Kuinka katsella Apple TV + -ohjelmia ja elokuvia Chromecastilla ja Android TV: llä

Apple TV + tukee monenlaisia ​​alustoja, kuten iPhone, iPad, Apple TV, Mac, Amazon Fire TV, Roku ja joitain Samsungin, Roku, LG, Vizio ja Sonyn uusimpia sarjoja. Arvasit sen, eikö niin? Huomattavia poissaolojensa vuoksi ovat Android TV ja Chromecast.

Entä jos asut taajuuksien toisella puolella, mutta haluat katsella Apple TV + -ohjelmia ja elokuvia Chromecastilla ja Android TV: llä? Vaikka ei ole suoraviivaista, on joitain kiertotapoja päästäksesi yli linjan. Anna minun viedä sinut läpi!

Apple TV + -sovellusten ja -elokuvien suoratoisto Chromecastilla ja Android TV: llä

Helpoin ratkaisu: Suorita välilehti Chrome-selaimesta

Tuntemattomille Apple TV +: lla on täysimittainen verkkosovellus, joka toimii Safarilla, Chromella ja Firefoxilla. Google Chromessa on ominaisuus nimeltä Cast, jonka avulla voit suoratoistaa välilehden tietokoneeltasi Android TV: lle tai Chromecast-laitteelle. Lisäksi voit käyttää tätä ominaisuutta jopa peilata Android-puhelimesi tai -tablettisi näyttöä televisioon. Joten, anna sille ammuttu!

Jos haluat näyttää Chromen tietokoneeltasi, varmista, että sinulla on:

 • Chromecast, Chromecast Ultra tai TV, jossa on sisäänrakennettu Chromecast
 • Vahva Wi-Fi-yhteys
 • Varmista, että tietokone ja Chromecast-laite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon
 • Google Chromen uusin versio (versio 72 tai uudempi)

Vaihe 1. Kun olet täyttänyt kaikki vaatimukset, avaa Kromi tietokoneellasi ja siirry Apple TV Plus -verkkosovellukseen. Kirjaudu sitten sisään Apple TV + Plus -tili.

Vaihe # 2. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa Lisää ja valitse Cast.

Vaihe # 3. Valitse seuraavaksi Chromecast-laite missä haluat katsella elokuvaa tai esitystä.

Se siitä! Mene nyt ja nauti Apple TV Plus -sovelluksesta Android TV: lläsi.

Kun olet katsellut sisältöä, siirry osoitekenttä tietokoneesi Chromessa → Suoratoista ja valitse Pysäytä.

Suoratoista Chrome-välilehti Android-laitteesta Android TV: hen

Vaatimukset:

 • Varmista, että sinulla on Chromecast, Chromecast Ultra tai TV, jossa on sisäänrakennettu Chromecast
 • Varmista, että Android-puhelin tai -tablet ja Chromecast-laite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon

Vaihe 1. Sinun Android-puhelin tai -tabletti, tuoda markkinoille Asetukset-sovellusYhdistetyt laitteet ja valitse Heittää.

Vaihe # 2. Valitse seuraavaksi Chromecast-laite. Nyt tiedät mitä tehdä, eikö niin? (Siirry yksinkertaisesti osoitteeseen Apple TV + -sovellus Chrome-sovelluksessa → merkki sisään tilillesi ja pelaa mitä haluat).

Kun olet katsellut videota, siirry Asetukset-sovellus sinun Android-laiteYhdistetyt laitteetHeittää. Valitse nyt Chromecast-laite ja valitse Katkaista.

Hyväksytty, se ei tarjoa parasta kokemusta, ja sinun on hallittava toistoa tietokoneeltasi. Mutta se tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon, eikö olekin?

Kiertotapa, jos haluat: Suoratoista Apple TV + suoraan iPhonesta Android TV: hen

Vaikka Apple ei salli iPhonen käyttäjien AirPlay Apple TV -sisältöä Android TV: hen, on olemassa melko paljon kolmansien osapuolien peilaavia sovelluksia, jotka voivat täyttää aukon. Ohjelmisto, jonka olen kokeillut ja löytänyt merkkiin asti, on ApowerMirror. Se on monipuolinen ja toimii tyylikkäästi, koska sen avulla voit suoratoistaa sisältöä iOS-laitteestasi Android TV: hen.

Aloita lataamalla sovellus sekä iPhonelle että televisioon. Varmista, että he ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon. Sen jälkeen, avaa sovellus älypuhelimessasi → napauta M-painike. Nyt television nimi ilmestyy ruudulle.

Kun sovellus on tunnistanut television, valitsePuhelimen näytön peilaus”. Napauta lopuksiAloita nyt”Ja olet valmis lähtemään!

Tehokkain ratkaisu: Hanki Fire TV, Roku tai Apple TV

No, jos haluat nauttia Apple TV +: sta täysillä, hanki parempi Fire TV, Roku tai Apple TV 4K. Nämä laitteet eivät tue vain suoratoistosovellusta täysin, vaan tarjoavat myös täysimittaisen suoratoistokokemuksen. Lisäksi voit ihanteellisesti mukauttaa sovelluksen niin, että se vastaa makusi.

 • Roku Express HD Media Player (28,26 dollaria)
 • Palo-TV-tikku Alexa-kaukosäätimellä (39,99 dollaria)
 • Apple TV 4K: 64 Gt: n hinta on 199 dollaria ja 32 Gt: n muunnos on saatavilla hintaan 149 dollaria

Bonus: Miksi et voi liittää iPad Prota / MacBook Pro / Air -laitetta suoraan televisioon

Tiedän, että tämä temppu ei ehkä kuulosta ratkaisusta monille. Ja olen täysin samaa mieltä siitä. Mutta entä jos sinulla on iPad Pro (2018) tai MacBook ja haluat katsella suosikki Apple TV -ohjelmasi tai elokuvasi Chromecastilla? Tässä tilanteessa sinun tarvitsee vain liittää kannettava tietokone tai tabletti HDMI-sovittimella suoraan televisioon. Tämän jälkeen käynnistä TV-sovellus ja suoratoista mediaa.

Entä jos haluat viedä Apple TV + -sisältöä Lightning-portilla varustetusta iPhonesta ja iPadista Android-televisioon?

No, tässä tapauksessa sinun on käytettävä sovitinta ja HDMI-kaapelia.

Applen Lightning Digital AV -sovitin ja HDMI-kaapeli voivat tehdä työn puolestasi.

Käärimistä...

Apple TV +: lta puuttuu valtava kirjastosisältö, kuten Netflix tai Amazon Prime. Mutta Cupertinoon perustuva yritys kaataa miljardeja uutta sisältöä. Joten on vain ajan kysymys, ennen kuin kirjasto täyttyy tonnilla jännittäviä elokuvia ja esityksiä, jotka sopivat hienosti katseluun. Unohtamatta, Applen suoratoistopalvelu tarjoaa korkealaatuisimman 4K-suoratoiston.

Älä missaa:

 • Netflix-vinkkejä iPhonelle, iPadille ja Macille
 • Avaa Netflixin piilotetut ominaisuudet ja tule streaming-supertähdeksi
 • Parhaat Netflix-sovellukset iPhonelle ja iPadille

Muuten, mikä on kiinnittänyt silmäsi Apple TV +: een? Jaa kaksi senttiä kanssamme.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found