Parhaat VR-kuulokkeet iPhone Xs Maxille ja iPhone XR: lle vuonna 2021

On hämmästyttävää astua virtuaalimaailmaan ja tehdä sankareita, jotka eivät voi olla tosielämässä mahdollisia. Vaikka en enää käytä VR-kuulokkeita niin paljon kuin ennen muutama vuosi sitten, haluan silti varata arvokkaita aikoja nauttiaksesi 360 asteen mukaansatempaavasta katselukokemuksesta. Otettuani huomioon henkilökohtaisen makuni, olen asettanut tärkeimmät VR-kuulokkeet iPhone X: lle, Xs Maxille ja tietysti iPhone XR: lle. Toivottavasti he pystyvät vastaamaan myös sinun vaatimuksiisi.

 1. VR EMPIRE
 2. Destek
 3. SEURAAVA
 4. AOGUERBE
 5. YHDISTÄ VR
 6. NeuTab
 7. Osloon
 8. VR SHINECON
 9. Vaihde
 10. Pansoniitti

# 1. VR EMPIRE

Olitpa hardcore-pelaaja tai joku, joka nauttii 3D-elokuvista täysimittaisessa muodossaan, VR EMPIRE voi olla upea valinta sinulle.

Yksi tämän kuulokkeen merkittävä piirre on, että sen avulla voit vastata puhelimeen helposti. Joten vaikka oletkin uppoutunut pelaamiseen, et menetä tärkeitä puheluita.

Automaattinen paikannustoiminto on erittäin kätevä ja varmistaa myös älypuhelimen pysymisen vakaana. Mukavuutesi perusteella voit säätää pupillin etäisyyttä täydellisesti ja kääntää molemmat puolet kiertonuppia mukavasti, jotta polttoväli on parempi.

USP: Automaattinen paikannus

Yhteensopivuus: iPhone Xs, Xs Max ja iPhone XR

Tutustu Amazoniin

# 2. Destek

Yli 600 Amazon-luokituksella Destek VR -kuulokkeet ovat voittaneet monien luottamuksen. Sen näkökenttä on hieman pienempi, 103 astetta. Sen lisäksi sillä on kaukosäädin, kuten useimmissa VR-kuulokkeissa, elokuvien ja videoiden ohjaamiseksi. Jännittävä ominaisuus on kyky rajoittaa sinistä valoa, joka vahingoittaa silmiä.

Kuten kaikilla muillakin, myös tässä on paksu vaahto, joka peittää kasvosi, mutta ei vahingoita ollenkaan. Tämä auttaa pääasiassa, kun katsot elokuvia pitkään. Lopuksi voit valita kahdesta mallista: kaukosäätimellä tai ilman kaukosäädintä.

USP: Rajoittaa sinistä valoa, joka vahingoittaa silmiä

Yhteensopivuus: iPhone Xs Max, Xs ja XR

Tutustu Amazoniin

# 3. SEURAAVA

Urheilu tyylikäs muotoilu; BNEXT VR -kuulokkeet kiinnittävät heti silmäsi. HD-optimoinnin ja 3D-pelaamisen tuen ansiosta se on suunniteltu elävöittämään vauhdikas pelaamista ja hauskaa elokuvien katselua.

Vaivaton FD- ja OD-säätö takaavat, että sinulla on haluamasi mukavuus pitää kaikki hallittavissa. Säädettävän päähihnan ja pehmeän nenäkappaleen sisällyttäminen auttavat sinua pysymään kuumalla istuimella tuntikausia. Lisäksi se tarjoaa näönsuojausjärjestelmän, joka estää silmien rasittumisen.

Voi kyllä, se toimii upeasti myös droonien kanssa. Joten, jos sinulla on sellainen, voit hyödyntää tätä VR-kuuloketta tuomaan hauskaa peliin.

USP: HD-optimointi ja 3D-pelaamisen tuki

Yhteensopivuus: iPhone Xs ja iPhone XR

Tutustu Amazoniin

# 4. AOGUERBE

Rakastatko pelata VR-kuulokkeita tuntikausia? Jos kyllä, haluaisit käyttää AOGUERBEä käytettävissänne. Joten mikä tekee siitä erottuvan?

No, tämä kuulokkeisiin on kiinnittänyt silmäni ergonominen muotoilu. T-muotoinen hihna on täysin säädettävä ja veistetty melko kevyestä materiaalista. Seurauksena on, että se vähentää painetta pään ja silmien ympärillä.

Voit säätää pallomaisen linssin sijaintia siirtämällä 3D VR: n päällä olevaa painiketta paremman kokemuksen saamiseksi. VR-kuulokkeiden avulla voit nauttia jättimäisestä IMAX-ylellisestä teatterista ja panoraama-FOV-kokemuksesta jopa 120 astetta.

Irrotettavan etukannen ansiosta se parantaa lämmöntuottoa varmistaakseen, että iPhone ei ylikuumene.

USP: Ergonominen muotoilu

Yhteensopivuus: iPhone Xs (Ei vahvistettu, mutta voi toimia myös iPhone XR: n kanssa.)

Tutustu Amazoniin

# 5. YHDISTÄ VR

Olen kokeillut käteni MERGE VR: ssä ja löytänyt sen yhdestä alan parhaista. Lisäksi se on voittanut useita arvostettuja palkintoja, kuten Academic's Choice Award ja Taste Awards 2017 Honoree.

Puhuminen ominaisuuksista; tässä kuulokkeessa on yksinkertainen muotoilu. Valmistettu pehmeästä vaahdosta, se on suunniteltu sopimaan kasvoihin tiukasti. Koska se on erittäin kevyt, et tunne painetta käyttäessäsi sitä.

Kahden tulopainikkeen avulla voit hallita VR-sovelluksia vaivattomasti. Lisäksi se on suunniteltu toimimaan sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa sekä useita värivaihtoehtoja.

USP: Kaksoissyöttöpainikkeet

Yhteensopivuus: iPhone Xs (Ei vahvistettu, mutta voi tukea myös iPhone XR: n kanssa.)

Tutustu Amazoniin

# 6. NeuTab

NeuTab esittelee kevyet VR-kuulokkeet, jotka ovat lasiystävällisiä VR. Voit katsella suosikkisisältöäsi pitkään kokematta silmien rasitusta. Nauti virtuaalitodellisuudesta yksinkertaisella ja edullisella tavalla.

Toisin kuin muut muovimuotoiset VR-kuulokkeet, NeuTab tuo ainutlaatuisen kangasrungon ja Face-Foam-tyynyn. Tämä muotoilu antaa sinulle mukavan VR-kokemuksen, kun olet asettanut laitteen.

USP: Kankaan rungon muotoilu

Yhteensopivuus: iPhone Xs, Xs Max ja iPhone XR

Tutustu Amazoniin

# 7. Osloon

Suurimmalla osalla VR-kuulokkeista on upeita ominaisuuksia, mutta ne kaikki kaipaavat yhtä kriittisintä asiaa, kaiuttimia. Tässä Osloonin mukana tulee sisäänrakennetut kuulokkeet, jotka myös loistavalla äänenlaadulla. Äänen lisäksi voit säätää PD- ja FD-asetuksia säätimellä täydellisen kuvanlaadun saamiseksi.

Parasta tässä VR-sarjassa on, että se on yhteensopiva myös lasien kanssa. Kuulokkeiden yleinen laatu on mukava, ja siinä on säädettävä päähihna.

USP: Yhteensopiva lasien kanssa

Yhteensopivuus: iPhone Xs / X / 8 / 8Plus / 7/7Plus / 6 / 6Plus / 6s / 5

Tutustu Amazoniin

# 8. VR SHINECON

Jos mukavuus on etusijalla, VR Shinecon -kuulokkeet ovat täydellisiä. Sen pääpanta on kuitukangas ja innovatiivinen kangas on uskomattoman mukava. Ominaisuuksien osalta siinä on stereokuulokkeet, jotka sopivat täydellisesti korviin. Linssit tuottavat kristallinkirkkaita 3D-kuvia.

Sinun tarvitsee vain säätää PD ja FD tarpeidesi mukaan, käynnistää VR-video ja sovittaa iPhone kuulokkeisiin. Olet kaikki valmis siirtymään uuteen virtuaalitodellisuuden maailmaan.

USP: Sisäänrakennetut stereokuulokkeet

Yhteensopivuus: 4,7-6,0 tuuman iPhonet

Tutustu Amazoniin

# 9. Vaihde

Haluatko hallita elokuviasi kaukosäätimellä? Gearsone VR -kuulokkeet ovat täyttäneet toiveesi. Suljetun iOS-järjestelmän takia voit käyttää kaukosäätimen toisto-, tauko- ja seuraavia ominaisuuksia vain elokuvaa katsellessasi. VR-sarjassa on ensiluokkaiset linssit täydelliseen 3D-kuvanlaatuun.

T-muotoinen päähihna on suunniteltu siten, että se ei estä korviasi. Kuten kaikki muutkin, tämäkin tarjoaa oppilaan ja polttovälin säätämisen yläosassa olevalla nupilla. Kaiken kaikkiaan se on kunnollinen VR-kuuloke, jossa on perustoiminnot.

USP: Ohjaa elokuvaa ja videota kaukosäätimellä

Yhteensopivuus: iPhone Xs, XR, X, 8, 7, 6, 6s Plus

Tutustu Amazoniin

# 10. Pansoniitti

Pansonite on asettanut VR-kuulokemikrofonin pitämisen mukavuudeksi etusijalle. Päähihna voidaan säätää sopimaan täydellisesti aikuisen tai lapsen päähän. Syvennetty nenäsilta luo tehokkaasti juuri tarpeeksi tilaa nenäsi mukavaksi vahingoittamatta sitä. Katselukokemuksessa on laaja 110 asteen näkökenttä, joka tarjoaa upean 3D-kokemuksen.

Siinä on myös ohjaussauvan kaltainen kauko-ohjain, jota voit käyttää videoiden ja elokuvien hallintaan. Lopuksi on olemassa kaksi mallia, kaukosäätimellä ja ilman kaukosäädintä.

USP: 110 asteen näkökenttä

Yhteensopivuus: iPhone Xs ja iPhone XR

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Paras panoksesi?

Luulen, että olet jo nollannut suosikkikuulokkeesi? Mikä se on? Luulen, että se tarjoaa maksimaalisen FOV: n.

Jos olet nauttinut tämän artikkelin lukemisesta, kannattaa ehkä lukea:

 • Parhaat virtapankit iPhone X: lle, Xs Maxille ja iPhone XR: lle
 • Parhaat autotelineiden laturit iPhone X: lle, Xs Maxille ja iPhone XR: lle

Mikä on yksi laatu, jonka haluat aina nähdä VR-kuulokkeissasi? Kerro siitä meille.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found