iPhonen kameran Live-valokuvilla ei ole niin mukavaa tulosta. Olet varma, että haluaisit kaapata paljon live-kuvia Pixin avulla.

Automaattinen synkronointi

Voit synkronoida kaikki valokuvasi automaattisesti kamerarulliin. Jaa unohtumattomia laukauksia ystävillesi ja rakkaillesi saadaksesi lisää tykkäyksiä ja arvostuksia.

Hinta ja saatavuus

Voit ladata Microsoft Pixin ilmaiseksi App Storesta. IPhone-kameran sovellus vaatii iOS 9.0: n tai uudemman ja on yhteensopiva iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad Air tai uudempi, iPad mini 2 tai uudempi, iPad Pro ja iPod touch ( 6. sukupolvi).

Loistava vaihtoehto

Microsoft Pix on perusteltu älykkäästi, jotta voit ottaa kiehtovia valokuvia. Erittäin edistyneillä ominaisuuksilla on paljon parempi kuin iPhonen varastokamera-sovellus. Jos haluat upean vaihtoehdon sisäänrakennetulle kamerallesi, suosittelen, että annat sille kuvan.

Hinta: Vapaa

Lataa Microsoft Pix

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found